Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 3

sufletzica spune:
salutare si de la noi dupa o luuuunga absenza.
dar pana acum o saptamana nu am mai avut internet asa ca absentza este oarecum motivata.
Noutatzi de la noi: stam in funduletz bine, spune toata ziua mamamamama si dadadadada si nanananana si alte de-astea, dintzi ioc dar noi ii asteptam; stm si in picioruse usor sustzinuta si ceva tentative de a ridica din patutz dar destul de slabe.
Am cazut odata din pat si ne-am speriat ingrozitor atat eu cat si ea.Dar nu a fost nimic grav.Cu papica stam destul de prost in sensul ca la pranz ne luptam o ora jumate sa imbucam acolo cateva linguritze de piureu de carnitza cu legume dar in rest papam.Ma rog, suntem destul de maricica: avem 70 cm si 7.700 kg. Mai mult lunga decat dolofana dar suntem ok
Nu mai vrem deloc mere - nu stiu de ce ca la inceput i-au placut- si nici sucul de fructe nu prea mai bea decat asa cat sa zici ca a luat o inghitzitura doua.Mai mult manjesc biberonul decat bea ea.Dar ma vitaminizez eu cu ocazia asta
Si cam atat de la noi.Incerc sa ii fac si eu un album dar nu prea am timp ...reusesc eu pana la urma
Acum noi am primit de la mos bani sa ii luam scaunel de masa si vroiam sa va intreb pe voi care este mai bun
cel de plastic sau cel de lemn?Ma gandeam sa ii iau de lemn ca mai tarziu am vazut ca poti sa il faci scaunel cu masutza separata, dar nu stiu daca este bun.Mai are cineva dintre voi? Poate sa imi zica cum este, va rog?
Apoi vroiam sa o intreb pe Androix de chestia aia cu salariul pt nastere...daca este firma privata mai sunt obligatzi sa tzina seama de contractul colectiv de m-ca? Poate te intreb o prostie dar te rog spune-mi ca tare bine mi-ar mai prinde banii aia
Eu am ramas fara servici pt ca al meu sef a avut pretentia sa ma intorc cand copilul avea 3 luni si sa muncesc si 2 luni de zile moca ca doar de, ma platea statul...Iar cum eu am avut obraznicia sa nu fiu de acord - sa muncesc -mo-ca m-a trimis acasa cand am vrut sa ma intorc la munci.
aaaa... si sa nu uit.Multumim de urari.
Sufletzica si Sara
Beatrice trimite-mi si mie te rog retzetele alea pe adef23@yahoo.com.
Si cine are...poate sa imi trimita si mie carticica d e diversificare?
multumesc

patriciaRO spune:
Bai unde plecarati? Acum ca venii si eu de la party, pai se poate!
Bai a fost tare fain la party mai ales ca l-am sarbatorit pe sotul meu. Alexutul meu este un copil super cuminte, ce sa mai si ca drept dovada uitati ce bucurie i-a facut lui mami la 7 luni implinite azi, adica acusi la ora 1 noaptea, 2 la voi... defapt s-a nascut la 6 dimineata, da' ce sa mai, le-a facut! ...
PARTY SEB 21.12 statea copilul singur in picioare pe canapea....Sa fac atac nu alta...
Apoi uitati poze aici inainte de a pleca la chef!
INAINTE DE A PLECA LA PARTY
Si poze cu Alex, la 7 luni. Astea sunt cele mai faine... Si avem si un Mos care rade...
7 LUNI - ALEX
Margott, multam de urari... Si voua va doresc tot binele din lume!
Sufletzica, trimis si la tine una bucata mail...
Beatrice, mami de Alex pifos

NewMami spune:
In sfarsit am terminat si eu curatenia in toata casa. Cine m-a pus sa am casa pe 3 nivele ca simteam ca nu mai gat. Am inceput la 11 dimineata, tati a dat cu aspiratorul peste tot si apoi l-a luat in primire pe Patrick iar eu am continuat si am gatat la 8 seara. Ma intreb cum naiba gata femeia care vine la curatenie in 3 - 31/2 ore si mie mi-a luat o vesnicie? Intr-adevar eu m-am bagat in toate coltisoarele dar oare ajuta si va tine mai mult? Nu prea cred. In fine, bine ca sunt gata ca imi statea pe creier.De maine alte cumparaturi de papa si gatit.
Despre incuscriri as vrea sa ne inscriem si noi pe lista fetelor de la malul marii ptr. Delia, Alex sau Timeea si la munte ptr. Bianca. Poate i-o place uneia dintre ele si de matul meu. La capitala nu ne bagam ca e concurenta mare
.
Beatrice, ce voinicel si cutezator e Alexut al tau, bravo lui. Tare dulce mai e in poza asta .sotului tau, sanatate, fericire alaturi de tine si micutul Alex.
Si inca un ptr. Alex la cele 7 luni.
ptr. Matei (lucas), Stefan (alina_a), Daria (mickyyy) si Ana (ioanailinicam) .Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de fericire.
margott, cu asa un mosulet tinerel si dragut sigur vine si adevaratul pe la voi.
Nu cred ca zilele acestea o sa mai am ragaz sa intru pe DC, asa ca vreau sa va urez din tot sufletul sa aveti parte de niste Sarbatori cat mai fericite alaturi de toti cei dragi, un cat mai bogat, cat mai multi
si multa voie buna.
tuturor bebeilor de mai-iunie 2005 ptr. primul lor Craciun. Sa creasca mari, sanatosi si sa fie fericiti, ca frumosi sunt toti.
si cat mai multa
NewMami & Patrick Ryan

loreen spune:
Neatza...
La multi ani vedetelor de azi: Alex a lu' Beatriced, Stefan a lu' Alina_a,Daria a lu'Mickyyy si Ana a Ioanei...sa cresteti mari puisori dragi si sa va bucurati de primul vostru Craciun asa cum se cuvine...
Iar v-ati destrabalat aseara...sa mor daca ma culc azi inaintea voastra...
Andreeaatan ma gandeam la ala cel mai scump de la ei ca eu pe acela il vroiam...acuma imi pare rau ca nu l-am luat,dar pentru o luna doua cat o mai sta Delia in premergator asta e...ma multumesc cu ce are...
Eu nu-s de principiul ca ce-i mai scump este neaparat si cel mai bun,insa la chestia cu nasii tai iti dau dreptate...nici mie nu-mi place sa primesc chestii de doi bani care ma tin pana rup eticheta...mai bine nimic ca sa nu am motiv de nervi...Eu de la nasii Deliei nu vreau nimic...doar sa o iubeasca asa cum iubesc ei copii in general,mai ales ca nu au...ca de restul am eu grija...
Imi pare rau pentru sora ta,vorba ta bine ca a fost numai atat...sanatate multa
Beatriced da' ai un baiat de ma topesc dupa el...si cuminte foc...trebuie sa fi tare fericita...bagati-ne si pe noi pe lista,chiar daca suntem la concurenta...
Newmami stai linistita ca noi fetele din Constanta va asteptam oricand si nu ne suparam daca Patrick ne vrea pe toate ca si noua ne place despre voi...
Sufletica bine ati mai trecut pe la noi...sefului tau ai putea sa-i vari codul munci sub bot ca nu are voie sa te concedieze cat esti in CIC,iar daca face marlanisme de genul azi incepi munca si maine iti da preaviz poti sa-l dai in judecata...suna a basme ce spun eu dar eu asta as face...
Eu am scaun care se va face masa cu scaunel dar nu este din lemn ci din plastic de la Neonato,scumpicel dar isi merita din plin banii
Ce Ioana ai revenit nu?!...pai cum ne fu vorba...ai zis ca pleci la nani si cand colo iu bec ...pai nu ma mai joc asa...
Io-s in pioneze ca si Tdi,adica de vreo 3 zile iau antibiotic ca ma doare un gat pana la turbare si acuma m-a lasat durerea insa am ramas fara gust,imi curge nasul si ma simt ca un rahat...si trebuie sa fac si sarmalele...ca-s proasta si vine o prietena sa m ajute ca eu nici pana la varsta asta nu am invatat sa tai varza...De cand m-am maritat mi le-a facut mama,dar acuma trebuie sa invat sa ma descurc...
Goanga mea vad ca bea laptele bine seara,da ce-i fac...dupa baie baga din scurt un 150 cu cereale,adica vreo 180 si dupa vreo 2-3 ii mai dau inca pe-atata...iar cand o aud cum papa in somn ma topesc toata...mai haleste si dimineata la trezire inca vreo 180-200 si uite asa dupa 8 luni revenim si noi la normal...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

elisor spune:
Buna dimineata! Oi vedea cat e de buna ca nu prea am dormit din cauza de bebelush LA MULTI ANI ALEX, DARIA MARIA, STEFAN si ANA ILINCA, deci fete si baieti: felicitari fetelor pentru jumate de an, ati intrat in rand cu lumea, baietei, gata dom'le cu mancarea pasata, mixata sunteti baieti mari, hai lingura si furculita, cutitul mai incolo ca nu sunteti chiar atat de mari. No, sa fiti sanatosi, frumosi sunteti, norocosi, in rest numai bine pentru voi si parintii vostri. Wauw ce pomelnic, febra sarbatorilor dom'le
LA MULTI ANI si lui SEBASTIAN sot de BEATRICE si tata de ALEXUT, pai sa fiti sanatosi tutzi trei, vazui si poze party, poze 7 luni, am timp de vizionat si de-alea.
Mama, mama ce de am de citit, ieri la pranz v-am lasat cu 5 pagini mai putin si ce gasesc, sa inteleg ca e gata curatenia, cumparaturile, alea, alea si gata, stati la taclale.
Hai, pana se scoala din nou fata sa citesc
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Intai sa zic despre noi.
Am fost pe la 12.45 la vaccin ca intai trebuia sa-mi vad scolerul acasa, dar cand am vazut ce de bb asteapta sa se intepe am zis ca mai pierd vremea pe-afara si-asa ningea ca-n basme. Cand mai era de intepat vreo doi bb am intrat si noi in sala de asteptare si pe mandra mea o palise logoreea si aruncatul pe spate si impartea zambete de incurajare la toti cei doi bb care se uitau cu ciuda la ea cum poate fi asa vesela.
Am intrat si noi in cabinet la 14.15 (dar chemati toti bb la 12, noroc ca eu mai desteapta m-am dus mai tarziu si tot am avut de asteptat garla).
Inainte de intepaturi ne-a facut bilantul, ne-a dat si noua renumitul Fe, 16 pic./zi ca a crescut mult si-n tonaj si-n lungime si suntem anemici si scadem vigantolul la 3 picat./zi. I-a povestit dr. tot ce face ea pe-acasa cat e ziualica de mare, m-a si parat putin. La cele doua intepaturi s-a comportat exemplar, a zbierat o secunda si cand i-am spus ca daca e cuminte va trage o portie de ras cu frate-su s-a potolit instant.
Ce sa zic, revin iar la sentimente mai bune ca fost chiar fain la dr., dupa ce dimineata ma calcase pe coada asistenta. Dar la plecare iar mi s-a tuflit fata, cica ne mai vedem la bilant la 9 luni, dar daca am nelamuriri sa mai trec, pai normal ca mai trec ca doar reteta de lapte nu-mi ajunge pana la 9 luni, Fe, vigantol si alde alea moi mai opri si eu ca fac scurta la mana.
Faza: ii zic de reteta de lapte, se cam stramba nitel si o intreaba pe asistenta daca mai am si eu loc pe lista, adik daca a incheiat sau nu situatia. Asistenta ii zice ca m-a si trecut pe lista cu 5 cutii, pai cand mai nene daca eu de-abia ce-mi exprimasem gandurile.
Eli, Bianca & Andreas

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI PENTRU BEBELUSII ALEX, DARIA MARIA, STEFAN si ANA ILINCA si cu intarziere pentru Seb, sotul Beatricei!
Pe langa ca am avut ieri o zi groaznica, noaptea a fost si mai si, ca Thomas a dat strigaturi la 4, 5, 6, 6,30, 7, 7,30, cand in final am zis sa-i dau de mancare sa nu-i mai aud gura. Asta desi era mai repede cu 30 min-1h decat cum se trezea de obicei. A ras tot biberonul, fara pauza, deci ii era sinvcer foame. Dar nu cred ca la 4 avea acest motiv.
Felicitari lui Alex-Beatrice pentru ridicatul in picioare.
Thomas a mancat ieri la pranz broccoli cu galbenus si iaurt... i-a placut f. mult. Azi as dori sa fie vreun catering de bebelusi in Cluj ca sunt lesinata de somn si epuizata nervos de evenimente...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

tzumpiloi spune:
Neatza!
La multi ani tuturor sarbatoritzilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi soi voiosi!
Ce frumos ninge afara!
Abia astept sa iesiim la plimbare.
La noi ieri nu a mai ajuns doctoritza asa ca o asteptam vineri.
Pe Mariuca o chinuie dintzii, cel putin asa cred! Geme noaptea prin somn si pana la urma se trezeste ! Azi noapte s-a chinuit vreo 2 ore pana sa adoarma la loc!
Of, de ne-ar aduce si noua mosul niste dintzisori!
Sufletzica, eu cred ca sunt mai bune scaunelele de plastic. Eu am unul de la Chicco si sunt multumita de el.
Cred ca si cele de lemn sunt bune dar mie mi se par ca sunt pt bebei mai maricei. Pleaca cu Sara dupa tine sa vezi mai multe scaunele, probeaza-le si vezi in care sta copilul mai bine!
Ref la salariul de baza cf CCM eu zic sa le ceri celor de la tine daca oricum nu te mai intorci la ei. Am citit CCM si cf art 2, este pentru toata lumea acest contract. Apoi, nu au voie sa te concedieze, stiu ca si la mine e cam la fel situatia ca si eu am fost obraznicutza, dar cf legii tb sa te primeasca inapoi si 6 luni nu au voie sa te dea afara si nici sa iti micsoreze salariul!Ei,basme , vb lui Loreen dar macar poti sa le ceri banii astia daca tot fac pe nebunii!
Si eu intentionez sa le cer acel salariu de baza cf CCM.
Mamici, noua ordonanta ref la indemnizatie CIC si stimulent de 3 mil nu se aplica pana nu apar normele. Tot in aceasta ordonantza am citit ca poti sa te intorci la serviciu iar daca nu-ti convine te poti intoarce iar in concediu de maternitate pana face plodu' 2 ani.
Beatrice, doamne scumpic mai e alex al tau! Si ce bine sta pe piciorushele lui!
Mergem sa pregatim micul dejun

elisor spune:
CrisDun nu e vorba ca n-am chef ca normal ca tre' sa-l fac, dar cum am zis m-a luat cumva la rost asistenta si m-a deranjat, ca doar nu-s fiica-sa sa ma ia de guler si de cate ori am mers in ultimul timp la cabinet (f. rar, ca slava domnului nu a fost cazul) m-a fuserit, in ideea ca mai am un copil si stiu cu ce se mananca, si nu mi s-a parut normal sa ma duc si sa intreb cand se face vaccinul, mai ales ca stiu amandoua ca mai ca nu-mi sufla in ceafa cabinetul de aproape ce stau de el (asistenta mi-a fost vecina), asa ca ce atata ofuscare ca a trebuit sa vina sa ma anunte. Iar treaba cu interfonul m-am lamurit, noi avem 2 unul pe stg si unul pe dr, iar cel din stg nu merge si probabil pe ala l-a butonat...in zadar.
Deci o concurenta mai putin
Olga imi doresc pt. tine sa ai parte de sarbatori odihnite in masura in care ii sta lui Tony in putere si fii serioasa, esti o mama foarte buna, ca dovada uita-te la Tony si-mi vei da dreptate, si e normal sa mai nutresti si dorinta de a-i da doua la cur ca doar om esti si sa nu-mi spuna cineva ca ar rezista aproape 7 luni cu nopti ca ale tale fara sa simta ca ii vine sa iasa pe usa si sa nu se mai intoarca ca in secunda urmatoare sa-si traga doua palme pt. ganduri.
Iar cu program te inteleg ca nu poti face, asa eram si eu, visam frumos in maternitate ca voi drege si voi face, iar copilu' va zice sa traiti, iar iesirea din spital mi-a aratat ca nu e dupa cum vreau eu ci el e seful, la mine a fost mai bine ca 3 luni am avut-o pe mama, cu Bianca a fost mult mai usor si aveam emotii, daca e ca Andreas, mai ales ca mami a zis ca nu poate veni decat pe la 3 luni, dar d-zeu nu-ti da mai mult decat poti duce, s-a gandit ca dupa unul atomic sa-mi dea si unul linistit si uite ca acum ma perpelesc ca nu se intoarce, ca e cea mai codasa din pluton. Lasa, sa fie sanatosi ca vor creste si vor ramane doar amintiri placute la un moment dat. Sfat nu am ca nici mie nu mi-a fost de nici un folos ce-mi ziceau altii, doar un mic ajutor din cand in cand ti-ar prinde bine, cumva sa ai 1 zi din 7 doar a ta, sa dormi, sa dormi si...sa dormi, mai alaptezi inca?
Androix mi-ai facut pofta cu strecanitul. Cate cutii de lapte va da voua acum? ca mie mi-a zis ca de la 7 trecem pe 5.
Stefania am vazut pozele de 7-8 luni, sa mor nu alta, sta in picioare, e atat de scumpa si are mereu o mutrisoara inocenta chiar daca tocmai ce-a facut o prostioara. Nu mi-o pot inchipui pe Bumbu mai grasuta, silueta ii vine perfect. Cat despre cute si eu zic la fel ca CrisDun sa stai linistita cel putin acum in perioada epidemiei, mie mi-a spus ortopedul-chirurg ca cutele asimetrice sunt nerelvante, dar cu toate astea ne-a interzis premergatorul si mor cum vad ca bb vostri se dau in barci cu ele. Asta e, pana una alta am primit niste hamuri chicco
Margott ai o minunatie de baiat cu ochisorii lui, te-ai hotarat cui il dai pereche, ca Loreen vad ca a nr. bb si se pare ca baietii aleg
Ada_74 bine ca ai mai dat si tu un semn, se pare ca serviciul iti "prieste" de curg kilele de pe tine, inainte sa mergi la munci iti cautai haine mai mari si acum uite, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca
Sufletzica eu am din lemn si-s tare multumita, Andreas l-a folosit pana anul trecut (6 ani), de o luna l-am despachetat frumusel si Bianca il foloseste cu incredere ca deh, e de la frate-su. Ai incercat si tu cu amenintari la adresa sefului, gen inspectoratul de munca?
Beatrice mi-am scaldat ochii in poze, petreceri si Anastasia asa mica la petreceri, vad ca e cuminte, Alex sugubatul se ia de mana cu Alessia si cu Maya, i-a spuneti care se mai ridica? Ce scump e cu ciupilica lu' mosu', cred si eu ca-i obosit de cate ture o fi dat pe paturica. Am si eu o rugaminte nesimtita, vad ca un doi pui de-o reteta, hai si la mine pls ca nu mai am nici chef, nici inspiratie, de nici unele...
Loreen chiar mi-a placut ce ai spus despre cadouri la copii, despre nasii Deliei, intradevar e cel mai pretios dar pt. un copil sa-l iubesti chiar daca el vrea cai verzi pe pereti, uite si la copchiii de bani gata au de toate mai putin dragostea parintilor care nu au timp...
Eli, Bianca & Andreas

andreeaatan spune:
Se vede ca vine Craciunul, ca e liniste pe aici...
Ce faceti, fetelor-sarmale, carnati, alea-alea?
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici