Scandinavii stiu DC...(96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

kef de kef:-))
barvo Bubu.sofia nu mai distruge obiecte, distruge inimi.pe mine m-a rengat.E in love cu un...tata

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayou ati avut party micutz dar cuprinzator:) aici cea mai graitoare foto:)SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hei, bon jur pipal,

azi am fost si eu la cumparaturi de carne, asa ca se cheama ca m-am apucat sa ma pregatesc de Craciun. La mine acasa e interzis sa fac sarmale, carnati si alte minuni, asa ca am luat carne de vita (curcan am mancat de Thanksgiving si nu mai vrea nimeni, s-a supus la vot), asa ca o sa gateasca consortul ceva chestii cu vita (inca nu stim ce). La desert eu sunt responsabila, dar mi s-a atras atentia ca trebuie sa fac ceva care nu ingrasa si care nu are carbohidrati sau zahar! Asa ca cred ca o sa iau niste turturi de gheatza de la stresini, decorez cu niste felii de menta, pun ceva rom peste si niste fructe de padure, si iaca desertul Craciunesc, dat fiind restrictiile pomenite!

tata lui Toma, de picioarele nevestei nu ma leg ca deja s-a scris un capitol pe tema asta, asa ca ma multumesc doar sa subscriu, dar vad ca tie personal nu ti-a facut nimeni nici un compliment direct, asa ca imi iau eu inima in dinti si atac problema! Mai, dar tu esti frumos de-a binelea, ai asa un aer nobil latin-american! Sa nu te deochi, sa-ti traiasca familia ca sunteti niste frumosi cu totii! Am zis!

adusco, despre umplutura de curcan nu ma pronunt ca de cate ori am facut familia mea n-a fost impresionata (asta ca sa ma exprim in termeni permisi de regulament ), asa ca sorry, nu pot sa dau sfat pe tema asta! Ce-i drept, eu si bagam acolo cam tot ce-mi prisosea sau avea termen de garantie depasit, si nu erau toate articole alimentare (mai adaugam si resturi de sampon si tix daca mai era un pic pe fund si imi venea sa arunc sticla) asa ca se poate sa fi fost si asta un factor.

adela, toti copilasii scandinavi sunt frumosi, dar al tau e ceva asa, din cale afara si nemaipomenit! Si acum si cand era mic! Sa-ti traiasca si sa fie iubit si fericit!

chatonel, nu credeam sa mai stie cineva cartea aia cu lectiile ne-nvatate!

mai aveam ceva de spus, dar iar nu mai stiu ce, asa ca deocamdata ma opresc aici

Mergi la inceput

Rayou!!! Sunteti niste figuri cu totii,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

ma uitai pe net dupa curcani gata umpluti si dadui de perle:

http://haios.uv.ro/decraciun/perle_orange.php

s-o dus naibii tot avantul meu pioneresc.

saru-mana fetili pt recomandari, da am uitat sa va zic ca io vreu o reteta simpla, simpla, mi-s prea lenesa pt alea complicate.....decat sa muncesc mai bine comand o pizza.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

adusca!, factura e ca ciclul, cum nu vine cum se ingrijoreaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Iren bre, n'o taiasi bine in silabe
e de fapt Puly Kamell

acu de unde dracu camila pe frigu asta?

*segmentation fault*

Xeno, de la Zoo, ce nu face omu pentr-o fantezie ...
Adela, se gusta, da ashaaa, cu cutzitu shi furculitza, nuuu?
Rayu, super pozele
Viku, nu mai da, bre, detalii de curcanu ala, ca umplu tastatura de oarece

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

auz' itsmeutzo, ia vezi de cata la arborele ginealogic, nu cumva aveti rude comune, tu si tatalurayu? ca prea de tot s'teti, parol!

m-am gandit la darul de craciun: vreau sa primesc o crema antirid, ca am ramas cu riduri permanente de la cat am ras anul asta in scandinavia.

de ce oare rasul ala in hohote (care este ceva atat de placut si de sanatos, nu?) are efecte atat de ciudate, ca in expresiile:
m-am cocosat de ras
mi-au intepenit falcile...
m-am strambat de ras
ma doare burta de la atata ras
am facut riduri
am facut pe mine de ras

etc.

o sa caut raspunsul hmmm... aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Rayuuu e grozavaaaa Bubu

Lilutz greva de transit la NYC e durere, dar cozonaci am luat din Queens unde se ajunge rezonabil de prost... da vine Mosu fara cadouri mey daca nu se opresc cu greva...Uffff...
Cozonac virtual pentru toata poienita s-un pahar de vin de Murfatlar... (vivat milionu de romani din NY)...

Adusca fa mey un curcanel mai simplutz. Vik tot respectul da are prea multe etape curcanul tau mey. Da colaborez bucuroasa la decimatul lui virtual.

Prima decizie e cu sau fara umplutura.... fara eu il imbat bine in vin si-l acopar cu folie si la cuptor cu el... Cum da semne ca i se usuca gatlejul ii mai dau o dusca botezatoare,,, in vreo ora la foc mic e bun de scos la soarele arzator si fara folie, ii mai dai o dusca, dai cu cimbru, il freci cu putin ulei cu sare si piper si candse face cojita crocanta l-ai scos, dat pe la nas infometatilor si mancat cat le e foame.. ca apoi fug fdupa curcanul vikingai...
Daca vrei si umplutura... eu ... imi declin orice responsabilitate.

Xeno, Iren n-am priceput nimicutza da ziceti bine

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ah si picioare frumoase, fete frumoase... prea multe... sunt in depresie post-natala....aveti mila

Lena drum bun si Sarbatori fericite si cu multa zapada si colinde

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput