Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
flori306 spune:
dani_flor multumim de urare!
suntem tare fericite. ne-am facut mari . azi noapte am dormit de la 1.30 pana la 9.07. si acum dormim iar.
mysweetest spune:
Buna fetelor,
Ioana si Codruta si noi avem patut la fel cu aceleasi culori..parcapana la 15 kg e bun raftul de sus.
Si eu tot apa de la ciuveta folosesc ..am auzit ca apa plata sau minerala schimba gustul laptelui.
Ieri am avut doar 4 mese si am dormit de la 22.00 pana la 6 dimineata ..se pare ca de cateva zile iar si-a eliminat masa de noapte .
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
jadi spune:
Ziua Buna!
Ma grabesc ca imi tot cere sotul situatii pe email!
Fetelor care se pricep: am nevoie de un antivirus bun si gratis.
Eu aveam norton antivirus crackuit dar a expirat si expirarea expirarii si nu am cum sa il rezolv asa ca l-am dezinstalat ca imi aparea fereastra cu renew la fiecare 30 secunde si nu ma lasa sa fac nimic.
Mersic anticipat!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
pharmacris2002 spune:
Buna ziua la mamici si bebelus!
Maddy-Si eu tot bucovina folosesc ptr ca imi place gustul ei.Eu ii dau fetitei sa manince cam la 2-3 ore dar nu am un program fix ptr ca uneori maninca mai putin si ii vine foame mai repede.Si eu ii dau sin cu completare dar nu prea le combin.Adica ii dau citeva mese lapte praf si cind simt ca sinii sunt plini atunci ma mulg ,scot cam120 ml de 2 ori pe zi si daca nu este ora mesei il pun la frigider si ii dau cind ii este foame.Citeodata mai combin si eu dar de obicei procedez asa cum ti-am descris.Eu zic sa te mulgi cind sunt sinii plini ca sa scoti o cantitate mare de lapte si daca nu ii ajunge copilului laptele muls atunci mai completezi.
norina spune:
Fetelor vad ca melodia cu elefantii este power play - eu i-o cant de la 1 saptamana numai ca in loc de elefant zic bebelus si nu ma obosesc sa numar bebelusii, ajung pana la trei patru si pe urma o iau de la capat...ca oricum nu stiu unde am ramas.Oricum eu trag concluzia ca nu prea stim cantecele de copii, ca prea am recurs toate la varianta cea mai usoara, asa ca sa trebuie sa cautam alte cantecele ca plictisim copii, dar mi-e o leneeee...Mai este cineva care nu face vaccinurile? Noi ne tratam la o dr care mi-a indicat sa nu le fac pe astea de 2 si 4 luni. Mai e cineva in situatia asta? ca pediatra unde este inscrisa fata ma innebuneste cu telefoane sa ma duc sa le fac..Norinapoze
karmenutza spune:
Norina, eu nu am mai auzit pe nimeni sa nu faca vaccinurile. Si mai stiam ca sunt obligatorii. Se pare ca ai putea chiar sa-ti iei o amenda daca nu le faci. Ce dr e aia care recomanda sa nu le faci? Hai ca am mai auzit-o si pe asta!! Parerea mea este ca e bine sa le faci.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
jadi spune:
Gata, mai am o tura de finisaje la ce am lucrat dar asta impreuna cu sotul cind o veni aici la Braila. Am terminat! Sint fericita!
Am inceput campania, un nu hotarit pompei de sin, asa ca am inceput sa fac aceasi figura suzi, bibe, suzi, bibe, suzi, bibe, numai ca am inlocuit suzi cu titi. Sa vedem cit ma tine. Daca ar vrea copilul sa suga exact 15 minute intr-o singura sedinta as termina si eu mai repede cu alaptatul asta noaptea dar deh, daca termin prea repede de 1 ora atunci am un copil fresh si cu chef de joaca si nu e bine.
Oricum saptamina asta sint fericita ca maninca si nu mai avem probleme de nici un fel.
L-am scos circa 1 ora pe terasa dar mi s-a parut frig si l-am bagat in casa, acum doarme in hol dar nu e tocmai un somn profund! L-am dat afara intr-o prima etapa dupa ce mincase doar 80ml si nu vroia sa adoarme deloc, asa ca l-am luat asa imbracat cum era si l-am mufat la titi inca 5 minute si a adormit imediat! Se vede de ce nu doarme cind nu este mincat suficient!
Nici eu nu am program la copil dar incerc sa nu ii dau papa mai devreme de 3 ore ziua iar noaptea la cerere. Cu toate astea se pare ca si-a facut el un program... si doarme noaptea de la 7 seara la 8 dimineata cu cele 2 pit stopuri de alaptat.
Tonia nu stiu ce sa iti mai zic... eu am descris ce fac eu dar asta nu inseamna ca merge la toti copii. Se pare ca intradevar am un copil cuminte. Eu mai stiu si un alt cintec de leagan, foarte frumos, mi-l cinta mama cind eram mica si eram fascinata de el dar din doua strofe eu nu pot sa retin decit jumatate din prima si jumatate din a doua, deh stau prost cu savarina! Si ma simt nu stiu cum ca ii spun copilului un cintec pe care nu il stiu... eu am nitica voce dar citeodata asa falsez si eu noaptea.
Azi sint mai odihnita si sper sa reusesc sa ma refac pina vine sotul de craciun aici. Nu am ajuns la coafor desi spuneam saptamina trecuta ca o fac si deja nu cred ca ma mai pot programa acum... toata lumea e buluc. Poate ajung saptamina trecuta!
Eu de cind am nascut am facut de alea nefacute: vazind ca nu spal copilul cu samponul sanosan cumparat special pt. el, m-am spalat eu si mi-am bulit parul plus m-am umplut de matreata de ma maninca, zici ca am paduchi! Am incercat sa ma spal cu tratament de la wella nu are efect asa ca voi trece pe samponul de matreata super scump de la Vichy si sa speram ca va trece. Dar asa am un par jigarit fie ca e spalat fie ca nu e spalat, mi-e si rusine sa dau caciula jos de pe cap cind ma duc pe undeva!
Ma mai invirt pe aici in speranta ca bb nu se va trezi decit peste 1 ora jumate... daca nu mai imping eu la carucior pina adoarme...
jadi spune:
Eu stiu ca la Norina e o situatie mai speciala ca a avut fata internata in spital pentru raceala aia puternica si a fost pe antibiotice si de aceea poate doctorita la care se trateaza nu ii recomanda vaccinurile deocamdata... dar ce zice, le vei face mai tirziu?
Si totusi eu nu as risca, stiu ca dozarile astea sint foarte importante si trebuiesc facute!
pharmacris2002 spune:
Norina-Vaccinurile la 2, 4 ,6 ,9 luni 1 an sunt OBLIGATORII.Daca nu le faci la 2 si 4 luni sari niste etape importante in procesul vaciinarii.Plus ca copilul este vaccinat inca din spital ptr BCG si antihepatita B iar daca nu continui vaccinarea la 2 si 4 luni ii dispare imunitatea la vaccinul antihepatita B si nu este bine pentru el.Tu nu ai carnet cu vaccinarile pe care trebuie sa le faci pe parcursul vietii copilului?Si inca un sfat-SCHIMBA DR DE FAMILIE!Unde o fi facut ea facultatea?Nu am auzit asa ceva pina acum.Asculta de pediatra ca stie ce spune si nu mai amina vaccinarea.TI_a spus de ce nu indica vaccinarea la 2 si 4 luni?