Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor

In sfarsit am terminat si noi curatenia si am reusit sa impodobim si bradul. Ramane mancarea...dar aia maine ca azi nu-s in stare de nimic. Trebuie sa ma pun pe citit ca de doua zile de cand n-am mai intrat s-au umplut vreo 5-6 pagini
Noutati nu prea avem.
Ma pun acum sa recuperez tot ceea ce am pierdut si revin

Mergi la inceput

Era sa uit...

loreen multumim frumos pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Seara buna. Am intrat sa va spun ca am terminat si noi de impodobit bradul, curatenia; ca sunt moarta de oboseala, caci am colindat aproape toata ziua; ca maine rezolvam si cu mancarea (trmite mama pe tren - ma simt ca in studentie).
Azi am fost la Tati la Mos. Am pus cateva poze.
Si am fost si la cumparaturi. Sa vedeti ce vesel este.
Ma duc sa ma culc caci de nu, adorm pe tastatura.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Va spun acum SARBATORI FERICITE! Ca nu stiu daca si cand mai pot sa intru.
Va pup pe toate si pe toti copilasii si sa ne aduca Mosu' un pic de liniste si multa bucurie!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata la Mos Ajun! Ne dati ori nu ne dati? Cred ca nu prea o sa fie lume azi pe aici, nu stiu pe cine o sa colind

Fetele mele dragi si bebici si mai dragi, sa traim cu totii, sa avem sarbatori frumoase si fericite cu puii nostri, sa fim sanatosi si mancaciosi (micutii) si sa fim slabe/grase si frumoase ( mamicile) Sa ne bucuram de caldura familiilor si sa fim prietene cu toatele in continuare. Toata perioada sarcinii si cind a fost bebe mic-mic ar fi fost altfel fara voi. O sa vorbesc cu Mosul sa va aduca ceva la toate, ca meritati.

La multi ani si un Craciun fericit!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Vad ca sunteti ocupate toate cu ultimele pregatiri...eu am fost mai sadica si am facut aseara aperitivele,am pregatit totul pentru felul doi si acuma doar sa mai strang de prin casa...

Daca nu ne mai auzim zilele acestea vreau sa va doresc sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cine va este voua drag,sa aveti liniste in suflete,sa fiti iubite si Mosu' sa ne aduca tot ceea ce ne dorim ca sa ne fie bine...

Craciun fericit!

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si in ajunde sarbatoare La multi ani pentru Alexia Ioana si Juliana,sa cresteti mari si frumos pui mici

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Buna dimineata,

LA MULTI ANI sarbatoritelor zilei ALEXIA-IOANA si JULIANA. Sa cresteti mari si frumoase .

Am intrat sa va spunem si noi CRACIUN FERICIT. Multa sanatate, fericire si va aduca Mosul tot ce va doriti.

Cum maine si poimaine nu o sa putem intra va uram de pe acum LA MULTI ANIsarbatoritilor DELIA, ANDREI-STEFAN,EMA ELENA,FILIP GABRIEL,CARINA EMILIA,TEODORA-MARIA,GEORGIA MARIA si ERIC CHRISTIAN. Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Dragi mamici si puisori, va dorim din tot sufletul CRACIUN FERICIT si AN NOU MINUNAT! Multa sanatate, noroc si bucurii si sa va bucurati de viata alaturi de familia voastra si de toti cei dragi!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Am ajuns ok in Germania, Alex a fost un scump pe avion si un cumintel. Cum ma asteptam... A ras la toata lumea si s-a distrat copios cand se vorbea cu el. Chiar isi gasise si un prieten de joaca super adica la 2 anisori... Si s-a jucat cu el... Cam plangacios ce-i drept ca a plans aproape tot drumul, avea 2 ani... Si tot ii zicea mama lui, uite Alex ce cuminte este si tu plangi... Cam asta, acum ne incepem mica noastra aventura in Germania. Vrem sa mergem azi la termale... Si apoi sa vedem ce-om mai vizita! O sa pun poze cand o sa ma intorc!

Sarbatori fericite! si sarbatoritilor de azi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput