Bebelusi de iulie-august 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 14

emaaimee spune:
quote:
Originally posted by emaaimeequote:
Originally posted by Diana Mirelaquote:
Originally posted by andre_ea
Buna dimineata!
Mama ce zapada e afara! Scatem puiul sa facem bulgari!
Am uitat sa va spun ca am fost si noi la vaccin. A durut, dar a trecut. N-a facut deloc febra. L-am cantarit si masurat. 7.340g si 66 cm. Nu ne-am dublat greutatea de la nastere, dar eu zic ca nu e rau nici asa. Voi ce ziceti?Simona, Mona.
Andreea, mami deTudor - 10.08.2005
POZE
Sa stii ca bebele tau e foarte frumusel, ne sclipesc ochii
. Nu-ti face griji in legatura cu greutatea, ca e foarte bine. Am vazut ca la nastere a fost maricel, deci greutatea si-o va dubla mai tarziu decat un pui mai plapand la nastere. Asa s-a intamplat si la noi. Deci, e foarte bine dezvoltat.
Apropo, si eu tot cu dr. Badiu am nascut!Si tot el imi conduce si lucrarea de diploma.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Auji sa va mai puntetz pohta-n cui![]()
![]()
ca e dat de mult ficiorul ista si anume e promisu' nostru.
![]()
![]()
de fetita
cu fundita
Iaca pozePOVESTEA MINUNII
![]()
SARBATORI FERICITE !!!
![]()
![]()
hristina,pai dupa ce am facut-o cu ou si cu otet pe Diana,am zis ca s-a potolit lumea,dar tu nu pricepi.O sa vorbesc cu cuscra sa isi puna la semnatura ca e promis baiatul.

Iaca poze

hristina spune:
Simona, poti sa-l impartasesti pe Mario si maine!
Chiar de Craciun ar fi si mai bine! Sunt in tema, crede_ma!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

hristina spune:
Emaaimee, scuze , ma retrag!
Nu ma
Te si sunt incantata de cunostinta!

Oana C spune:
Kasi, nu fi dezamagita ; o sa-ti gasesti o "cuscra"
imediat. Ai vazut citi baietei frumusei
si dolofani
avem aici, nu se poate sa fie toti "dati"; mai intreaba si tu
.
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Oana C spune:
Kasi, pai cum sa iti gasesti ginere daca micuta Victoria este trecuta in albastru pe listuta, ca baietel ... Tocmai acum am sesizat
, cind incercam sa ii gasesc fetitei un "sot" mai mare decit ea ... si nu o vedeam pe listuta, pt ca ma uitam numai la numele cu rosu
.
Cere sa ii schimbe culoarea numelui, pt ca se vede f clar din poze si nume ca este fetitza.
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

MONAI spune:
Salutare, gagici!
Intru sa va urez la toate sarbatori fericite alaturi de cei dragi. De-acum toata lumea se pregateste sa-l primeasca pe Mosul cum se cuvine, asa ca probabil vom fi ocupati. Va pupam.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

Giana spune:
Uraaa...am o veste minunata...azi,23.12.2005,Dani a facut prima lui rostogolire fara ajutor de pe spate pe burticaaa!Dupa cateva rasuciri ajutat de mine l-am lasat pe patul mare din dormitor si m-am dus la bucatarie.Dupa cateva minute l-am auzit maraindu-se si scremandu-se.Am crezut ca vrea sa faca kk si nu m-am dus fuga la el.L-am mai lasat asa,iar cand am ajuns...mititelul era pe burtica si se chinuia sa se intoarca din-nou!
Asa ca am baiat mareee,ce mai! Sper sa nu fi uitat cum a facut-o si sa se mai rasuceasca.
Tot azi i-am dat si primul suc de mar,pe langa cel de morcov.Ce sa zic...cam cu chiu si cu vai.Am incercat si eu toate modalitatile in sensul ca i-am dat sucul si innainte de masa cand ii era foame,si dupa si cel mai bine l-a baut inainte.Asa ca de acum asa am sa-i dau.Chiar daca tremura si-mi trage lingurita cu ambele maini s-o duca la gurita
Aseara am luat brad si in seara asta vreau sa-l impodobim.
Doar ce facusem curatenie si acum de la brad iar...dar maine il "sechestrez" pe tati acasa sa stea cu Dani si sa fac ultimile pregatiri.
Maiiii,voi tot vorbiti aici de incuscriri si eu tot raman pe din-afara.Chiar nu se gaseste si pentru noi o domnisoara?Haideti fetelor,ca am baiat mumos talee!
Poftiti de vedeti poze daca nu credeti!
Giana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

valcampan spune:
Si eu am un baietel tare frumos.Are ochii albastrii si e mereu vesel.Mamici cu fetite nu sunte-ti interesate ? O sa va para rau daca nu...
Azi noapte David a dormit fara sa se trezeasca de la 11 noaptea pina la 7 dimineata.A fost asa de bine! Pupici multi pt baiatul meu
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

hristina spune:
Se vade ca toata lumea trebaluieste astazi. Nu e nici urma de mamica pe aici.
Noi astazi implinim cinci luni si nu putean sa nu ne laudam putin.Vom relua lupta cu supica pt. ca am stat cateva zile in asteptarea uitarii. Trebuia sa o las sa uite gustul si sa reluam munca.
Va imbratisam pe toate si speram ca mai intram diseara sau poate chiar azi.
Cu toata dtagostea,

hristina spune:
Oana, uita-te atent ca e trecuta cu rosu. sta pe mine si nu pot scrie. mai intru. te pupic.