Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 2
iren spune:
Am mai pus trei poze la profilu meu, ultimele trei.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lilanda spune:
Bonsoir si de la moi!!!
Rayu, io tin pumnii pentru "da"-ul oficial...si vrem poze de la petrecanie ...nu asa, doar povesti
anitzo, cum e Iasu'?? Inghetat???
(tot matale ai facut si-a doua oara albumu' privat??? :-)) ori asa trebe???)
iren vazut pozele (toooate) si constatai ca esti oleaca mai sus de buricu' barbatului!!! hah, ce te invidiez
AC, greva la New York zici??? Ahhh, franztujii astia-si baga coada pesti tot...si dincolo de Ocean!!! :-))
Io ma ling pe bot de cozonac si anul asta, ca desertul danez de Craciun e orez cu lapte si vanilie; iar intr-una din portiile de la masa, e si-o aluna intreaga, semn de noroc. Evidnet ca aia cade, ddd de obicei, la copii!!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
a a[arut lilutza ca s-o iau la bombardat:)
ai putea sa bagi nasu www.treklens.com/members/degetica/workshops/" target="_blank">aici si sa-mi spui cum ti se pare c-am lucrat pe poza aia? cea alb negru e workshopu facut de mine
m-ati nenorocit cu cozonacii vostri.Am dat fuga pana la cofetarie sa cumpar o placinta ceva pt galagie(avem cea mai buna cofe in zona)si aia n-aveau decat cozonac! ca nu mai fac altceva pana la craciun:D
asa ca am mancat de m-am umflat!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Ce faina poza...:-)) Imi dau seama cam ce-ai vrut sa pui in evidenta, da' mi se pare (parerea mea, deci) ca bluru' ii exagerat
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
sincera sa fiu...ma deranja pamponu ala domne:))altfel n-o bluram atata.
tre sa fac rost de photoshop ca nu se mai poate.Pierd timpu cu programe de doi lei, care nu scot pampoane.
care era faina...originalu?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adusca spune:
io de-o ora tot cetesc mesajele voastre si ma benoclez la chicioarili mamei lu' Toma.
deci raspund ce mi-o ramas in creier:
rayu, ma bucur tare mult pt tine, si asteptam sa dai de beut can' devine oficial.
annie, ai ajuns in Iasi si-ai dat pept cu geru? brrrrr, urat mai e afara, parc-o-nceput ole' sa ninga.
care-mi spune cu ce pana me' umplu un curcan ce urmeaza sa-l bag intr-o zi oarecare la cuptor? mi-i tari leni sa ma'c la bucatarie si sa cetesc pe-acolo, plus ca de la atatea retete ma tem ca ma ia cu lesin.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Pegasis spune:
quote:hai sa traiesti!
Originally posted by chatonel
Care-i olteanca ra ridice mina, ca tre sa facem si bisericute, nu?
Revin, ca nu terminai saga ce-o scriserati.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
vikinga spune:
Adusca intreaba la americance ca pe acolo se face curcanul cel mai bine, tre sa stie o fata o reteta buna. Eu il fac mai dulce ca pe aici, asa cu smochine, un fel de alune(mandeln) mere si coniac. dar nu cred ca e pe gust romanesc, mama cind a gustat s-a strimbat si a cerut niste usturoi sa dreaga gustul la saraca pasare ca cica e pacat de ea.Oricum poti la curcan sa pui pe acolo mirodenii care-ti plac tie, important e sa afli timpul si modalitatea de coacere, cum sa iasa crusta aia frumoasa aramie(da ma jur ca numai de la miere iese) si fin inauntru. Laura Takas stia amanunte la gatitul de curcani.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
tata lu' Toma.....ai o nevasta superba! ai fost cel mai mindru ginerica cu asa frumusetze de sotzie! si eleganta si frumoasa! de nota 10! sa o salutzi din partea noastrawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)