In Italia (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Tocmai ne-am intors de la o plimbare prin oras, Ale s-a oprit putin la verisorii lui care stau cu noi in bloc, iar eu profit de "pauza" spre a va saluta.
Pe 24 seara am stat asadar cu cativa prieteni si am mancat numai papa romanesc, pe 25 la pranz a venit bunica lui Ale si am mancat tot papa romanesc, azi suntem noi 3 si parca-parca nu as mai manca deloc, prea m-am umflat zilele astea!

Ieri si azi a fost o vreme superba, sunt 18 grade si soare mult si senin. La tv zic ca vremea se va strica, eu sper insa sa greseasca.

Va urez o zi buna in continuare.

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Da si aici la mine e urat. Pana mai alaltaieri aici era soare frumos. De ieri dimineata ploua , e umed....e asa urat.......

VIO sarbatori fericite si tie! Cam tarziu........dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

...IRIALE da, si eu m-am cam ingrasat in perioada asta.......cu 2 kg.Asta de cand am intrat in vacantza.....Si acum cu aceste sarbatori......am mancat de toate..

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Las' ca slabim noi, Dana...

Am adaugat cateva poze din zilele trecute.

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iri am vazut pozele ... vreau sa fiu si eu copil la tine acasa ... ce de joculete a primit Ale.
Aoleooo nu mai vorbiti de sfoara in casa spinzuratului... eu simt ca imi pocensc matele , ce eram eu cit casa scinteii acum ... nici nu vreau sa ma apropii de cintar, dupa 6 ianuarie incolo poate o sa am curaj..
Pun si eu poze acum, multe vechi una singura de la Vigilia. A iesit cam intunecata dar in fine ... mai facem de Revelion.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Cri, am vazut si eu pozele, fff frumoase, si cele de la "noi 2.." si cele unde sunt multe albume: tortul acela de ciocolata ce splendoare este???
Te pup.

Irina & Alessandro

Mergi la inceput

IRIALE de mult vroiam sa-ti spun ca esti tare draguta si ai un baietel frumos foc!! Casa e splendida. Fain ca ai parquet. Eu am numai piastrelle. In partea cealalta aveam parquet in camerele da letto. Era tare bine.......Sper ca acolo unde ma voi muta sa fie cu parquet. Inca odata felicitari pentru familie.

CRISTA draga de tine, pacat ca a iesit intunecata poza ca altfel era totul splendid. O poza de familie splendida. Si mai ales peisajul unde esti la schiat...........magnific. Eu maine vreau sa trag o fuga pana in Germania prin Austria si tare ma rog sa vad si eu zapada care era acolo la tine in poza...........ca aici la Modena am prin egrasie la .

ALINUTZA ce faci? Pana la urma ai reusit sa faci ceva de mancare? Cum ati petrecut vigilia?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Angi zapada aia era aici la 2 pasi de mine inspre Toscana la Corno alle Scale.. pirtiile unde cred ca a schita si Tomba cind era tinar. Eram la 1500 si ceva de m. si se simtea . Distractie placuta in Germania.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

CRISTAmultumesc. Si eu sper sa gasesc peisaje frumoase. De anul trecut cand am fost la Cortina mi-a ramas in minte muntele cu zapada. Si mai ales aceea atmosfera la schiat...Am sa va pun poze

POZELE MELE

Mergi la inceput

Dana, multmesc f mult de aprecieri si mai ales distractie frumoasa la munte! Sa faci poze multe (si un om de zapada pt mine)!

Cri, tot nu mi-ai zis de tortul acela din poza din Ajun.

Irina & Alessandro

Mergi la inceput