Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Intru in viteza sa va urez Craciun fericit, sa va bucurati alaturi de puiutii vostri de brad si cadouri, si sa faceti multe poze frumoase
Din pacate noi avem vesti proaste, Iepu' are febra de duminica noaptea(38,9) si nu e clar de ce. Gatul nu e rosu, nu tuseste, nu stranuta, nu-i curge nasul, nu o dor urechile, plamanii sunt ok etc. Acum ii dam antitermice cam la 4-5 ore (nurofen, panadol, eferalgan supoz-alternate intre ele) si totul e ok- dar daca nu-i mai dam dupa 5-6 ore febra revine- in special noaptea,cand a facut si 39,4. Semne de eruptie -rujeola sau rubeola- nu sunt, si oricum dupa atatea zile de febra ar fi trebuit sa apara. Tot ce a mai ramas ar fi o pielonefrita-destul de improbabila si aia. Am facut sumar de urina -urocultura nu faceau in perioada asta o sa avem rezultatul saptamana viitoare si probabil tot atunci or sa-i faca si ceva analize de sange in regim de urgenta. Culmea ca e ca o floare, bine dispusa si plina de energie si cu febra si fara. Dr. mi-a zis ca presupune o viroza chiar daca nu are alte semne tocmai fiindca e asa vioaie- cica si la rujeola si la pielonefrita se tuflesc, nu neaparat de la temperatura...Oricum, daca peste trei zile continua sa faca febra trebuie sa-i dam antibiotice fara sa mai asteptam urocultura. Asta e.
Noi va pupam si va dorim ramaneti cu amintiri minunate dupa primul Craciun impreuna cu piticutii vostri.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

La Multi Ani, Craciun fericit si toate cele bune pentru mamici si bebelusi!

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am fost afara si am stat o ora. Brrrr ce frig e dar puiul meu a tras un pui de somnic si i-a placut, mi-a fost mila de el sa-l trezesc.
Deci este ora 3 din dupamiaza si eu nici nu m-am apucat inca de sarmale
Fran, multa sanatate

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai mai am nitel si plec! Vai de mine! Sper ca Alex sa fie ok pe avion, desi nu e prima data cand calatoreste, dar acum fiind mai mare ma gandesc sa nu inceapa cu vorbaria... Hm! Dar cum el este un baitel cuminte, n-am de ce sa-mi fac griji...

Pupici la voi si sa fiti cuminti pana ma intorc!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

vai, multzamim de complimente....chrisdun si tzumpiloi.
Chrisdun, poza cu sara este facuta intr-adevar in cismigiu iar cea de la nunta este de la palatul Mogosoaia.
Ieri am avut musafiri si sara a fost extraordinar de cuminte.Cred ca este cam rusinoasa cand vede oameni straini si sta si ii studiaza, nu mai chiuie.
Astazi insa si-a scos parleala.M-a innebunit.La pranz nu mananca mai deloc.Nici nu mai stiu ce sa ii pregatesc. Ori nu ii mai place carnea ori nu stiu ce se intampla.Voi le dati carne in fiecare zi sau cu pauze?
La 5 a mancat bine merci un borcanel de pere si o juma de castron de iaurt cu banane (cealalta jumatate a varsat-o in pat)
Acum a adormit dar dupa ceva portii de scancit si mieunat.S-a invatzat printzesa in bratze si cam protesteaza daca o lasi in patutzul ei.Dar ne vom dezvatza noi...sper cel putin.
Sufletzica si bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetelor, va doresc barbati harnici si copii ascultatori!!! lasati la o parte crescutul dintilor si cura de slabire si bucurati-va de sarbatori!

CRACIUN FERICIT!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

PS fran, si noi am urcat pana la 39.6. e posibil sa fie DINTII!!! scade temp in casa la cel mult 20 de grade ca sa nu mai urce peste 39.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Dragele mele, va dorim CRACIUN FERICIT in jurul pomului impodobit si in aroma de cozonaci ! Sa va creasca frumos copilasii si sa va aduca bucurii depline ! 2006 sa fie un an al iubirii, al rasetelor de copii, al obrajilor imbujorati, al jocurilor si cantecelor pt. noi si pt. toti copiii si mamele lor ! Hai sa nu-i uitam pe tati ( caci fara ei n-am fi avut asa copii reusiti) - sa ne fie alaturi si sa ne ofere sprijinul si caldura de care avem nevoie !

Va pupam ,
Maria, Alex & Phil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Vreau sa va urez si eu Sarbatori Fericite pline de bucurii si sa dea D-zeu sa reusiti sa-i faceti fericiti pe toti cei dragi!
Va vine sa credeti ca parca mai ieri ne masuram burticile iar acum ne tinem copiii in brate si ne facem probleme ca avem kilograme prea multe sau prea putine, ca avem bebei nazdravani care nu ne lasa sa facem nimic prin casa, ca nu ne lasa sa dormim noptile....?!
Eu una anul acesta simt sarbatorile astea ca fiind cele mai frumose din viata mea, ma simt implinita, fericita, ceea ce va doresc si voua, tuturor!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa se faca bine sa-l primeasca asa cum se cuvine pe Mosu'!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara,

Nu ati mai scris asa mult!
Bag seama ca sunteti ocupate cu gatitul, curatatul si pregatirile de Craciun.
Am definitivat si cu cadourile azi, am iesit cu Bubu in parc dar de gatit ioc !
O sa o las pe maine...Stiti voi, lasa pe maine ce poti face azi ca poate se rezolva de la sine...

Am pus si cateva poze mai noi in albumul noiembrie&decembrie 2005 cu Mariuca si cu bradutzul iar dupa ce vine , o sa pun si cu moshu'

Va doresc tuturor mamicilor si taticilor un Craciun fericit si sa va bucuratzi din tot sufletul alaturi de puiutzii vostri!

Mergi la inceput