Bebelusi de iulie-august 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 13

Simonaci79 spune:
Yasmari- multumim mult de tot, si tie iti dorim ce e cel mai bun pe lume de sarbatori pt tine si puiul tau mic!
Lia- da, trebuie scurs in tifon, eu pt ca nu aveam oparit m-am culcat pe o ureche si scurg zilnic in fasa sterila ca la marea cant de 4 lingurite mi-e mai usor decat sa fierb zilnic tifon!
Adriana- multumim mult, la fel si voua, Sarbatori fericite si numai bine!
Monai- m-ai distrat tare rau cu site-ul asta! Eu pana se incarca mai citesc un pic din ce ati scris si deodata aud rasete si ma uit la fi-miu' sa vad ce-l distreaza asa! E identic rasul, dar cred ca toti copilasii rad la fel. Si pe mine ma distreaza tare, am zis ca-l voi inregistra ca sa nu uitam cumva cum radea! Si apropos de asta, suntem in top la cei mai razareti si desi rade incontinuu, nu mai pot sa-l pozez cand rade ca deja cunoaste aparatul si stie ca face "lumina" si cum il vede se crispeaza deodata si se uita fix si serios la el. Nu stiu cum sa fac sa-l mai pozez razand! Oricum, super site-ul! Multumim!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

valcampan spune:
Multumesc pt incurajare Yasmari si pt gindurile bune.Las'capapica buna faci tu alta. Iti doresc si tie si tuturor mamicilor MULTA SANATATE, BUCURII SI CLIPE MINUNATE ALATURI DE COPII !!!!
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

irinabungau spune:
Doamne ca bine le-ai spus tu Yasmari, iti multumim mult pentru gandurile bune si iti dorim si noi sarbatori minunate alaturi de cei pe care-i iubesti!!
Katink, drum bun si Sarbatori fericite!!!!
Emaimee, da, la Veronica i-am impuscat cercelusii. A fost super rapida tipa
Madalina, intr-adevar, Ioana nu seamana de loc cu mine... eram si eu pe acolo dar nu s-a tinut cont
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze

Albinutzza spune:
Buna seara fetele mele
Bun veniti noilor si
Nu am apucat sa va citesc suntem in pregatiri, pt ca vom avea si musafiri. Azi am fost l-am impartasit pe Luca, care a baut vinul imediat si venind acasa a cazut la datorie pt 2 ore
Am intrat sa va spun ce problema am avut, asta ca sa stiti sa nu va speriati ca se poate intampla: ieri m-am trezit la masa de suc ca nu aveam portocala, si i-am dat mandarina, ca am zis ca-i din aceasi categ. I-a curs putin pe langa cand a baut, si in 5 min, dupa, i-a aparut pe obraz o pata rosie, care se intindea pana pe fatza. M-am cam speriat, se pare ca are un fond alergic. I-am dat cu alcool mentolat si in 2 ore a disparut. Am vb cu dr si a zis ca mandarina nu se da la sugari, si sa avem grija cu el, ca sigur are un fond alergic. eu sunt alergica la cam tot ce se poate si sotzul la fel
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

hristina spune:
Yasmari, Duhul Sfant sa se pogoare asupra casei voastre,aducandu-va liniste sufleteasca, bucurii, fericire si spor binecuvantat! Implinirile voastre sa se vada in cresterea Yasminei! Sa creasca mare si sanatoasa, incununandu-va viata! si numai bine!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Giana spune:
Va urez tuturor un Craciun fericit si anul care vine sa va aduca tot ce va dorti!
Dumnezeu sa va aiba in paza lui pe voi,pe pruncii vostrii si pe cei ce-i iubiti! La multi ani,mamici!
Multumesc mult pentru raspunsuri!De maine incep sa-i bag si suc de mar.,bine ca ai zis de mandarina.Eu din asta vroiam sa-i dau ca-s mai dulci
Giana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

hristina spune:
Oana, Eva are ochisorii albastri? E o scumpica , veveritoasca ta! Sa va traisca, sa va infloreasca!
Andreea, frumusel rau Tudor! Mi-ar placea sa ne incuscrim! si multi
Mamici de baieti, eu cu cine ma-ncuscresc? Ca doar Mosul poate sa-mi aduca si mie un ginere
cu
, nu?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Simonaci79 spune:
ella- ce mai faci ca nu te-am mai vazut? Am si eu o cuscra si a disparut? Ca vad ca toata lumea se-incuscreste pe aici!
Eu am uitat ca azi se impartaseste sa-l fi dus si eu pe Mario! Sunt tare tolomaca!
Va pup pe toate, noapte buna tuturor mamicilor si bebicilor si mai vb maine!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Oana C spune:
Fetele, multumim mult pentru aprecierile pt papusica mea, Eva . E adevarat, a crescut f mult, este f lunga, cu picioruse grasunele (nu prea are sunculite pe burtica, mai mult pe picioare
).
Kasi, Eva are ochii albastri, la fel ca sotul . Ce frumos, sa fie si sotul si tatal preoti
. Bebelusa Victoria o sa primeasca o educatie f buna cu asa parinti si bunici.
Albinutzza, aici nu se recomanda citricele pina la 10 luni - 1 an, tocmai din cauza ca sint alergene; nici macar portocalele, pt ca si ele tot citrice sint; e de mirare de ce Luca are alergie la mandarine si nu are la portocale.
Adriana, high chair-ul ala e super fain!!! Are mai multe setari pt inaltimea la care il vrei, asa ca bebe poate sta fff sus sau jos, la nivelul tau cind stai pe canapea. Eu am incercat si azi sa ii dau de mincare acolo , dar s-a mozolit toata si eu m-am enervat la culme, asa ca promit ca miine o sa ii dau sa pape in bouncer!!!
Lia, chelioase si frumoase; hihihi
... totusi sper sa ii mai creasca ceva par pina la 1 an, sa arate si ea mai a fetitza.
Yasmari, f frumos ai scris ... si emotionant . Multumim si noi mult pt urarile frumoase, spuse din suflet.
Si noi am impartasit-o pe Eva duminica asta care a trecut; la fel ca la botez, i-a placut la nebunie vinuletzul ; si dupa ce a luat inghititura a inceput sa rida la preot (si preotul la ea), cred ca vroia fata sa-l imbirlige sa-i mai dea niste vinuletz
Apoi a inceput sa sughita in biserica
Nu stiu cu cine seamana la asta, pt ca mie mi se face rau de la 2 guri de vin, iar sotul nu bea mai mult de 1 pahar ... hmmmmmmm
SA facem si noi urarile de sarbatori acum, pt ca de miine pina luni-marti avem de mers peste tot, pe la cunostinte si prieteni, de facut sarmale si ciorba de perisoare, citeva cumparaturi ... Asa ca nu se stie daca mai am timp sa intru pe-aici.
PENTRU TOATE MAMICILE SI BEBELUSII DE IUNIE-IULIE-AUGUST,
CRACIUN FERICIT, CU MULTE BUCURII, SANATATE, MULTE CADOURI SI COLINDATORI CARE SA VA UMPLE SUFLETELE DE TOT CE-I MAI FRUMOS!!!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

emaaimee spune:
Lia-multumim,sotul deja e la faza de magarush,acum bate bine toba,nu mai e doar mucosInca speram sa nu luam noi fetele.
Katink-drum bun si sarbatori fericite!
anis-bravo ca ati reusit sa va plimbati cu amandoua.Iar in legatura cu Craciunul in trei sa va dea Dzeu sanatate ca sunt sigura ca sunteti tare fericiti
.

Iaca poze