Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 12

Florentina G spune:
Craciun Fericit!
Se pare ca astazi toata lumea petrece alaturi de cei dragi si nu mai are timp de stat pe forum...!
Noi suntem un pic obositi dupa petrecerea de craciun de la nasii nostrii, ne-am intors la patru dimineata, Maya si-a facut somnul insa noi suntem praf...
A venit si Mosu', darnic asa cum ne-a obisnuit, i-am facut si poze, daca vreti sa le vedeti sunt aici
Mygirl, imi pare rau sa aud de ghinionul pe care l-ai avut. Nu-mi vine sa cred, cum sa-i fure din bagaje? Cu ce companie aeriana a zburat? Cand am venit din State credeam ca e sotul meu e exagerat cand a pus lacatele la toate fermoarele bagajelor!
Maine plecam spre Fagaras unde vom sta pana pe 30 Decembrie. Din pacate nu mai am modemul de la Zapp cu care intram pe net de oriunde, asa ca nu o sa am ocazia sa va mai citec si sa va mai scriu!
Va pup mult pe toate si sper sa ne auzim cu bine!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

elisor spune:
CRACIUN SI SARBATORI FERICITE si de la noi, din troienitul BRASOV.
Sanatate, daruri multe si tot ce va doriti sa va aduca mosul, de fapt v-a si adus, si un an nou mai bun decat asta care isi incheie mandatul.
Loreen asa cum bine ai spus si mie mi-e greu de fiecare data de Craciun, dar copiii vor atenua din an in an durerea si tristetea si va ramane totul amintire. Sa ne fie mai bine cu fiecare clipa!
Nu am reusit sa citesc din urma, dar o voi face ca mor sa nu stiu ce-ati mai facut, dar sper ca sunteti bine cu totii si va buucurati de aceste zile impreuna cu familia, prietenii...cei dragi.
Cine doreste si e amator va asteptam cu drag vitual sau live la munte, chiar e o lume de basm, azi a nins cu fulgi mari, desi, pufosi spre deliciul copiilor, dar si al nostru.
Am uitat sa va urez distractie placuta tuturor si drum bun celor care sunteti in deplasare.
Florentina am vazut pozele voastre cu mosul, cata caldura emana atmosfera colorata de la voi, portocaliu, rosu, roz e superb...
Mygirl totul e bine cand se termina cu bine, nici nu se putea altfel in ajunul Craciunului, e frustrant sa afli ca ti s-a furat din bagaje tocmai de Craciun...iar cu bucataria stai linistita ca se intampla si la case cu...vechime, crocantele sunt mai bune
Eli, Bianca & Andreas

loreen spune:
Cum ati petrecut prima zi de Craciun?Sper ca nu v-ati chiftuit cu toate bunatatile ...?!Mai lasa-ti si pentru maine si poimaine ca mai sunt zile...
Noi am lalait-o toata ziua pe la prieteni ca daca nu mai aveam unde sa mergem la parinti...si noi pe unde am putut...Delia a fost un monument de cumintenie de m-am mirat si eu de ea..Si cand am ajuns acasa constat cu stupoare ca iese si al doilea dinte si gata suntem si noi iepuras...
Bianca a fost numai cu mobilul in mana,ba sa trimita mesaje ba sa se joace...asa facea de parca nu mai are nimeni mobil...o inteleg mititica ca si eu sunt la fel...
V-as pune si poze da' mai dureaza putin...sa vedeti si spiridusii mei...
Hai o seara placuta in continuare...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

monu spune:
Din toata inima va dormi un CRACIUN FERICIT
si plin de bucurii si de speranta unui viitor mai bun pentru copiii nostri.
Sper ca pana acum muso' sa fi tecut pe la voi cu sacul plin de cadouri. Noi vrem sa va multumim ca existati si ca ne-ati fost alaturi la bine si la greu. Daca nu erati voi ma urcam ma gaseati afis pe pereti! LA MULTI ANI si sa creasca mari, sanatosi si cuminti pentru toti bb-ii care in perioada asta au mai pus 1 luna la varsta lor. ii pupam dulce pe toti bb-ii si le uram multa sanatate!
In Maramures (Sighet) ninge ca in povesti de aseara. este absolut superb. am facut chiar si o mica plimbare astazi prin ninsoare iar dra a dormit bustean. mai nou se ridica in picioarele din spate si incearca sa sara ca o broasca. e tare haioasa. cu exceptia unei mici probleme de deochi cand a urlat rau de tot 2 ore si nu a vrut nici apa suntem bine si ne e dor sa fim acasa ca sa stea mami pe DC
va pupam dulce si distractie placuta!!!!! si noroc la colindat
ps. stefania- multa sanatate bb-ului. sa se faca bine repede si sa nu fie nimic grav. .. si multumim ptr urari. Alexia a facut 7 luni si nu imi vine sa cred ce repede a tecut timpul si cat de mult ne-a luminat viata. este o mare bucurie pt noi.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

ioanailincam spune:
Hello! Iaca si noi la raportul de seara.
Ne-am imbuibat azi ca niste mici porcusori de si acuym ma tin de burta. Mogaldea a fost rasfatata tuturor: au tinut-o ai mei numai in brate si au albit-o cu pupaciunile. Iar acum ne pregatim de culcare intr-o formula absolut aiuritoare. Amanunte maine.
Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreea.a spune:
Mi-a fost dor de voi!!!
Am intrat sa va urez cele mai frumoase sarbatori!
Sper ca a venit pe la voi un Mos ascultator, care va adus tot ce v-ati dorit!!
A fost si pe la noi, chiar de mai multe ori. Ce sa vezi? Pe unde ne duceam, hop cate un Mos lasase un cadou si pentru Eric, uneori si pt parintii lui. Sau o fi acelasi Mos si s-a ramolit? Nu stiu..
A! Am uitat ca l-am si imortalizat pe Mosul. Uitati-l aici..cu fi-su!
Va pup cu mult, mult drag!!!
Sarbatori fericite!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

kitty_b spune:
Craciun fericit va doresc si eu si mai ales anul care vine sa va aduca numai bucurii in suflete.
Am ajuns si noi in Romania pe 21 dupa 9 ore de zbor dar din pacate pana acuma nu am reusit sa intru pe net dar sper din suflet ca Mosul a fost darnic cu toata lumea.
Zborul a fost usor paul a dormit 6 ore din 9 la noi in brate in rest s-a jucat dar cel mai atre m-a mirat ca nu s-a speriat de nimeni si nu a plans cand a fost luat in brate si pupacit de atata lume.Toata lumea se mira cum poate fi asa cuminte , eu incep sa ma simt prost si sa spun ca nu merit asa un copil cuminte.L-am fortat sa nu doarma prima zi mai deloc ca sa doarma noaptea si sa se adapteze la cele 7 ore diferenta de fus orar si culmea ca nu are nici o problema, doarme de la 10 seara la 10 dimineata cu doua treziri de ceai si lapte si inca de 3 ori ziua.In schimb eu adult in toata firea nu reusesc sa ma adaptez si iaca sunt treza inc la ora 4.43 dimineata, ieri m-am culcat la 8 dim sa vedem azi.Astea doua zile e OK ca mama nu lucreaza si a preluat conducerea ziua cu paul pana ma trezesc la realitate si eu adica 12 amiaza dar de maine merge la lucru asa ca nu stiu cum voi rezista cu cate 2-3 ore pe zi dar am noroc ca paul este intelegator si nu ma supara deloc.
Sarbatori fericite

andreeaatan spune:
Neata, fetelor.
Cum a fost Mosu'? Sper ca darnic, pentru ca meritam cu toatele, ca doar mai greu decat cu copii mici nu e cu nimic...
Thomas a fost agitat in ajun, nu a dormit aproape de loc, dar ieri a fost cumintel si dragut. Nu s-a mai trezit decat 1 data noaptea in ultimele zile, asa ca e mai bine, clar dintele trebuie sa se vada si cu ochiul liber intr-o zi doua.
Desi ajunul a fost cam aiurea din cauza de socrii, acum a trecut si totul e bine.
Mie mosul mi-a facut scandal ca m-am lasat cu "scrisoarea " catre el pe ultima suta de metri si am ajuns sambata dimineata la cumparaturi ca sa aiba ce sa-mi aduca in sac si mie, saracu'. Si mi-am ales un set de farfurii si cani de cafea alb-negru, plate, patratoase, cum sunt acum la moda si un aero stepper. Asa ca sunt f. multumita de mosu' asta, ca a fost f. bogat.
Craciul e frumos pentru mine, pentru ca acum trei ani am primit cadou de Craciun inelul de logodna si de atunci (daca n-ar fi socrii mei) Craciunurile sunt numai din bine in mai bine...
Va pup si dati raportul cat ati mancat, ce ati primit... eu am mancat destul de mult...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

loreen spune:
Buna dimineata...
La multi ani spiridusilor ce-si serbeaza ziua azi:Carina Emiliana,Teodora Maria,Georgia Maria si Eric Christian...sa va bucurati pe deplin de primul vostru Craciun...sa fiti sanatosi...
Ce faceti?...sau mai bine zis burtile voastre...mai pot ?!
Eu sunt satula de mancare desi nu m-am lafait ieri,insa am avut grija inainte de sarbatori,incat acuma mai ciugulesc asa ...de moft...
Azi mergem la nasii Deliei...ca noi cu astia de cununie am rupt legaturile definitiv dupa motul lui Bianca...iar de fisurat au uinceput a doua zi dupa nunta...Asa ca cine-o mai putea sa mananca sa-i fie de bine ca eu una sunt satula...
Pe Delia am gasit-o azi in fund in patut tricota la niste jucarii... sa mor cand am vazut-o,desi stiam ca se ridica...parca rea repede a crescut...nu va mai zic ca a luat-o serios la trap...adica la tarat...numai ca atunci cand o pun in picoare sa paseasca nu vrea pur si simplu...se balanseaza pe picioare...
Hai ca va las ca-i este somn dansei,treaza fiind de la 7...O zi placuta va doresc...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gabitzam spune:
Fetelor, e groasa, am mincat precum purcelul...ca sa nu zic mai rau...dupa sarbatori trecem la regim de austeritate ca e dezastru
Acum ne tragem sufletul...ca trebuie sa mincam ce mai e prin frigider pina trecem la regim
Cum zicea si Andreea (andreeaatan), Craciunurile din ultimii ani au fost din ce in ce mai faine. Pregatiti-va sufleteste pentru cel de anul viitor, cind micutii nostrii vor misuna peste tot si se vor sui in brad, hi hi hi...
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei