In Italia (5)
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
Buna seara fete dragi.
Deci, asadar am fost in Germania. A fost frumos dar mi-a fost foarte frig. M-am imbracat cam subtire. Daca reuseam sa citesc PM de la VIO , ma imbracam mai gros. Oricum.......la drum am plecat ieri dimineata la 5,45. La 11,01 am intrat in Germania. Ne-am oprit cam o ora jumate in Austria la INNSBURG, unde a fost foarte frumos. Am urcat pe una din partii si pe un camp zapada era pana aproape de genunchi. Voi pune poze. Si deci, am ajuns in MUNCHEN. Ne-am plimbat mult prin magazinele alea din centrul orasului. Foarte frumoase, dar lucruri foarte SCUMPE. Cel putin pentru buzunarul meu erau scumpe. Am vazut o pereche de blugi asa faini si costau 48 de euro. Hmm....Pe urma am fost intr-o cursa continua sa cautam un SUPERMARKET ca la noi(gen ipercoop), si nu gaseammmmmm. Mama ce suparati eram. Pana la urma am gasit si mi-am cumparat o tona de cafea si bere. Ca cica al meu zice ca-i tare buna cafeau nemteasca si deasemenea si berea. Ma rog.......Tanto eu nu beau cafea....bere da la un film. In rest, e frumos MUNCHEN-ul dar e si mai frumos noapta. E foarte luminos. Si ce-am mai observat, ca nemtii cand de exemplu de pe o strada principala trebuie sa faca , curba la dreapta si este trecere de pietoni.........si se intampla sa treaca pietonii strada, vreau sa va spun ca ei nu pleaca de pe loc pana cand pietonul nu s-a urcat pe trotuar. Am ramas masca. La primul am zis: ce face asta ma doarme? Dar la al 2-lea, al 3-lea......mi-am dat seama ca asa fac ei. Si aici? Italienii te iau pe sus de pe trecerea de pietoni pe strada principala!!!!Offf.........
Si ce a mai fost naspa pentru mine acolo........mai fetelor nu inteleg o boaba din germana.In afara de DANKESHEN.....boo nici nu stiu cum se scrie, si de AUFIDERZEN......ma rog....cum s-o scrie......altceva nu stiam, si nu intelegeam nimic. Din engleza inteòegi ceva, din franceza la fel, din spaniola nici nu mai zic..........dar din germana NIMIC!!! Parca eram o deficienta. Mama ce urat mai era.....In rest, in Austria a nins foarte tare la intoarcere. Ne-am pus noi intr-o panta sa depasim si nu am reusit deloc. Nu reusea masina . Derapa. Pe urma la intrarea in Italia, drumul era curat si inaintea noastra era un tir. Am zis hai sa-l depasim. Dar imediat tirul a debandat. Dar tare fetelor. Dupa mine ala sigur a adormit la volan. Am inceput noi, si pe langa noi ceilalti sa-l flesuim si sa-l claxonam. M-am speriat tare .
Deci, asta a fost vacanta mea de-o zi. A fost frumos oricum, pentru ca eram tare curioasa cum e Germania. Va pup. Acum ma apuc sa pun poze. Putine ca nu prea am facut pentru ca nu mai puteam de frig, si nu aveam chef de nimic. Erau - 3, -4 grade. Ajunsesem la un moment dat la o altitudine de 1370 si erau - 9 grade. Ciao
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
Salutari, fetelor! In sfarsit, am gasit un moment de relax. Ieri ne-au plecat musafirii, am sistemat totul la loc si acum am putin timp si pentru mine. Asa cum va spuneam, sambata am fost la Gardaland. SUUUUPER ... nici nu ma asteptam sa fie asa de frumos in perioada asta. Babbo Natale, pupazzi di neve, lumini si luminite, braduti, spectacole de patinaj, muzica etc., foarte, foarte frumos! Va pregatesc si poze, putintica rabdare. Celelate zile, la mancat, baut, jucat carti si remy (? - nu stiu exact cum se scrie) ... si cam atat! A fost frumos!
Astazi a nins toata ziua, marunt, astfel incat este o priveliste de basm. Am facut si poze cu peisajul care se vede de la mine din balcon. Le pun impreuna cu celelalte, va anunt cand sunt gata.
Chiar daca nu am mai scris pe-aici, am mai intrat sa vad ce ati mai scris in perioada asta.
gabry - imi pare rau pt. fetita ta si pt. atmosfera de sarbatori pe care ati avut-o. Dar macar ai avut bucuria de a fi impreuna cu baiatul tau Craciunul acesta. Cum i se pare in Italia?
iri - sunt si eu de acord cu danangie, sunteti foarte draguti amandoi, tu si baietelul tau!
crista - cum ti-au iestit prajiturile? Ce pregatesti pt. Anul Nou?
danangie - ai vazut ca si in doi se poate petrece frumos? Ceea ce vom face si noi de Revelion pentru ca am ramas singurei. O cina romantica si ... cine stie ca poate vine si bb cu ocazia asta. Este primul Revelion pe care il petrecem singuri-singurei si la casuta noastra.
Pupici la toate si ne mai auzim!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_
danangie spune:
PETRO asa este. Se petrece bine, doar ca a fost asa mai straniu. Anul trecut tot singuri l-am petrecut dar eram la Paris si deci nu mai era situatia aia de straniu. Dar nu stiam ca GARDALAND era deschis iarna. Ce frumos tre' sa fi fost!!! Abia astept poze.
GABRY si eu ma altur sa-spun ca-mi pare rau de fetitza, Acum sta mai bine? I-a trecut diareea? Ai grija sa nu se dezhidrateze. Si eu de la atatea feluri de mancare am avut diaree. In prima zi de Craciun cautam o farmacie pentru ca sa cumpar pastile. sunt asitenta si nu aveam pastile de diaree in casa. Pe urma mi-a trecut. Dar m-a chinuit mult. Sanatate fetitzei
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Gata am pus poze
POZELE MELE
viorela hoff spune:
fetelor la noi ninge BEZMETIC! am strans zapada si intr-o ora s-a pus la loc!
Dana, sorry ca nu citisem si eu mai devreme pm-ul tau, alta data ma anunti din timp, sotul meu a copilarit in Mü, as fi putut sa-ti spun mai multe si despre magazine. sa sti ca Mü este f. scump intr-adevar, noi de aceea ne-am mutat mai la tara.
eu am intrat deja in criza de timp cu revelu, vineri am si musafiri, azi am cumparat la mancare cat pt. un regiment.
va pup
Vio
Tina catelus de catifea
danangie spune:
VIO lasa nu face nimic. Imi place aventura dar bineinteles cu limita. Sincer daca ultimul magazin nu era un supermarket plecam dezamagita tare. Dar stii ca din magazinul ala mi-am cumparat salam ca la noi acasa si kaiser si compot de visine!!! Sunt exact ca acasa si tare rau imi pare ca nu mi-am luat mai mult. In special compotul!! Si visinele erau fara samburi. Dar kaiserul si salamul exact ca acasa fetelor!! Data viitoare imi umplu .
Distractie placuta de Revelion si spor la facut mancare.
P.S.: Si da. Daca nu e prea mare deranjul cerei sotului tau adresele sau numele de supermarket. Dar stii alea unde sunt de toate. De la haine la produse de baie, la mancare, conserve, legume, etc. Ca nu se stie cand ma mai duc. Multumesc oricum.
POZELE MELE
alinutza00 spune:
buna fetelor
noi am inceput ziua cu o veste f proasta...ne au spart hotii garsoniera din bucuresti
admin ne a anuntat socrii(bine ca i am lasat nr lor de tel..)
se pare ca nu a disparut nimic si nici nu a fost nimic distrus
f ciudat, cred ca cautau bijuterii si bani, ptr ca desi puteau sa ia cate ceva din casa nu au facut o.Sau poate au auzit un zgomot si au fugit...
au gasit actele puse ordonat pe pat(proasta inspiratie ca nu le am dus la socrii)
iar la bucatarie toate pliculetele mele cu condimente puse ca la expozitie pe masa
in rest totul in ordine...mai multa mizerie au facut politistii care au venit sa ia amprente care cica au intrat cu bocancii namoliti si au dat cu praf din ala toata mobila
of, niciodata nu iti vine sa crezi ca ti se poate intampla si tie...
toata ziua m am simtit rau.oribil
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
gabry spune:
Mai fetelor,stiti cum ninge?Beton...toata lumea in balcoane,afara,se fac poze,ca de,e rara zapada la Firenze.Nu a mai nins asa din 89 imi zice barbate-mio!Tre' sa sarbatorim,nu?Ma simt ca acasa,in Brasovul meu plin de zapada si e o luna plina,exact ca la noi!
Ce fain ar fi sa ninga si de rev'!
Va pupic dulce si somn usor,ca nu-i nici una fara somn ca si mine.Pe miine.
crista-s spune:
Gabry si la noi a nins azi noapte, eu dormeam insa .. acum am vazut ca e o "paturica" subtirica de zapada, mai mult pe dealuri decit pe strazi. E tare frig afara insa, nu imi place .. ma obisnuisem deja ca aici clima e mai blinda si acum parca sunt in Ro ... a venit frigul cam devreme, de obicei in ianuarie era asa.. de imi inghetau rufele pe sirma.
Alinutza imi pare rau, nu erau hoti experti probabil ca erau golani din cartier, drogati sau foarte tineri pt ca numai astia cauta doar bijuterii si bani. Iti spun din experienta unei prietene careia i-au spart casa la prinz deci in miezul zilei, aveau pont vindut ca ea lucra la banca si s-au gindit ca vor gasi averi. Au furat toate bijuurile ( inclusiv argintul ), au scotocit toata casa dar nu au gasit bani ca nu avea. Au desfacut o sticla de lichior gasita in casa si s-au cinstit , in schimb avea o cutie de vinuri vechi misto si scumpe dar nu s-au priceput se vede baietii si nici nu le-au atins. In rest tot ce era in dulapuri au scos afara dar in ordine, nu au stricat nimic. Si hainele ei din dulap scoase se vede cu grija si puse pe pat. Stii ce sfat ii dadea politistul sa umble ea pe la casele de amanet din cartier ca poate isi gaseste bijuurile . Oricum bine ca nu au facut paguba, doar ca e tare neplacut. Acum obligatoriu usa de metal...
Vio am vazut pozele cu bradul tau, foarte frumos si inaaaaalt ...
Angi ce misto in Germania, dar se vede si din poze ca ai facut frigu' pe acolo. Erai ca o vrabiuta in zapada ... Citeam ce ai scris tu si mi-am amintit ca nici eu nu am nimic de diaree in casa si asta cind te apuca nici pina la farmacie nu reusesti sa ajungi .
Petro porumbeilor ... mai cunosc si eu unii care spera sa ademeneasca barza in noaptea dintre ani . Cine stie de unde sare iepurele ... Si daca nu sare macar stii cum se zice ca ce faci de Revelion o sa faci tot anul .
Nico si Irinuca pe unde umblati???
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Mariana I. spune:
Acum am vazut topicul asta, asa ca ma inscriu si eu. Din Galati tocmai la Torino am aterizat!