Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,fie ca sarbatoarea Craciunului sa ca aduca pace si bucurii in suflet alaturi de cei dragi,sa aveti parte de o inbelsugata,de multe cadouri si multi.
Va doresc spor la treaba,merg si eu sa fac un tort de pere cu mascarpone,sper sa iasa bun,imi sint si sarmalutele pe foc,mai vreau sa fac o ciorba de burta,imi e o ,nu am mai mincat demult.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Pustietate mare pe aci! E si normal, desi ma indoiesc ca a mai facut cineva ca mine, si anume cu o zi inainte de Craciun s-a apucat sa rearanjeze dulapurile. Eu am totusi noroc ca vine maine ai mei cu oalele cu sarmale si alte cele, asa ca m-am mobilizat la munca.
Profit de ocazie sa va urez Craciun Fericit si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi! Si de micile mogaldete, pe care anul trecut pe vremea asta doar ni-i inchipuiam si ii iubeam fara macar sa ii cunoastem.
LA MULTI ANI!!!!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara fetelor,
nu am mai avut timp deloc sa intru nici macar sa mai citesc, bebelina imi ocupa tot timpul.
In rezumat, asteptam cu interes al doilea dinte, se intoarce pe toate partile dar nu vrea sa se sprijine pe icioare si de o sapatmana, adica la aproape sapte luni A INCEPUT SA BEA CU BIBERONUL! Ceea ce e foarte bine pt ca mami nu mai are lapte suficient.

Si CRACIUN FERICIT! Sa fiti sanatoase si pline de viata si sa gasitit sub brad toata dragoastea si bucuria langa cei dragi!
VA pupam cu drag,

Cloreta si Teodora

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

LA MULTI ANI! CRACIUN FERICIT, SA AVETI PARTE DE SANATATE SI IUBIRE! SA NE TRAIASCA PUIUTII!
SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Va dorim un Craciun Fericit, implinirea tuturor dorintelor, multa sanatate. Si acum o urare speciala:
Catelus cu paru cret,
sa ai jeepu in cotet,
si o vila cu piscina,
si Madona ca vezina,
o lopata pentru bani,
La Anul si La Multi Ani !

Noi suntem cam suparati, am facut febra, pentru moment cam atat, mai vorbim. Multi pupici la bebici sa va duca mosu jucarii mii si mii.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Craciun fericit! A venit Mosul aseara?
Noi am avut un ajun nu prea fericit...aparatul foto pe care-l asteptam a fost furat din bagajele prietenei noastre care venea din America, jucariile fetei inca nu au sosit, ne-a lasat si bateria de la masina, eu in bucatarie am fost un dezastru, am ars vreo 2 foi de prajitura, am ars nucile ptr fursecuri, scapam pe jos tot ce luam in mana, fata a fost agitata...credeam ca nu se mai termina ziua si belelele. Dar spre seara s-au linistit lucrurile, am terminat cu bine operatiunea "bucataria", a venit si mosul(vara-mea) cu jucarie ptr Alex...ne-am linistit, am stat la masa si ne-am relaxat.
Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi! Si pofta buna la sarmalute si cozonaci!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata....

LA MULTI ANI pentru Andrei Stefan,Ema Elena,Filip Gabriel sa cresteti de aici incolo la fel de frumos...

LA MULTI ANI si pentru toti cei care poarta numele de Cristian, Cristiana,Cristi,Cristina...

A venit Mosu'...?! Asta-i bine insemana ca ati fost cuminiti de la mic la mare...

Si la noi a venit Mosu' si nu am cuvinte sa va descriu cata fericire era pe capul Biancai cand si-a vazut mobilul...in prima faza a zis ca este al meu ca ea nu a vrut ...pana la urma s-a convins ca nu este o gluma...
Delia mititica nu a aapucat sa se bucure prea tare ca ea dormea cand a lasat Mosu' cadourile,dar mami sigur nu a avut liniste pana nu le-a studiat putin...dar cea mai mare bucurie a fost ca s-a ridicat singura in fundulet de pe burta...
Mosu' lui mami a fost peste asteptari,desi trebuia sa fie sarac cred s-a intrecut pe sine...Probabil ca meritam

Seara a iesit per total bine,desi au fost unele momente triste pentru mine...este inerent...

Stefania imi pare tare rau ca suferiti din nou... pentru Bumbuta sa va faceti bine mai repede...

Betriced ai un copil jos palaria...distractie placuta in Germania...

Cloreta felicitari si voua pentru realizarea cu biberonul...

Anky pofta buna la sarmale si burti...am facut si eu pentru ceilalti ca mie nu-mi place...fiind trezi de la 5 datorita Deliei barbate-miu deja a ras doua farfurii...

Ioana petrecere frumoasa cu ai tai...

Pentru fetele care-si petrec sarbatorile plecate sa aiba parte de zapada multa si vreme frumoasa,copii cuminti si distractie multa,multa...

HAi ca v-am scris cat pentru toata ziua...Sa aveti o zi frumoasa

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Intru si eu pe fuga sa va urez Craciun fericit1
Noi ne gatim sa mergem in vizita la bunici sa vedem ce ne-a adus mosu si bineinteles sa mancam bunatati.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Fie ca sarbatoarea nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa va umple sufletul si casa de bucurie prin Duhul Sfant iar in noul an sa avetzi parte din belsug de indurarea, bunatatea si dragostea lui Dumnezeu.

Sufletzica si Sara

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Fie ca sarbatoarea nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa va umple sufletul si casa de bucurie prin Duhul Sfant iar in noul an sa avetzi parte din belsug de indurarea, bunatatea si dragostea lui Dumnezeu.

Sufletzica si Sara

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput