Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dragele mele,

Ma gandesc ca ati petrecut un Craciun unic alaturi de bebelusi. Am reusit sa citesc in zig-zag tot ce ati scris, am inteles ca ati mancat, nu gluma, ca puii v-au bucurat si mai mult Sarbatorile. S-aveti parte tot anul ce vine de zambete sincere precum cele ale pruncilor, sa iubiti si sa fiti iubiti curat ca si bebelusii, sa va bucurati de viata si sa traiti cu entuziasmul copilului. In rest, sanatate si noroc, caci in rest aveti TOTUL, avand copiii.

Noi am petrecut tare frumos. Ema a fost inconjurata de bunici si strabunici, alintata si tiuta in brate 3 zile si 3 nopti. De ce si noaptea? Pt ca al 2lea dintisor e cu cantec, pare-se. Ema care nu se trezea noaptea, mai nou se trezeste plangand de durere. Si uite asa, de 3 nopti ajunge sa doarma cu noi in pat de pe la 01:00. O doare tare, saracuta. De Craciun a primit Racheta 3-2-1 de la V-tech si broscutele (mama si bebe) de la Chicco, carti si hainute.A tras jos beteala din brad si s-a entuziasmat de beculetele din brad cnad le-am aprin s pt prima data. de fapt atunci s-a ridicat in genunchi pt prima data..ca sa le poata vedea. Dupa 2 zile il prind pe Mihai ca o tine ion picioare. M-am speriat in prima faza, dar m-am linistit cand am vazut cat de bine se tinea Ema mea, iar Mihai o tinea doar de degetele mari. Drept urmare, am sunat o prietena si am rugat-o sa-mi dea pana la urma premergatorul pe care initial il refuzasem. Copilu' nu mai are stare. De cand a pus-o Mihai in picioare doar asa vrea. Acum e in premergator de 15 min. Inca nu s-a prins cum sta treaba, dar cred ca pana la finalul zilei se va deplasa dupa placul ei. Cum a fost la ai vostri?

Ema este fascinata de picioare. CUm ne vede picioarele miscandu-se, cum se duce dupa ele. O sec. si e in capatul celalalt al patului ca sa ne apuce de degetel. Si rade in hohote daca imi ridic picioarele ca si ea.

Si o intrebare pt cele ce ati alaptat canva: E normal sa nu am un ciclu regulat? a DOUA MENSTRUATIE DUPA ALAPTAT AR FI TREBUIT SA FIE ACUM 8 ZILE..E posibil sa fiu insarcinata. Stiu sigur ca se poate pt ca am comis-o iresponsabil, ne[rotejat...:( Am cumparat si test de sarcina si Yasmin. Mai astept..Paranoica. Cu fel de fel de ganduri contradictorii. Teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani: STEFAN (Cornelia), RARES STEFAN (Maysa), Filip Stefan (Androix), STEFAN DAVID (Carmen), STEFAN(Alina_a), ANDREI STEFAN (Gabitza), BEN STEFAN (Pengunica), sa fiti sanatosi si iubiti!

Multumim si noi pentru urari, Mosul a venit cu jucarii, scaun de masa si imbracaminte. Am pus poze cu bradul si cateva globuri dragi noua.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am uitat ca azi e marti ca nu stiam de ce-mi merg de-a-ndoaselea toate...
Sunteti curioase nu?!...pai am primit un laptop nou-nout dupa care-mi curgeau balele de ceva timp si un telefon ca doar au ramas hotii fara marfa...Sincer nu m-am asteptat la laptop ca de telefon banuiam...probabil legea compensarii functioneaza,insa ceea ce am pierdut eu anul asta nu poate fi compensat de nimic,uneori nici macar de copilasi mei...

Am vrut sa scot si eu copilu afara da' n-am cu cine vorbii... de la 10,30 doarme dusa si este 12 ...o las ca altfel ma gasesc toate alea dar vroiam si eu sa ma intalnesc cu Alex bursuca si Oana...si uite asa mi-a tras-o fii-mea original...Dupa-amiaza avem musafiri si uite asa azi iar stam prin casa...

MArgott tare frumoase globurile...eu de ani buni trebuie sa ma multumesc cu cele din plastic ca cele din sticla mi se sparg si-mi pare rau dupa ele...

Na ca s-a trezit copilu'

Primul Craciunla8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Pentru toate mamele si pentru toti bebelusii, primiti si din partea noastra, urari de sarbatoare, de aici, de departe:
Acum, la vremea colindelor, cand un an nou se pregateste sa coboare din cerurile instelate in alai vesel de sarbatoare, care aduce nasterea Lui Isus Hristos doresc din adancul inimii ca in Noul An norocul sa va sprijine fiecare pas, iar fericirea, speranta, bucuria implinirii sa va lumineze fiecare zi. Sarbatori Fericite si La multi ani!
Si nu in ultimul rand, La multi ani! de Sf. Stefan, tuturor sarbatoritilor.
Geanina, mama Mariei Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Simona si Loreen, multumim pentru urarile adresate Carinei! Sa fim cu totii sanatosi!
Androix, sa traiesti, mama! Avantaj tu, ca esti si Andreea si Cristina !
Cloreta, bravo pentru biberon! L-a acceptat greu?
andreea.a, imi place tare mult poza de poza!
alina a si Stefania - multa sanatate puiutilor vostri!
Alina - mixtura mentolata, pentru bubite. Vezi ca se prepara la farmacie...
babygirl, nu te framanta! sa ne tii la curent cu rezultatul testului... Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu! Curaj!
Ioana, stai linistita ca nici la mine n-a venit mosu'! Noroc cu prietenii, ca sotzul... e aiurit rau! De fapt, si noi am convenit sa nu ne luam nimica - mai ales ca ne-am destrabalat la un credit baban si acum strangem cureaua cat putem!

In fine, macar am fost la munte si a fost tare bine! Intr-una din seri am iesit la plimbare si, cum cerul era senin, am admirat Calea Lactee.... Suuuper! De cand n-am mai vazut atatea stele! Dintre care una isi gasise sa cada exact cand ne uitam noi... Dupa cum zicea si Eli, a nins asa frumos pe-acolo! Pacat ca patinoarul din Poiana isi incepea programul prea tarziu pentru gusturile bebelacilor nostri - care au marait non-stop, pana ne-am decis s-o-ntindem de-acolo. Asa ca veni, vidi, roiu! Dar las' ca se face patinoar in Drumul Taberei (pentru cine nu stia )!

Aseara mi-ati facut un cadou foarte frumos: n-ati mai scris atata! Cand am cautat subiectul cu "Bebelusi de mai-iunie" si nu l-am gasit pe prima pagina a "Clubului scutecelor" era sa dau pe spate !

Numai bine sa va fie! Si sa nu scrieti prea mult... ca am scris eu destul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

La Multi Ani si de la noi, cu intarziere dar din suflet.

La Multi Ani si pentru ziua numelui Sf. Stefan tuturor bebelusilor.

In prima zi de Craciun am fost la nasi si in a doua au fost finii la noi.Am petrecut frumos, Timeea a fost incantata de copii,pe unde am fost era plin de copii, ea fiind cea mai mica si nu s-a lasat mai prejos, a fost activa, vesela , zambareata si daca cumva ma retrageam cu ea sa pape sau ptr. somnic ciulea urechiusele la zgomotul facut de copii.
Ne-am ridicat si noi in picioruse pe marginea patului, este extrem de incanta dar mami a fost rea si ne-a lasat patutul jos pentru ca ii era frica sa nu cad, am prins o faza cand isi scapase suzeta in afara patului si se apleca dupa ea, asa ca jos patul si ne-am suparat tare.
Am incercat si premergatorul zilele astea si la fel o incantare, asa ca n-i l-a facut cadou verisoara care deja este mare ca sa-l mai foloseasca.

Mosul i-a adus Timeei niste jucarii superbe de la Fisher Price.Puteti sa le vedeti in album poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, s-o pus copilul meu pe mancat... stie ca sunt sarbatori sau ce are?
Azi la amiaza am mancat toti trei la masa mare si a mancat toata portia ca a trebuit sa mai iau carnita de curcan si o lingura de orez de la mine din farfurie sa-i fac supliment. Dimineata mi s-a parut mie ca ar mai bea laptic, dar am crezut ca mi se pare.
Acum , la 16,30 a mancat catre 400 ml iaurt, plus vreo 50 grame fructe de padure, de am crezut ca lesin de ras...
Am coborat in oras si i-am luat papucei de mers prin casa cu premergatorul de la sensiblu si aparatori de prize si 2 perechi de strampi, ca ailalti ii erau mici de tot.
Azi dimineata am calarit stepperul 20 de minute si acum incep sa simt efectul... traiasca Mosu' care mi l-a luat... si eu pe langa el.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor,

LA MULTI ANI tuturor Stefaniilor, Stefanutilor si binenteles sarbatoritilor zilei Alexander Paul, Philip Christian, David si Anna Miruna. Sa cresteti mari si sanatosi

De Craciun , ca toata lumea am bagat in noi pina n-am mai putut. Si acum abia ne miscam. Abia astept sa treaca si 15 ian sa ma pot apuca de cura de slabire . Poate reusesc sa scap si de cele 10 kg in plus cu care am ramas dupa nastere. Am fost cu colindul pe la niste rude ...in general ne-am simtit bine. In ziua de Craciun am fost cu Dragos la slujba la o bisericuta aproape de casa. Si o doamna mai in varsta a insistat sa-l impartasim. A fost pentru prima data iar noi habar n-aveam cum se face sau ce trebuia facut.
Dragos a mancat pentru prima data carne de vitel si peste. Dupa peste nu se prea da in vant dar e ok.
Mosul a fost foarte darnic anul asta cu toata familia. Inseamna ca am fost foarteeeeeeeeeee cuminti
Cam astea ar fi noutatile.....

Stefania si Alina_a - va dorim insanatosire grabnica voua si puiutilor vostrii.

si revin maine cu mult mai multe amanunte pentru ca acum casca Dragos de mama focului pentru ca a refuzat sa doarma la amiaza iar eu am scris pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Aoleu da' beleuza rau mai sunt...de dimineata uita-i sa pun gemenii nostrii pentru ca facura si ei opt luni...taman pe ei i-am uitat...Sa cresteti mari dragalasilor...

Eu una ma declar imbuibata la maxim...nu mai pot...mai bine ma apuc din nou de fumat desi trebuie sa ma chinui ca sa fumez,poate asa nu mai mananc intr-una...cozonac,prajituri la greu,carnati muraturi...da pana cand zau asa...pe unde te duci mese intinse parca-ar veni foametea...

Azi Delia a fost de milioane...probabil ca a scapat de eruptia dintilor si revine la forma de zi cu zi...in schimb are o mare problema cu trasul...apuca tot...nu poti lasa nimic la nivelul ei ca-i jale...Am imbuibat-o si pe ea ba cu tortellini ba cu lasagna...saracu copil maine poimaine se apuca de vorbit italiana...

Corni frumoase jucariile da de unde le-ati luat,pardon le-a adus Mosu'? Din Constanta...?! ca nu am prea vazut fisher price,decat unele mici...Masinuta cat a fost?!

Primul Craciunla8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut!
Hai sa va zic una tare! Am inceput sa citesc o carte de Francoise DOLTO, o tipa mare psiholog de copii (si nu numai). SI la un moment dat scria ca la 6-7 ani e varsta cosmarurilor, care sunt provocate de teama ca parintii ar putea muri. Si ca copiii care nu au cosmaruri la acea varsta ar putea fi anormali. AM pus cartea deoparte si am inceput sa scormonesc prin colturile memoriei sa vad daca imi amintesc ceva in acest sens la varsta in cauza. Mai stiti ca pe vremea lui Ceausescu el era taticul nostru, tatal iubitor care ne ocroteste and so on and so on. Buuuuun. Si brusc mi-a revenit memoria cum imi inchipuiam eu (inainte sa adorm noaptea) ce se va intampla cu noi daca moare tovarasul Ceausescu. Si imi era clar ca viitorul ar fi foarte sumbru si ma palea ss plansul si plangeam in fiecare seara pe sub patura de sarea camasa pe mine. Doamne, ce face indoctrinarea din om.
Alte noutati nu avem. A, ba da! I-am dat Anei iaurt pentru prima oara. Dupa cum ma asteptma nu s-a omorat prea mult (ca e acru) si am avut noroc ca a halit din prima cateva lingurite pentru ca ii era foarte foame. Una peste alta am fost multumita pentru ca iaurtul am de gand sa i-l bag pe post de gustare pe la 17.30-18 in scopul de a-i impinge masa de seara si implicit culcatul o idee mai tarziu. Ca daca incep munca, iar eu cel mai devreme pot ajunge acasa la ora 19 nu am nici un chef sa vad copilul treaz doar o ora.
Loreen - au inceput sa te ia si pe tine fiorii ca incepi munca, hai? Dar macar ai certitudinea ca o lasi pe Delia pe maini bune. Vreau sa zic ca frate-meu (20 de ani) - ca urmare a celor cateva zile petrecute aici in care a stat cu ANa la greu si a pupat-o si a dragalit-o de nu-mi venea sa o cred - mi-a zis sa fac bine sa-mi iau webcam ca sa urmaresc ce face femeia cu ANa ca daca pasteste asta mica ceva el vine si o omoara. A mers pana acolo incat mi-a zis ca-mi cumpara el camera si nu vreti sa stiti cat de zgarcit e acest "copil" si ii tremura mana cand scoate un ban din buzunar.
Va pup ca vreau sa cetesc un subect interesant si amuzant pe care tocmai l-am descoperit!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput