In Italia (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Data viitoare ar trebui sa fie peste 2 ani ( sper !!), insa poate nu mai e nevoie caci ar trebui sa soseasca cetatenia inainte. Si chiar daca nu soseste , intram noi in UE si ma voi uce si eu ca o doamna acolo unde acum sunt ungurii si alti frati de-ai nostri " fosti estici"- unde toata lumea statea inauntru, nu pe strada ca aici.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salut! Gata, am terminat toate treburile.

crini - noi nu apartinem de questura de Milano, ci de un orasel apropiat, dar tot am facut putin de coada. Si fiind programata la 8.30, m-am dus jumatate de ora prima, de aceea am asteptat in frig. A mers destul de repede, era mai greu pt. cine trebuia sa-l ridice permisul, eu am depus doar actele. Si trebuie sa-l iau in martie, deci pana atunci cand il voi lua se mai incalzeste si nu voi mai sta atata in frig.

iri - frumos restaurantul, cel putin din poze, dar imi imaginez ca in realitate e si mai si ...

danangie - sus fruntea si ai incredere, lasa ca se va rezolva anul viitor problema casei. Incearca sa traiesti sarbatorile negandindu-te la probleme. Ia partea buna a lucrurilor. Stiu ca e usor de spus si mai greu de facut, dar o vorba buna uneori nu strica.

crista - trimite-mi, te rog, cateva retete de prajituri bune (experimentate de tine) si rapide, usoare. Am chef sa fac ceva pt. Anul Nou, un dulce. Cand ai timp, desigur. Grazie, .

In seara asta ne vin musafirii, de fapt ar tebui sa soseasca. Abia astept!

Va pup, o seara buna! Ne mai auzim!

_

Azi e prima zi din restul vietii mele !

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTA, CRINI, PETRO, va multumesc fetelor si scuzati-ma ca acum in prag de Sarbatori eu ma plang ca o tembela. Va multumesc inca odata.

Acum am nevoie de voi: vreau sa fac alba ca zapada.Dar am cuptor electric nu pe gaz. Deci, la ce temperatura trebuie sa coc foile? Mie in reteta imi zice 350° F. Cum se transforma in ° C?? Eu intre timp ma pun sa fac coca. Va rog daca e cineva pe aici....pls....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Dana, stai linistita si nu te supara, vei vedea ca Anul Nou le va rezolva pe toate. Te imbratisez.

Petro, au sosit musafirii? Distractie placuta si daca mergeti la Gardaland sa faci poze multe si sa ne le arati!

Nico, mai esti racita? Multam' de felicitare, f frumoasa.

Cri, esti ocupata la bucatarie?

Eu sunt la birou, ultima zi inainte de concediu.
Aseara am gatit varza calita cu costita afumata, salata de vinete (dar i-am pus prea multa maioneza si placinta cu mere. Azi, cand ajung acasa, voi face carne la cuptor cu tot felul de verdeturi si salata beuf.
Seara vor veni niste prieteni cu copilul, un Ajun de Craciun linistit, cu mancare romaneasca si colinde... americane (eu ador cantecele de Craciun americane anii '60).

Fetelor de mai sus + Gabry, Alina, Dana7, Viorela...of Doamne, am uitat pe cineva?, va urez Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

P.S. Am adaugat cateva poze in album.
Va pup.

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Danangie, nu stiu daca mai e de actualitate, eu coc foile la 180C

Mergi la inceput

Craciun Fericit

Fetelor .. numai bucurii ... Va doresc un Craciun minunat !!! vesel si plin de iubireeeeeee!

Iri am mai facut si eu una alta prin casa ca nu stiu cum fac dar tare sunt dezordonata, am terminat cu bucatareala, am taiat si marginile le prajituri si am pus glazura ... am si mincat marginutze la micul dejun...
Angi cam tirziu cu raspunsul, vad ca deja a scris Nico ( 180 grade adica la foc mic ... ).
Ne mai auzim sapt viitoare ...

am vazut pozele Iri sunt minunate am recunoscut un locsaor , piata cu biserica unde era bradul ( prima poza .. ). Si ce gospo ai fost, bravo... am citit ... si eu ma voi inopa in seara asta cu sarmale si salata beuf .. Craciun Romanesc .. miine va fii ala italian la neamuri ... O sa pun si eu poze dupa Craciun ( promit).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

craciun fericit tuturor

nu am mai scris, dar am absentat motivat...
am avut 2 zile ingrozitoare, a tb sa depunem actele ptr coesiune
7 ore de stat in picioare ieri, prin frig, prin tot felul de sali jegoase
iar azi inca 3 ore
cu copilul in brate, normal...
ptr ca tb sa fim la dispozitia functionarului italian, nu?
mi e asa o scarba si o sila....
dar totul s a terminat cu bine...
o sa va mai povestesc dupa craciun

asa ca tb sa fac totul pe ultima suta de metri
mai trag o fuga la cumparaturi dupa ce am mai uitat si apoi
ma apuc sa fac o negresa repede, un bors de gaina
restul maine....

va pup si mai intru...

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRACIUN FERICIT!!

Fetelor, ce faceti? Eu am luat masa, acum stam si scriem mesaje la cei dragi. Am facut sarmalutze, salata boeuf, fripturica, parjoale moldovenesti, alba ca zapada, cozonac, crostata meringata. Mi-am scos de la "naftalina" posatele cele frumoase........in doi totusi a fost frumos. Ne-am uitat la romani, la filme cu Mos Craciun.Sper ca acolo unde sunteti sa va simtiti bine. Va pup!!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Craciun fericit!

Scuzati ca n-am intrat ieri sa fac urarile. Am fost dimineata la biserica romaneasca, a venit Mos Craciun si acolo si a adus cate un pachetel la copii. Theodora s-a dus de buna voie, dar n-a vrut sa-i spuna poezia, i-a zis ca i-o spune anul viitor, ca nu-i prea sigura.
Andrei a inceput sa urle cand a vazut ca il apropiem de Mos si n-a tacut pana nu l-am luat. A fost o harmalaie generale.
Chiar vroiam sa intreb fetele din Milano daca au fost la biserica de-acolo.
La pranz am venit acasa si am papat salata de beof, ciorbita, sarmale, cozonac, am baut si-un paharel de vin rosu... iar seara am fost la film cu Theodora, la Narnia.
Va pup si sa petreceti bine in continuare.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor...si Sarbatori Fericite!

Si noi ne-am sarbatorit in 2 simbata seara cu meniu romanesc. Iar duminica ne-am dus la Craciunul italienesc la neamuri.

Insa tot asa urita e vremea si la voi ? La noi ieri dimineata era totul inghetat afara insa dupa 11 s-a incalzit un pic si a inceput sa ploua, nori grei apasatori ... am crezut ca mor de durere de cap... infiorator... de mult nu am mai avut asa o migrena ... Si acum e aproape bezna afara din cauza norilor dar parca nu sunt ca ieri...

Cristina

Mergi la inceput