Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
pharmacris2002 spune:
Daca copilul a fost bolnav se amina vaccinarea pina se face bine dar nu se indica sa nu se faca vaccinarea.
Jadi-Samponul Vichy este excelent dar da dependenta.Adica atunci cind il intrerupi dupa citeva spalari cu alt sampon matreata reapare.De fapt toate sampoanele antimatreata dau acest efect.Altfel ar da astia faliment daca ne-am vindeca definitiv
sofia_misicu spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Jadi iti multumesc de informatii, m-am mai linistit.
Rog frumos Bucurestencele care au facut Infanrixul sa zica si la biata de mine de unde au reusit sa il cumpere. Eu am auzit ca se gaseste undeva pe Calea Mosilor si e si mai ieftin, dar mi-ar placea sa am variante de rezerva.
Nu mi-ati raspuns si mie: la ce varsta incep copiii sa zambeasca? Ca a mea e in continuare o incruntata. Numai cand vine maica-mea se lumineaza toata si incepe sa spumege a conversatie. Zici ca e alt copil. Nu stiu ce ii face maica-mea dar ma simt tradata. Eu sunt aia care o bruftuieste, o intoarce pe toate partile, ii da chestii lipicioase si sarate si ii taie unghile. SI eu o adoram pe bunica-mea si o dispretuiam pe mama cand eram mica. Banuiesc ca asta e mersul natural al lucrurilor.
AM o mare dilema legata de sterilizare. Eu am un sterilizator de microunde Tigex in care pun 200 ml de apa si il las in cuptor 5 minute pe viteza maxima. Nu e prea putin?
Am doar trei biberoane pe care le sterilizez indata ce le folosesc pe toate. Tetinele (silicon-Avent) nu dau semne de imbatranire asa ca nu le schimb. Apa folosesc de la robinet desi si eu ma ingrozesc de cat calcar ramane pe ibric dupa fierbere.
Asa, nelamurirea era. Dupa ce sterilizez si iau cate un biberon, celelalte raman expune intemperiilor din bucatarie. Se mai considera ca sunt sterile? Asta ar insemna sa sterilizez cate un biberon imediat inainte de a da de mancare si nu ma simt in stare sincer..
Cand ziceati ca nu o sa mai practicam sterilizarea?
In alta ordine de idei, se pare ca nu mai am deloc lapte, lucru care m-a aruncat intr-o depresie cumplita ieri si mi-am petrecut ziua la pat cu o durere cumplita de cap. Sunt dezamagita complet: in maternitate aveam bidoane de trei litri fiecare, dupa mastita si doua crize de nervi s-a miscorat dramatic pana ieri cand a disparut complet. Daca de la inceput nu aveam productie poate nu ma deprimam in asa hal, insa stiind ce ar fi putut fi ....
Sofia si Irinuka
sofia_misicu spune:
Marinela, multumesc pentru link. am ce face acum, prospectez piata pentru o friptura potrivita de craciun! Chiar daca o sa avem de toate de la parinti, vreau si eu sa epatez, sochez...Ca eu sunt cunoscuta in familie drept anti-gospodina sefa.
Sofia si Irinuka
codruta_grg spune:
Jadi, parca tu te pricepi la astea, nu ma lamuresti te rog si pe mine: Eu vreau sa merg sa depun dosarul de intrare in CIC maine sau poimaine. Vreau sa cer cu 4 noiembrie, data la care mi s-a terminat concediul de maternitate (asa tarziu, ca numai acum am primit stagiile de cotizare de la firma veche). Oare imi dau cu data asta?
Unde depun pana la urma dosarul (si ca firma si ca angajata)-ca io mi-s patroana. Cate dosare trebuie?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mary ilie spune:
nici eu nu fierb apa plata, iar de cea de la robinet nici nu se pune problema, ca nici eu nu o pot bea, eu beau numai apa plata, deabia pun la mancare si asta pentru ca stiu ca o fierb!
Sofia , nu capitula!!!!!! mai incearca! bea apa, lapte, odihna, si o sa fie mai bine!!!! eu am revenit de mai multe ori, dar ultima oara, chiar n-a mai fost pic de lapte si eu ma oftic rau de tot, da deja am incercat toate "leacurile" si degeaba......
oricum, imi zicea mama ca o sa mi se umfle sanii, ca o sa ma doara de la intarcat....da eu n-am nici o problema, am niste sani, zici ca acuma i-am golit de lapte...moi, moi. deci...chiar nu mai am lapte!
cat despre ras, Andrei rade toata ziua, chiar si in somn, dar am observat ca daca rad eu la el, rade si el la mine...incearca si tu!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
fetelor daca vreti sa va imbogatiti repertoriul, in revista mami de luna asta, au cadou o "carticica de Craciun" plina cu cantecele si colinde pentru copii, e super! asa mi-am adus si eu aminte cantecele copilariei. apare chiar si cantecelul celebru deja, cu elefanti !
lui Andrei ii place foarte mult sa ii cant, la citit povesti se plictiseste(si ma chinui sa-i citesc pe mai multe voci) ma antrenez pentru cand o fi mai marisor.
am ajuns si eu la performanta sa stau la calculator si copilul sa se joace singurel in patut! ce bine e!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
kid2003 spune:
Doruletz, sunt mortale pozele tale! Cel mai mult m-a distrat poza din Corsica, in care tu (presupun) dormi cu plapuma peste cap si in pat ai si pisica si catelul. Eu sunt mare iubitoare de animale, avem si noi pisoi...Sunt foarte frumosi si copiii tai parosi...
Sofia, nu dispera, incearca Galactogil sau un alt supliment nutritiv pentru lactatie (au la plafar sau la magazinul cu produse naturiste). Daca te lasi batuta,chiar ca nu mai revine laptele.
Simo74 spune:
Sofia - nu te lasa, mai incearca. Exista posibilitatea ca o zi sau doua sa nu ai lapte, dar nu dispera. Isi revin, nu raman ele tzitzile asa usor fara lapte. Si ca remediu, incearca sa mananci branza de vaci, nu e foarte gustoasa, dar da rezultate. Si apropo, combin-o cu dulceata, ca oricum nu tii cura de slabire.
Fetelor, eu astazi am facut-o lata. Luca dormea si am vrut sa-i tai unghiutele. Ceasul rau, pisica neagra. Exact cand sa tai unghia mare, si-a miscat manuta si l-am ciupit. A plans si el, si eu si ma simt asa de vinovata de parca i-as fi taiat o mana. Acum e bine, vad ca nu da semne ca l-ar durea bubitza, dar eu nu mi-am revenit si ma simt de parca as fi batuta. Asa ca dragele mele, atentie mare la operatiunea asta sa nu patiti ca mine.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
maddy77 spune:
Fetelor,mersi de raspunsuri.
Azi vad ca printesa mi-a cerut singurica da mancare la 3 ore...si daca o mai tineam un pic chiar urla de foame..in concluzie o sa-i dau tot cand cere..aseara 2 mese le-a mancat dormind.
Sofia,eu am cumparat Infanrix de la farmacia Dona,in jur de 1800000 cu reducerea de card,mai gasesti la sensiblu..
Cat despre lapte,nu te mai stresa si bea multe lichide,galactogil si o sa-si revina.
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
sofia_misicu spune:
Multumesc mult pentru incurajari!~ Am incercat tot: galactogil, ceaiuri, ceaiuri insa in loc sa creasca a scazut. Acum m-am muls pentru ultima oara cred si am scos cu chiu cu vai 20. Deci nu mai am ce face, asta a fost. Sfatul meu e sa nu va enervati, orice ati face.
MAddy, multumesc, o sa incerc la Dona de langa mine!
Sofia si Irinuka