Scandinavii stiu DC...(96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

noi sintem tare prinsi cu renovarile, am venit numai o fuga sa va zic sa aveti Craciun fericit, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

io nu cred ca aici dacu' se uita atat de dragastos la tort ci ceva mai-ncolo :-)

daca vreti sa calatoriti va recomand www.aftonbladet.se/vss/resor/story/0,2789,750303,00.html" target="_blank">Berlin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

'neata!
in sfirsit ninge si la Bucurestiparca nu are farmec Craciunul(sau solstitiu)fara zapada!
Albumul unde ati pus pozilii nu merge deocamdata,ca sunt curioasa sa vad picioarilii lu mamalutoma
Lilanda,sexu in post e viciu?daca da,il am!
Adela
Acu ma'c sa platestc niste amenzi de circulatie,ca mi-a facut cadou al meu de Craciun amenzi in valoare de 2,4 meleoanedaca vedeti la stirile de la 5 un caz de vatamare corporala s-ar putea sa fiu si io implicata

mai viu...

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Io intrasem sa va urez alea-alea, ca nu stiu daca mai apuc sa intru p-acilica, da' vaz ca mai intai tre' sa va multumesc ca ati apreciat faptul ca mi-am bagat picioarele nevestei in el de album.
Deci drajii mei, va pupa tata !
Va doresc tot binele de pe lume si sa ne vedem cu bine intr-un an nou, cel putin la fel de scandinav cum fu aista !
Sa beti mult si sa va veseliti !!!
La multi ani !

cu mult drag,
vlad

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Am venit NU aseara... Am adormit ca pensionaru' la teveu...

Am fost la petrecerea cu Mos Craciun aseara. Fi-mea e indoctrinata ce mai...
Mosu: Cum te cheama?
Fi'mea: Ana. Spun poezii, da' nu vin la tine-n brate, ca nu te cunosc... Esti un strain...

Ma rog, a spus ea ce-a spus acolo si la sfirsit ii da Mosul cadoul, la care ea: Multumesc si la revedere. Si poate la anu' o sa vin la tine in brate daca o sa fii cuminte.

Iata si dovada celor de mai sus.

Votez si eu pt doamna de la domnu' tatic de toma si pt. Boubou (as always) si binenteles pt. toti puii scandinavi. Ai nostri sint mai frumosi ca ai lor! (copywrite nu zic cine )

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lume lume!!!
vesti bune:AM PRIMIT JOB!!!!!Am fost sunata azi dimineata,si mi-au oferit postul,ca au zis ca sint o persoana foarte vesela(culmea,ntz ntz ntz)si angajata,si lor cam asa ceva le trebuie.Bey,v-am zis io,ca am nas...si la propriu si la figurat...ca prea ma prezentau p'acolo ca fiind deja angajata!Pe 2 ianuarie o iau de coada,ocazie cu care imi negociez si salaru,eu le-am zis deja cit vreau,acu ramane sa fie si ei de acord.Dupa ce am inchis telefonu m-am gindit ca le-am cerut cam putin,da haida...ca-s fata buna,treaca!
vesti rele:de pe 2 ianuarie cred ca o sa trec mult mai rar prin poienitza,asa ca eu cchem la interviu toti poienarii,care se ofera sa-mi fie suplinitor,la citit catalogu si ars peste maini.
Revin dupa ce citesc si ma uit la pozele lu Pegasa!(cremenala ANA,fata desteapta!)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu felicitari!!!!!!!
la munca cc cu tine :-)

io de maine is in concediu pana pe 9 ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Midineata!
Io-s pe fuga, acusica plecam, am intrat sa-i spun - LA MULTI ANI! Lenei,
- Rayu, la mai mare,
- pupaturi tuturor,
- sarbatori fericite/bericite!
Si daca anul asta nu mai apuc sa scriu, sa ne-auzim/vedem/veselim cu bine la anu'! (daca voi supravietuii vacantei petrecute la socri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayu, bravooooooo! Sa vezi acu' echilibristica ce incepe cu timpu' liber...

tatic de toma, La multi Ani si Craciun Fericit! Sa petreceti frumos si sa va-ntoarceti sanatosi!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, boooo-pa (acu' trebe' emoticon cu aruncatu' paharului pe spate, ca la greci!!!) Taaare mindra-s de tine Felicitari.
Inc-un un boooo-pa si pentru lena
Si deja am ametit
Celor care, bietii, is vacanta de azi si pina la anu', sarbatori fericite si un an nou bun, cel mai bun, foarte bune
Ma duc sa iau o cafea, sa ma concentrez
valentinaq, nici acu' nu mere??? Si tot n-am aflat cine-i faptasul lu' 00!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput