Corni - ce frumoasa e Timeea si ce bunica tanara are!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Ioana individa aia bate campii intr-un mod original...adica daca nu am avut cosmaruri de-alea nu-s normala?!Probabil sunt defazata ca abia acum m-au apucat fricile si panicile la gandul ca raman singura pe lume,sau ca-mi moare barbatul,Doamne fereste...iar cele mai crunte cosmaruri ale mele sunt cand incerc sa-mi imaginez viata fara una din fete...brrr
Iar cu vremurile lui nea Nicu' as scrie basme...pana la 14 nu am stiut ce-i aia apa calda la robinet,portocalele erau necunoscute, bananele numai verzi,cand le-am vazut galbene ma uitam cam ciudat la ele,etc...multe altele...dar ma bucur ca am cunoscut si partea neagra a vietii in Romania ca sa pot sa ma bucur acum...
Corni nu te supara ca te intreb da' bunica lu' Timeea cati ani are?!Pare inuman de tanara...si frumoasa ...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65159" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
am fost la pedi si am facut vaccinul. cica in 3 sapt s-ar putea sa se umple de bubite. c-ta, la voi care au fost reactiile? zicea dr. ca o sa aiba muculeti si febra, iar apoi bubite.
iar m-a lasat pediatra cu gura cascata. cica are ema rahitism pt ca inca nu i s-au indreptat picioarele. la 7 luni bebelusii trebuie sa aiba deja picioarele drepte??? hai sa fim seriosi!!!