Scandinavii stiu DC...(96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

adusco,io n-am facut niciodata curcan umplut ... am incercat o data sa fac curcan la cuptor, da nu l-am putut manca si de atunci nici nu mai vreau sa vad curcan doar pe masa gata pregatit de altcineva
da' iti gasii cateva retete
www.repertoar.ro/culinare/reteta.asp?ID=238" target="_blank">curcan umplut
www.avantaje.ro/index.php?a=765" target="_blank">curcan umplut
www.sfin.ro/articol_3605/retete_exotice_pentru_craciun.html" target="_blank">retete exotice pt Craciun (in saptamana finaciara?)
www.eva.ro/gastronomie/articol142-15.html" target="_blank">Budai toltott pulykamell ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

doresc sa declar cu umilinta ca acu vorbiti chinezeste(faza cu gatitu)
dar promit sa ciulesc okii:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

rayu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Viku, mandelnu e migdale
Adusco, shi io tot la kicere ma holbez de nushcite minute, tatalutoma, saluta kicerele mameilutoma shi din partea me, te rog

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adela, da pulyka aia e tot de mincare?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

acu...scandinavele cu fete mai mari de trei ani:)

ati observat Complexul lui oedip la junioarele voastre?
de cateva zile sofia vrea numa cu taica-su...da ceva de groaza, nu ma lasa sa ma alint si io pe langa ei...si sunt geloasaaaaaaaa

acu..stiu ca trece..da vreau sa manage cu intelepciune situatiunea:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Adela, da pulyka aia e tot de mincare?

treci si tu mai des pe la femina intim sa vezi ca da :-) daca nu se chiar mananca macar se gusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Iren bre, n'o taiasi bine in silabe
e de fapt Puly Kamell

acu de unde dracu camila pe frigu asta?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Adela asa e, un curcan intreg e greu de facut asa ca la carte, eu obisnuiesc sa fac numai rulade din piept de curcan, le umplu cu ceva carne tocata, prin ea pun din belsug felii de mar, smochine, rosinen, mandeln, o leg cu ata bine, mai pun chestiile alea dulci si pe alaturi, stropit cu ceva coniac,tava unsa cu ulei de masline, apoi mai spre urma arunc pe deasupra si o lingura de miere pt crusta si gata curcanul nemtesc:) in 3 ore maxim e gata. Si daca in sosul ala mai arunci si niste cartofi pe jumate fiertzi cam cu 20 min inainte sa inchizi focul, isi iau gustul ala dulce si o culoare frumoasa si apoi alaturi si un vin bun si gata cina:)Nu gatesc eu in fiecare zi, dar ce stiu fac bine. las' ca de paste va dau o reteta pt miel pe stil mediternian... si reteta super simpla nu e cu masurat la grame si alea alea, mai mult metoda "aruncatului", au mai facut-o niste fete pe DC si au fost tare multumite. Iar la spagheti sunt maestra, fac de 2 ori pe saptamina, pt macaronarul meu, am si retete dictate la telefon de la amica fratelui din italia, al meu e in delir:))SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ce pulyka bey?
A innebunit poiana,am zis!
Acu sa ne pregatim sa scoatem doapele la sampanie,ca implineste ....douaj de ani!
Sa curgaaaaaaaa,d'aia frantuzeasca,sa ne traiesti lena,si sa te sarbatorim in poiana o suta de ani!
Acuma,sa zic de chef:
de mincat,s-a mincat nene:pui pane,tzatziki,salata de raci,vĺrrullar(ceva chinezesc,rulouri cu umpluturi),costitze,oo umplute,icre,salate de cartofi,si altele,da nu mai tziu minte.
de baut,s-a baut:Absolut Vodka,niscai uischi,bere,vin si alb si rosu
de dansat,a dansat sarbatoritu un dans al ploii,nu pot sa-l reproduc,mai bine pentru voi
de prostit,la greu:nu-sh de unde a aparut o chestie de umflat care cre ca e un prezervativ de ren,dar noi l-am facut palarie si toti invitatii l-au probat
-bashca io am gasit prin jucariile lu Bubu o masca de ratza si evident am considerat ca-mi sta bine
-baloanele lu Bubu au ajuns sa sustina moaca lu Che Gevara de pe tricou lu tac-su,care degeaba a implinit patruj de ani,tot nu e copt la capatina
-Bubu a nenorocit scara lu Mos Craciun,intr-o intentie de a fi acrobata la trapez
-Bubu a considerat ca trebe sa mai trebaluiasca si in mijlocu petrecerii s-a pus pe dereticat
-Bubu a gasit o carioca neagra,si profitind de faptul ca toti eram ocupati cu ciocnitu s-a mozolit toata pe minutze,de am sters copilu cu acetona de unghii,asta dupa ce se dusese ea de buna voie sa indeparteze urmele in apa de la closet,ajutindu-se virtos de peria de curatat wc-ul
detalii aici

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput