In Italia (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

buna fetelor

tocmai ne am trezit...am iesit la o plimbare la dom si ne am intors cam infrigurati si am adormit

dana masa de craciun a iesit f bine
am facut negresa, tiramisu si saleuri din aluat frantuzesc
bors de gaina...yammi ce bine mi a iesit
somon la cuptor, sepii si calamari in aluat, ciupercute umplute
am avut si noi musafiri la masa, un cuplu de romani (mi au adus un platou de salata boef f buna)
plus alte bunatati primite de bogdan in cosul de craciun, dintre care amintesc doar niste ghebe murate f bune

mi ati facut pofta cu piftia si vreau sa fac si eu de revelion.
cum se zice gelatina in italiana?

va pup
ma grabesc ca gatesc ceva ptr cina

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata fetele...
Am intrat si eu sa scriu 2 rinduri cu toate ca azi acces la computer nu o sa am prea mult, e al meu acasa si sta el "catzarat" aici pe net.
Alinutza gelatina se cheama colla di pesce. Dar daca ai posibilitatea sa gasesti aripi de curcan sau picior de porc ( adidasul) nu ai nevoie de gelatina.
Iri nu stiu de care tort intrebi tu? In poza din ajun sunt 2 prajituri in farfurie ( alba ca zapada - care e numai foi coapte pe fund de tava unite intre ele cu crema alba si data cu zahar; televizor - 2 foi pe fundul tavii si un pandispan in mijloc, unite de o crema alba si una de cacao si glazura de cioco... )si mai era si o bucatica de torrone.
Nico esti la servici? Poate mai pindesc calc liber sa iti scriu daca nu miine dimineata sunt aici pe baricade.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, eu zic de poza intitulata Natale 2005, in care tu si F sunteti la masa, cu un bradut langa si un tort frumos de ciocolata. Sau nu mai vad bine?

Vin ploileeeee!!!

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna fetelor,am intrat si noi sa va spunem ca nu sintem asa bine...chiar de craciun s-a intimplat ca Elena sa ia un virus care e in aer si sa faca diaree si sa vomite saracuta,nu maninca nimic si colac peste pupaza,ii mai ies si maselele de sus,plinge de ti se rupe sufletul.
Dintr-un craciun fericit s-a transformat intr-un chin,nopti nedormite si multe plinsete.Speram sa treaca buba....ca eu una sint terminata.
Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Vai Gabi ce ghinion. Imi pare rau de Elenutza ca se chinuieste asa dar se face ea mare si sa vezi atunci cum scapi de griji ( o sa ai altele ... cu cine iese? unde se duce? ).

Iri gata am inteles ce tort ai vazut tu ... e un tort fals, adica era o ciambella bolognesa peste care am turnat glazura de ciocolata, doar ca ciocolata era destul de multa si a fost tare buna. Eram eu in perioada ciambelelor anul trecut descoperisem cit de usor se fac si le tot experimentam. Si fiindca in mijloc era gaura, ca de toate au o gaura ... mi-am adus aminte in My big fat greek wedding cind grecoaica pune ghiveciul cu flori in prajitura de la cuscra - tot un fel de ciambella .. si am pus si eu un buchetel de flori care de obicei sta pe masa ... cumparat de la IKEA ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Eu am revenit pe baricade, a plecat al meu sot la munca ( ca totusi cineva trebuie sa aduca bani acasa ) si eu am ramas in sfirsit stapina la calculator ( ca imi uzurpase locul in aceasta mini vacanta ... ).
Aici toata lumea isi continua treburile lasate inainte de Craciun si deci muncitorii din spatele casei s-au pus pe dat gauri si de aproape 1 ora imi pun nervii la incercare... frate ce enervanta e bormasina asta .

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

buna fetele,
la noi ninge marunt si des de azi dimineata!
mai stau un pic si ma duc sa trag cateva lopeti ca al meu sot e plecat si daca nu adun zapada imi sar in cap vecinii.
ati petrecut bine de Craciun?
noi am fost ca 2 porumbei, nu stiu ce ne-a apucat anul asta!
va pup si mai vorbim.
Vio
PS.am pus si eu poze cu bradutul nostru

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Putina miscare pa'ci....sinteti la munci?
Doamne...nu incep eu munca?Mai am oleaca!
S-a anuntat ninsoare la Fi...bo,nu prea cred,dar am vazut 2-3 fulgi care s-au ratacit...cred ca veneau de la Bologna!
Elenucia,acum e constipata,da din una in alta,mie-mi vine sa si rid,dar nu-i de ris.
Ma cert cu Mircea,ca s-a vazut cu sacii in caruta si adio lectii!Ma bag imediat si-n el,glumesc desigur,ca doar e in vacanta,ce naiba!
Cristinel,esti tare activasi aici si dincolo...mai poti?Glumesc,nu te supara!
Va pupic dulce!

Mergi la inceput

M-am uitat pe geam....NINGE...mersi Crista ca ai trimis un pic de zapada si pe la noi!Uraaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Zpada e de la Vio din Germania , a dat cam tare cu lopata si au scapat cva fulgi si la noi. Aici a nins cred ca 10 min, cit sa ameteasca tot .. si gata .. a iesit un soare acum ..

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput