Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 13

ioanailincam spune:
Buna ziulica, bre! Hai ca vad ca ati scos capul cu mic cu mare din oala cu sarmale.
SI noi de altfel, azi am mancat subtire numai niste aperitive. Eu sunt cam chiauna ca azi-noapte am dormit cu tati la Ana in camera (in pat de o persoana - he, he, ca in studentie - pe atunci nu ma deranja prea tare), iar Ana a fost destul de agitata, cum ma si asteptam ca la ce zi agitata a avut ieri ma mir ca a putut sa doarma vreun pic.
Cum va ziceam casa a fost plina, asa ca s-a dormit in felul urmator: eu cum v-am zis mai sus, maica-mea cu tata, iar frate-meu cu bunica-mea. Cel mai rau a fost de el saracul, ca avea alternativa sa doarma cu tata sau bunica-mea, iar amandoi se intrec la sforait. Dar stiti cum? Sforaituri din alea de se zguduie peretii casei, am zis ca-i punem sa faca concurs.
In fine, de dimineata si-au luat talpasita si iar am ramas singuri pe lume si cu dezastrul aferent provocat de trecerea muflonilor zambareti. In afara de faptul ca au fost ei aici parca nici nu am simtit ca a fost Craciunul. Pentru ca din lipsa de spatiu in sufragerie unde bradul ocupa jumate am luat masa in... hol. Parca eram in gara, nu altceva. La anul mergem noi acasa, ca acolo e altfel.
In rest sedem si profitam de zilele libere. EU incerc sa nu ma gandesc ca de azi in 2 saptmanai pe vremea asta voi fi la birou, fara Mogaldea mea, ca altfel ma apuca depresia inainte de vreme.
La capitolul noutati ne laudam si noi cu statul in fund, dar mai mult intre perne ca e destul de nesigura pe ea, cumintica ca de obicei (bunica-mea saraca, care in afara de copiii ei ne-a crescut si pe mine si pe frate-meu, a intrebat daca Ana nu stie sa planga) si mancacioasa, nene, pana nu termina castronul nu se lasa.
Dupa amiaza vin in vizita cativa fosti colegi de facultate si in rest liniste si pace, nu se mai anunta nimic palpitant la orizont.
Hai sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

alina_a spune:
Am intrat si eu fugitiv sa va spun Sarbatori fericite, la multi ani tuturor Cristianilor si Cristinelor si pentru maine tuturor Stefanilor si Stefanelor (inclusiv bubului meu.
Sa va spun si pe scurt ce mi s-a intamplat de nu am mai scris. Acum vreo luna dupa vreo 2 raceli bibi a facut bronsiolita deci ma internez cu el in spital la Grigore Alexandrescu printre o gramada de tigani si copii cu cele mai diverese boli: tbc, diaree, varicela, pneumonii. Dupa vreo 5 zile de antibiotic prin branula si aspirqt mucusorii cu un ditamai firul pe nasuc,cand isi da seama doctora ca se vindeca mai greu in spital imi da drumul. Face externari masive ca aparusera in spital cazuri de diaree si se credea ca e un microb.Ne vindecam dupa 10 zile si dupa altele 5 imi apar mie nishte cosuri pe fatza si gat, un cucui in cap. Ma suspectez de varicela si ma duc la Municipal. Acolo imi spun sa "nu respir" siu sa ma duc la Colentina. Acolo Un doctor dragutz imi spune ca am varicela imi da tratament si carantina 14 zile si imi spune cadaca imi apar mai multe sa vin sa-mi faca un fel de vacin, injectie. A doua zi ma umplu de pete peste tot si revin la spital petru injectia promisa.Dau peste 2 incompetente(cred ca erau asistente) si-mi spune ca nu exista nimic ce sa-mi faca si ma trimit acasa.Asa ca stau sinistrata in dormitor fara calculator, televizor si fara bebesi pe deasupra cu foi de varza si gheatza sa opresc laptele + violet de gentiana pe tot corpul + febra + ameteli + mancarimi
Stau cu frica-n san si acum sa nu faca si bibi' si-l pun pe sot sa-l urmareasa mereu. Bibi a mai facut vreo 3 zile febra dar nu a facut pete ca ale mele. Are niste iritatii foarte mici care apar si dispar dar cred ca nu e varicela.
Asa ca astea sunt aventurile mele de sarbatori, de ziua mea si a lui.
Si acum lucruri bune: Stam singuri in funduletz si ne-au dat doi dintisori, suntem veseli tot timpul si dormim mai bine de la lapte praf.
Poze cu Stefan

andreea.a spune:
Multumesc ca mi-ati adus aminte ca maine e Sf. Stefan!! Cu ocazia asta, urez si eu Stefanilor si Stefanelor noastre la muuulti aaani, sa fie sanatosi si fericiti!
Alina_a - Imi pare rau de tot pt problemele de sanatate cu care va "bateti". Sper sa le invingeti cat mai curand!! Un
special pt tine si Stefanul tau!
Si eu am mancat ca o vacuta de sarbatori. Si acum beau niste vin fiert cu sotul. Am zis eu ca "de maine - gata! Nu mai mananc asa".. Dar se pare ca acest "maine" nu mai vine niciodata. Si pe Cindy am abandonat-o de sarbatori.
Vesti noi: azi a facut si fi-miu cativa pasi mai sanatosi cu premergtorul. Evident, ca racul - merge in spate, dar e bine si asa. Si cand nu "merge", da din maini si din picioruse de parca ar vrea sa o ia la fuga. Imi vine sa-l mananc, nu altceva! Stiti voi, de fapt..
Sa aveti, adica sa avem o noapte linistita!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI pentru cei mai speciali Stefanei :Stefan(Cornelia),Rares Stefan(Maysa),Filip Stefan (Androix),David Stefan(Carmen_Emiliana),Stefan,(Alina_a),Andrei Stefan(Gabitza),Ben Stefan(Pengunica)...dar sa traiasca cu numele si toti Stefanii si Stefaniile...
LA MULTI ANI si pentru mititeii care si-au mai adaugat o luna la palmares: David si Ana Miruna...
Si unii si altii sa fiti sanatosi,sa petreceti si sa va bucurati de cadouri
Io-s tare matinala ca am avut o noapte agitata,nu din cauza Deliei, ci a mea ca nu m-am odihnit bine si la 6,30 m-am dat jos din pat,am hranit vitelusul si acuma creanga pe net...
Ma gandesc cu groaza ca de pe 15 ianuarie trebuie sa incep serviciul si nu am nici cea mai mica tragere de inima...
Alina_a imi pare tare rau ca sunteti bolnavi taman acuma de sarbatori...va si va dorim sanatate...
Andreea.a brava la voi plimbaretilor...v-am vazut si in brate la mosu'...ce mai ditamai flacaul...Aseara frunzaream canalele la tv si pe acasa vad o figura cunoscuta si ma chinuia memoria de unde o stiu...era sotul tau,dar eu care nu ma uit la telenovele ...
Gabitza al meu copil s-a gandit sa nu mai astepte pana la anu' cu devalizarea bradului si a luat-o progresiv de-acuma,mai un glob, mai o beteala,daca nu o creanga toata...numai cu gura pe ea am stat...ca de curioasa babuta...
Ieri caprita mica s-a ridicat in picioare in scaunul de masa...sa fac criza nu alta ca eu stateam linistita la spalat vase ca si ea sta cuminte...da de unde...ori ii pun centurile,ori nu o mai las acolo dupa ce termina de mancat,ca asa nu se mai poate...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

lucas spune:
Cioc, cioc, si cu
, ca nu am mai apucat sa scriu.o luna nebuna, nebuna.sa speram ca va fi mai bine.
nici inainte de craciun nu am reusit sa intru, dar am mai citit ce ati scris, daaaaaaaaa scrieti nu gluma.
LA MULTI ANI!!!! la stefani si stefane bebici, mamici, tatici, soacre, socri, cumetrii, veri, nasi, fini......daca am scapat pe cineva sa se considere inclus.ca var de unchi de mama.
la noi craciunul a fost......cu un copil vaccinat pe 22 dec (cine m-a pusssssssss.....) i-a curs nasul, nu putea sa respire, nu putea sa doarma noaptea, si m-am plimbat cu el in brate, miriit, cu ochii curgind, si nas si balutze si.... nu mai vreau. am sunat la doctor pe 23 a zis ca e reactie de la vaccin si sa-i dau nurofen, de 3 ori [pe zi, in prospect scria ca nu mai mult de 4 doze, eu i-am dat vre-o 7 in 3 zile si m-am oprit,il sun azi din nou acum e mai bine.
mi-a fost o mila de el....si noi ne-am chinuit sa facem un brad asa frumossssss si jucarii din state, si cind sa se bucure si el mititelu.....in fine, hai ca poate trece. cred ca luna asta am avut ceva cu copilu: l-am scapat din brate noroc ca eram aproape de pat, a varsat cana cu lapte fierbinte pe piciorus, vaccinul....
am vazut copilasii, ce mari s-au facut.....se ridica deja in picioare!!! BRAvooooooooooooooo
Loreen m-ai facut curioasa, ce ti-a adus mosu de ai dat pe spate, sau ai scris si eu nu am vazut
Elisor, dupa revelion s-ar putea sa plecam la munte 3 zile, daca trecem prin Brasov, iti dau de veste, poate ne vedem.
Androix, sexoasa tare!!
New mami, am vazut pozele, hmmmmmmmmmmmmm ce misto zapada.
GAbitza sa-ti traiasca puiul!!! ce mare s-a facut!!!
am vazut ca va pregatiti de petit, noi raminem la dragostea dintai: Ema (babygirl) am vazut-o live, ne-a placut, suspinam, suntem conservatori!
Azi daca reusesc o sa pun si niste poze!m-ai vroiam sa scriu dar s-a trezit!!
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

mygirl spune:
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor, multa sanatate si noroc in toate! Pupici dulci pentru toti- Stefan(Cornelia),Rares Stefan(Maysa),Filip Stefan (Androix),David Stefan(Carmen_Emiliana),Stefan,(Alina_a),Andrei Stefan(Gabitza), Stefania Nicolae.
Noi de azi suntem singurele - tati a avut drum la Bucuresti si a profitat sa faca si o minivacanta de ski la Poiana Brasov. Asa ca doua zile ne facem de cap pe la prieteni si vecini. Eu mai am putin si pocnesc - m-am indopat cu dulciuri (cozonac cald, prajiturele de casa...yummy...) si de azi trec la sarmale si fripturi, ca de Craciun n-am avut pofta. Dar din ianuarie mi-am promis solemn sa intru in revizie generala, pana in mai sa revin la greutatea mea obisnuita de dinainte de sarcina.
Alex e mai bine, i-au trecut mucisorii spre fericirea mea, sta toata ziua in picioare agatata de bara de la patutz. E disperata dupa telefoane si telecomenzi, asa ca de la mosul(mama mea) a primit un telefon fix cu taste(adevarat) si o telecomanda la fel de adevarata, scoasa din uz. Ce credeti ca au interesat-o prea mult? Mai ales telefonul a fost dat deoparte imediat, ca nu auzea voci in receptor.
Gata, pauza de relaxare s-a terminat, ca s-a trezit printzesa.
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

andreeaatan spune:
Loreen-Thomas a tras de brad de parca voia sa-l guste un pic si era cat pe ce sa-l guste pe tot, noroc cu reflexele mele rapide ca nu cred ca o ducea bine dupa ce cadea bradul pe el. Felicitari pentru ridicatul in fund. Mastodontul meu mai asteapta, cred, sa-si construiasca musculatura potrivita pentru a-si salta kilele.
Trezirea la realitate-acum ca a trecut euforia craciunului, care e faza cu depunerea cererilor la primarie pentru banii astia de cresterea copilului??? Ca daca e musai, sa mergem sa depunem si noi.
LA MULTI ANI David si Ana Miruna, Stefan(Cornelia),Rares Stefan(Maysa),Filip Stefan (Androix),David Stefan(Carmen_Emiliana),Stefan,(Alina_a),Andrei Stefan(Gabitza), Stefania Nicolae-pentru toti bebeii si alte persoane care si-au sarbatorit zilele astea cate ceva. Imi cer scuze ca n-am fost pe faza.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

ChrisDun spune:
La multi ani Stefanilor si Cristinelor si Cristianilor!!
Stefania Nicolae, multa sanatate si bucurii, LA MULTI ANI!
La multi ani!!
Revin dupa ce citesc

Androix spune:
Salut
La multi ani cu sanatate pentru toate Cristinele, Cristianii si Stafaniile si Stefanii pe care ii avem pe aici. Cand va laudati voi ca sunt multe Cristine pe aici nici nu percutasem ca si eu sunt, asa ca la mine e bine: cum o dai tot din cel mai numeros grup fac parte, ori Cristine ori Andree.
Alina, eu te inteleg foarte bine. Am facut varicela la 22 de ani si am fost nu plina de bube ci INGROZITOR de plina de bube. 2 zile am plans in hohote de la mancarime
Stai linistita ca odata uscate bubele n-o sa te mai manance. Dar sa te tii departe de bebe pana iti dispare si ultima cojitza pentru ca alea sunt cele mai contagioase.
Gabitza, eu abia astept la anu' sa plece Filip cu bradu in spinare ca nu-l mai petrecm la noi ci la sor-mea. Mai mult decat atat: eu o sa-l invat exact cum sa procedeze Nu de alta dar nepoata-mea era sa darame tot bradul anul asta. Asta dupa ce mi-a decimat un glob frumos de sticla. Nu-i bai deh, ca sunt copii, ce sa le faci, dar ma gandesc cu groaza ca o sa creasca si Filip si se vor antrena la pozne.
Aseara au fost nasii pe la noi si au venit si cu fetita lor de 4 ani. CUmintica si super haioasa. Cum era destul de tarziu am sarit peste baie si i-am administrat lui Filip un fel de dush in chiuveta. Si vine si Cristiana si zice:"Filip, hai sa facem cunostinta cu baia. Buna, baio, ce mai faci?" am crezut ca lesin de ras si cat pe ce sa scap copilul din brate.
Este inutil sa va zic ca am mancat cu niste sparti, ca mai avem inca mancare sa hranim o armata intreaga. Ma simt si mi-e groaza sa ma sui pe cantar. Dar declar sus si tare ca dupa anul nou intru in super greva si nu numai ca n-o sa mai gatesc, ci nici n-o sa mai cumpar haleala!!! Sa vedem ce-o sa fie.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

ioanailincam spune:
Neata, mey! La Multi Ani pentru Stefanuti si Stefanii!
Am intrat rapid ca in 10 minute vine maseuza. Iar dupa pranz iesim si noi afara ca n-am mai scos kupilul de 2 zile. SI imi vine sa-mi iau campii de atata stat in casa, nu alta!
Chiar asa, Loreen, ce ai primit de Craciun? Ca eu am tras speranta ca barbatul sare si el cu ceva, chiar daca am convenit sa nu ne luam nimic, dar io n-am avut norocul tau
Alina - multa sanatate! EU astept cu interes sa fac probabil toate bolile copilariei odata cu Ana pentru ca eu nu am avut decat varsat de vant cand am fost mica, asa ca...
Sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...