Bebelusi de iulie-august 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 15

ellarot spune:
Buna dimineata fetelor! Noi suntem in mijlocul pregatirilor de Craciun, si cum tati ajunge seara tarziu, mami nu mai are timp decat deprajituri si mancaruri rapide
De Craciun mergem la mama ... deci avem toate bunatatile de Craciun
Revin ca mi s-a trezit iubita

ellarot spune:
Am revenit cu printesa in brate si tare se mai bucura cand sta cu mami la calculator Acum imi "povesteste" in timp ce se uita la baietei vostri frumosi.
La multi ani tuturor celor nascuti pe 22 si 23 !
Noi am rezolvat problema constipatiei cu ajutorul sucului de mandarina.
(imi cer mii de scuze ca nu mai stiu cine se plangea de constipatie Giana sau Hristina - da' nu mai am timp sa citesc inca o data) Mea cupla!

acusor spune:
Salutare!
Hristina, imi facui mea culpa si am modificat. Oana a vazut bine . Din viteza am lasat albastru.
Noi am inceput cu pregatirile de la inceputul saptamanii asa ca azi nu prea avem mare lucru de facut. Diseara facem si noi bradul. De-abia astept.
Acum astept sa se trezeasca Teo sa iesim putin afara chiar daca e cam frig.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

irinabungau spune:
Giana, felicitari pentru rostogolirea lui Dani!!!! Sper sa nu faca ca Ioana, care a si uitat cum de a reusit nazdravania asta... Ma tot rog de ea sa se mai rostogoleasca, si ea... nimik!!!! Legat de suculet, poti sa amesteci marul cu morcovul si sa-l dai cu bibe!!! Dupa ce prinde gustul o sa mai ceara!!! Eu i-am cumparat o sticlutza de suc de fructe de la Hipp cu mar, morcov si ananas. I-a placut mult mandrei mele!!!
Noi am facut ieri vaccinul de 4 luni si vad ca nu a avut reactii adverse ca randul trecut!! Yuppyyy!!!
Dragele mele, va doresc spor la treaba si celor care nu mai intra pana dupa de sarbatori, va doresc un CRACIUN FERICIT alaturi de cei iubiti!!!
Va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze

Laura25 spune:
Buna!
Eu nu prea am timp, ca tanti care imi statea cateva ore cu copii nu a prea venit saptamana asta si mi-e tare greu sa ma impart intre cei mici si bucatarie. Peste toate, mai e raceala lui Rares care complica lucrurile. Am fost ieri la spital si l-a vazut pediatra, se pare ca pe langa mucusori mai are si rosu in gat . Eu sunt cam panicata, ca in 6 luni, e prima oara cand e bolnav unul din ei.
Am descoperit cum sa o fac pe Bianca sa manace cu linguritza! Pana acum incercam sa o fac atenta la mine, smecheria e sa fie preocupata de cu totul altceva. Ii pun caruselul si trage de cai sau ii flutur o jucarie in fata si numai ii ating buzele cu lingura si casaca gura maaaaare ...
Raportez si eu prima tumba de pe spate pe burta a lui Rares, efectuata aseara. Invers nu ii reuseste inca . In schimb sta perfect in funduletz singur, se intinde dupa jucarii si se indreapta la loc fara probleme. E fascinat de parul si de ochii Biancai si, binenteles de motan pe care nu rateaza niciodata sa-l traga de urechi sau de falci. Aseara se chinuia sa-l muste
.
Daca nu mai reusesc sa intru, va urez si eu Sarbatori fercite alaturi de bebelusii vostri mult iubiti si de toti cei dragi voua! Mos Craciun sa fie darnic, ca toate ati fost cuminti anul asta!
Pupici si imbratisari calde din partea shtrumphilor mei pentru toti bebelusii ! (in special pt cei nepromisi inca
)
Laura de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64994" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (37)

Laura25 spune:
Am uitat sa va spun ca eu le-am dat si suc de mandarina si de portocala si nu au facut nici o alergie.
Laura de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos