Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Pentru cele interesate in proiectul publicat pe situl ministerului muncii referitor la stimulentul de care vorbeam zilele trecute apare un art. care sper sa ramana valabil si dupa ce proiectul va deveni oficial
ART.28 – Beneficiază de stimulent și persoanele care, la data de 1 ianuarie 2006, realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Codului fiscal și care au fost îndreptățite să beneficieze de indemnizația pentru creșterea copilului, reglementată de Legea nr.19/2000, cu modificările și completările ulterioare
va dau linkil sa l studiati si voi daca vreti
http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm

La multi ani bebelusilor care s au nascut pe data de 22 sa fiti frumosi si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreeaatan, doamne ce "cadou" tampit si-a facut sora ta, cred si eu ca ti se face rau instant de la asemenea telefoane, cunosc scenariu, bine ca...e bine...relativ.
Intru si eu in clubul tau ca si io-s chiauna, de la 1 s-a trezit si m-a marait, i-am dat sa pape, un picut de febra si pe la 5 ne-am pus amandoua in pat si am adormit bot in bot, cu Turcescu in reluare, aaa, intre timp am facut bradul, adik tati l-a montat seara si eu l-am impopotonat azi noapte spre dimineata.

Puteti zice ce vreti de brazii naturali, eu una nu l-as da pe-al meu pt. nimic in lume, am avut ani de-a randul doar caricaturi de brad, cu mirosul se rezolva.

Tzumpiloi si noi ne dorim acelasi cadou pt. Bianca: un dinte barem, ca prea si-o freaca prin gura, mana sau ce gaseste prin preajma.

Cica s-a hotarat sa ne dea si noua de la servici prima de Craciun si de copil, dar...nu sunt bani, deocamdata, poate dupa Craciun ca asa-i la noi, pana ne da ceva trece baba cu colacii.
Zau sunt asa de obosita si pt. prima oara nu am chef sa colind magazine, as sta sa dorm, dupa-masa am serbarea lui Andreas si n-as lipsi pt. nimic in lume, dar ce facem cu Bianca, mi-e groaza s-o luam cu noi, atatia copii, ea e dupa vaccin, nu-i tocmai in apele teritoriale (cine zicea asa?!)

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ehehe, ne treziram si noi... Dupa un pahart de vin fiert de Craciun, GLŰGG, adica specific de Craciun, ca are direct scortisoara in el si trebuie numai sa-l incalzesti! Si bauram 2 pahare mari si adormiram aseara abia pe la 2 dupa ce terminai de scris pe net! Numai Alex era bustean si s-a trezit acusi pe la 9... Hm!

Multumim la fete de urari si noi uram azi sarbatoritilor... Sa cresteti mari si sanatosi!

Elisor, pai vin mama la tine acusi... Uite ma susi in avion si vin...

Una peste alta, da, am un copil tare cumintel si cred ca ma ajuta si el mult, ca stie cand am treaba si stie cand trebuie sa ma joc cu el,... Ca altfel l-ar celta mami si el nu vrea!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Ieri m-a 'nerfat' sotu' de n-am mai podidit cu sudalmele la adresa lui: mi-a rasturnat fata in zapada si nu o data ci de 2 orrrrri. Cica sa faca contact cu zapada, prima oara fata l-a inteles, dar a doua a tras un urlet, eu tocmai ieseam din magazin si am sarit ca arsa ca stiam ca e glasciorul ei. Am iesit cu sania cu spatar, tapanoasa nene si cu paturoaiele dupa mine si cu toate astea tot mi-a rasturnat-o

Mi-e rau, dar rau si asta nu e doar ca n-am prea dormit ci asa mi-e in fiecare an in ziua asta, dar nu va mai zic sa nu va stric sarbatorile, noroc ca am copiii ca altfel as sta si...ma cunosc cum as fi. Sa ne bucuram ca suntem sanatosi (relativ) si liberi!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sufletzica, pai Codul Muncii si Contractul Colectiv de Munca la nivel de ramura, sau cel national, se aplica tuturor, indiferent daca sunt privati sau de stat. Pe mine m-a pus pe ganduri Androix cu faza cu salariul bonus, pentru cele care au nascut... O sa ma interesez si eu, dar dupa sarbatori...
Margott, multumim de link! O sa-l salvez in favorite. Am frunzarit si eu ordonanta, si mi-e o tarsha de mor sa tau atatea declaratii pe proprie raspundere! In fine, poate pasez pisica moarta la tipele de la personal... daca ziceti ca ele ar trebui sa se ocupe...
Eli, de ce ti-e rau? Hai sa nu-ti mai fie, multa sanatate si putere iti doresc! La fel si tuturor mamicilor de (aprilie-)mai-iunie! Si eu va urez de-acuma sa va bucurati de Sarbatori impreuna cu cei dragi!!! ... maine sper sa fie zi scurta la serviciu.

Zgatiutza mea a dormit ieri dupa-amiaza spre seara 3 ore, apoi i-am facut baita, si a adormit cu bibe in gurita!! Incredibil! Cred ca stia ca vine zapada, si o fi zis ca trebuie sa se odihneasca... Iar eu n-am indraznit sa ma var in pat de frica sa nu-mi strice tot cheful - in cazul in care s-ar fi sculat dupa 1/2 de ora! Ce-as mai fi dormit!!!
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Ei , haideti sa povestesc.
Nu intentionam sa cer acum salariul de baza dar ma trezesc cu mesaj de la contabila ca ea nu se va mai ocupa de indemnizatia CIC a mea si ca io tre sa fac asta.
Eu ii zic ca nu se stie inca acst lucru pt ca nu au aparut norme la ordonanta si pana atunci se aplica legea veche.
O intreb de bonusul meu pe anul fin trecut si spune ca e ilegal sa mi-l dea acum .
Ai atunci ii spun ca e legal sa imi dea un sal de baza cf CCM ( m-a intrebat ce e ala?) ! Ii zic!
Ea imi zice ca cum la nivel de societate nu avem CCM se aplica cel pe ramura.
Ma duc la ramura agricultura si acolo cetesc ca se dau 2 sal baza si nu unul.Ii scriu din nou...sa moara nu alta !

Sufletzica , cere si tu!
Daca o companie are ccm la nivel de societate sau de grup nu are voie sa diminueze drepteurile angajatului stabilite in ccm la nivel national sau de ramura! Este f legal si cere cu increder!

Apoi , pe site-ul cnpas se precizeaza intr-un comunicat ca angajatorul se va ocupa de indemnizatia CIC si spune chiar ce trebuie sa depuna!
Asa ca mamici nu va ocupati voi de asta deocamdata!
Mai in tai sa apara normele, si dupa precizarile CNPAS se pare ca angajatorul se va ocupa.

Sper sa va fiu de folos!

Mariuca este groaznica...cred ca o dor tare dintzishorii si nu stiu ce sa-i mai fac!
Va las ca plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Androix, multumesc inca o data de informatie!
De spus le-am spus , acum sa vad daca mi-or da si banii!

Hai ca a adormit puiutzul meu, ma duc sa-i pregatesc si pranzul!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna ziua si de la noi!
sper ca sunteti toti bine...am citit cam in dunga ca n-am timp...m-a apucat si pe mine febra sarbatorilor! Tre' sa ma mobilizez ca am casa vraiste, potoale nimik, cadouri nimik, copil miorlait si sotz in curs de imbolnaveala...io in mare forma dupa de am tusit toata noaptea si am zacut pe coltzar ca sa nu trezesc cupilu'...asta e.
Loreen - multa sanatate!!! sa te faci bine repede, gandeste-te si la bunatate de sarmale poate ti se repara instalatia gustului...ar fi pacat sa le manci cu gust de sapun ca ale mele .
Andreeaatan - sanatate surorii tale! bine ca n-a fost mai rau!

realizare: fata mea a dormit pe burtica!!! prima oara in viata ei, ca uraste sa stea pe burta! s-a trezit la 6 cu concert, am plimbat-o putin si s-a linistit, cand m-am intors cu laptele am gasit-o dormind bustean cu fatza-n jos...imi era frica sa nu se sufoce si am pazit-o vreo ora, pana la urma am adormit si eu.
ia uitati aici ce-a facut aseara: http://pg.photos.yahoo.com/ph/teddylyon/detail?.dir=5539&.dnm=c211re2.jpg&.src=ph
azi sarbatorim 2 luni de casatorie...ma gandesc sa-i fac o surpriza omului (eventual un ceai cald cu lamaie daca tot e racit). in 20 sarbatoriram si aniversarea zilei cand ne-am cunoscut face-to-face, tinem cont in fiecare luna.
ma duc sa muncesc si eu ceva...spor la treaba si voua!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/teddylyon/my_photos

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi e mortala Alyssa...cat imi doresc si eu sa o vad macar odata pe Delia adormita asa pur si simplu...

Elisor mama draga incepe tu ca o sa continui eu cu raul din mine...pe 22 sau 23 in fiecare an mergeam la parintii mei sa fac bradul de la bunici...anul asta dintr-o data nu mai am unde merge...trec cu masina pe langa blocul alor mei si simt cum ma ia cu friguri...Nu stiu cum voi face fata zilelor care vor urma...ma chinuie dorul de parinti ce n-am crezut vreodata ca voi simtii...Simt ca am ramas fara trecut fara copilarie, adolescenta, fara ...nu mai zic nimic ca este prea mult pentru mine...

O iau pe Bianca de la scoala sa o duc la vaccin...la intoarcere spre casa imi zic hai sa trec pe la un magazin de copii sa vad daca au caciulite de mos...ei bine nu aveau de-alea,dar i-am facut iar fulul lui Delia la haine ca doar ce primisera marfa...Am innebunit definitiv cu hainele ...i-am luat un costum de blugi de sa mori nu alta...salopeta cu jaca...si un trening durere...asa ca asteptam petitorii acuma...Chinionul meu este ca am uncard de credit de pe care nu pot scoate bani doar plati...spre "disperarea" mea
Nu va zic ca a primit si inel de aur...mi s-au cracanat ochii cand l-am vazut tcat e de mic...si culmea tupeului ii vine...
Au copii astia ai mei un noroc porcesc in viata ...las' sa aiba manaca-i-ar mama ca nu se stie mai tarziu ce le rezerva viata...de-altfel asta le doresctt tuturor copilasilor: un strop de sanatate si un dram de noroc...si multa multa foarte multa iubire...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen te inteleg perfect cum e cu sarbatorile de iarna, de celelalte nu-mi fac asa greturi, dar Craciunul - sarbatoarea mea preferata, e...cu multa durere in suflet, noroc cu voi ca dau pe-aici si ma bucur sa va aud/citesc, noroc cu copiii mei dragi si scumpi, noroc ca exista asa cum zicea Olga odata...se mai atenueaza durerea. In fine nu detaliez ca nu vreau sa aduc nici un strop de umbra acestei satrbatori si vreau sa ma bucur cu voi aici...acum...forever
Am o migrena scarboasa si nu vrea sa ma lase...am luat si nu-si face efectul nimic si peste 1h am serbare la Andreas, sper sa ma scoata din starea asta. mi-e groaza ca tre' sa o luam si pe Bianca cu noi, ca deh...socrii...parintii departe...
Tdi ce scumpa e cum doarme, dau si eu un pupic micut sa nu se trezeasca pe obrajorii rosii
Maysa, daca nu gresesc parca tu intrebai, scuze daca nu, Lactana am vazut in farmacie ca e NEMTESC, la pret de Milumil 1 sau 2, 448.000 lei, deci e buuunnnnn. Topfer parca e firma care-l produce

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput