In Italia (5)
Raspunsuri - Pagina 11
crista-s spune:
Bine ai venit Mariana . Sa te trecem pe listuta...
Sa nu te sperii ca suntem cam tacute zilele astea, deh cu vacanta .. in general suntem tare vorbarete.
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
MARIANA bine ai venit. Esti de mult in It? Cum zicea si CRISTA suntem vorbarete dar acum e vacantza.
CRISTA da am tras un frig.........De ieri ma doare capul incontinuu si nu-mi trece cu nimic. M-am indopat cu pastile. Nu stiu ce sa mai iau. Mi s-a mai intamplat asa odata, ca luam orice si nu-mi trecea. Toata noaptea m-a durut, si acum la fel.Simt ca innebunesc.
ALINUTZA imi pare tare rau pentru hotii astia. Nu locuieste nimeni in garsoniera ta? Se vede ca erau persoane care te cunoasteau. Adica stiau ca stai in It..........si cine stie ce a fost in capul lor. Cine stie ce avere se asteptau sa gaseasca..........
Aici e soare. Dimineata cum zicea si CRISTA era acoperit de zapada dealurile , acoperisurile caselor.....atat.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Angi imi pare rau, stiu cum e si eu am avut o durere de cap infioaratoare de Craciun cu senzatie de voma chiar dupa prinz dar am niste pastilute americane ( ca anul trecut m-a luat durerea de cap acolo de la oboseala zborului, emotiile si nervii ca ne-au pierdut valiza si a tb sa ne cumparam hainute noi pt masa pe acre a dat-o mireasa cu o seara inainte de nunta) care se numesc EXCENDRIN MIGRAINE sunt f puternice si eu iau numai in caz de forta majora - stii ca la americani sunt toate mai tari decit in Europa, dar contin : acetaminophen, aspirina si cafeina ... asa ca poate stii vreun medicament care sa aiba continutul asta si te pui pe picioare, daca nu deschide geamul ca iti arunc peste deal 2 pastile
stai ca am intrat pe net i am citit ce e asta acetamino.... kk si am gasit Tylenol , codeina , paracetamol... dar cred ca e combinatia cu cafeina care face toti banii ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
danangie spune:
CRISTA am incercat: Tachidol(care e paracetamol plus codeina), CO-Eferalgan(la fel: paracetamol plus codeina), Artrosilene( injectie care contine ibifen....e un fel de antiinflamator si care SA NU-L FACETI NICIODATA!! Doare de nu mai poti), am baut picaturi de Lixidol(antiinfiamtor), picaturi de Contramal(antidolorific), Moment( care la fel contine aspirina, etc). Si nimic. Tot ma doare capul. Nu asa tare ca la inceput, dar durerea tot o am. Cred ca mai bine deschid geamul sa-mi arunci 2 pastilutze de-ale tale....
Acum incerc sa stau cat mai departe de TV si calculator, si fara lumina. Ca simt ca lesin cat sunt de moale. Si ma simt si cam ametita la cate am luat... Te pupic si multumesc
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
iriale spune:
Dana, eu cred ca acum te doare capul de cat de multe pastilute ai bagat in tine! Eu una urasc medicamentele si le evit pe cat e posibil. Iar pt dureri crancene de cap solutia mea e Moment.
Nici eu nu imi imaginez cum poate fi germana asta asa cumplita, sa nu priceapa omul nici o boaba... frumoase pozele de acolo, si mi-ai facut o pooooftaaaa cu kaiserul si compotul de visine... ce grozavii!
Cri Cri Cri, ai vazut ca pana la urma am aparut? Nici nu mai stiu ce am facut zilele astea... azi-dimineata am fost la pediatru, pt un control de rutina, numai ca Ale nu suporta asemenea vizite si deci a plans si a urlat de cand am intrat pe usa cabinetului si pana cand am iesit de acolo. Sa vezi comedie cand trebuia sa il dezbrac si el statea intepenit si agatat de gatul meu, urland ca din gura de sarpe, in timp ce taica-sau se chinuia sa ii scoata ghetutele...suturi, plansete, mama-mama ce "distractie"!
Aseara am fost la ziua unui prieten de-al lui (care implinea 5 ani), iar maine.... ajutoooooor, mergem la vaccin! Sa vezi alte peripetii si pe-acolo!
Alinutza, ce ghinion... bine macar ca nu iti lipsesc lucruri de valoare. Ce mai face David?
Vio, cred ca iar esti cu lopata pe afara, o fi tot ningand la tine. Ce frumos e "bradutul"... Cum e cu germana asta, e asa complicata cum pare? Tu in cat timp ai invatat-o? Locuiesti de multa vreme in Germania?
Petro, trebuie sa fi fost tare frumos la Gardaland...de abia astept sa vad fotografiile.
Mariana, bine ai venit si sa ne mai povestesti despre tine.
Gabry, acelasi virus l-a avut luna trecuta Alessnadro, e cam nasol, dar nu iti face griji, trece si asta.
Dragele mele, la voi ninge de zor, aici au inceput ploile si vijeliile, dar mie nici ca imi pasa, diseara merg cu prietena mea cea mai buna de aici la papat "crostini con i gamberetti", chiar langa blocul nostru este un restaurant cu tot felul de minunatii pe baza de peste, ia rnon din cand in cand il vizitam si mai tragem o sueta.
O seara buna in continuare tuturor.
Irina & Alessandro
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
danangie spune:
PETRO abia acum am vazut pozele cu ninsoarea. Ce fain!!!!!! Exact asa era si-n Germania , Austria....Aici la Modena cam greu cu ninsul... Cand pui pozele de la Gardaland?
IRI ce naspa e cu ploile astea.......urasc ploile. In momentul acesta nu ma mai doare capul........sper sa-mi treaca....Cat despre medicamente......am ajuns sa nu mai suport durerile de cap, si la disperare....ma indop cu pastile
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
Gata fetelor, am pus poze de ultima ora !!! Deci, este albumul de la Gardaland, cel cu ninsoarea de ieri si ceva poze noi in albumul "poze varie". Vizionare placuta!
danangie - da, ieri a nins toata ziua. Astazi in schimb a fost soare si frumos, dar ger astfel incat s-a facut ceva gheata. Dar zapada tot este, sa vezi ce peisaje frumoase prin satucul nostru!
Mai aveam de pus vreo 6 poze de la Gardaland, dar nu am mai reusit. Imi dadea eroare de la yahoo. Daca reusesc, va anunt.
mariana - bine ai venit printre noi ! Povesteste-ne despre tine!
_
*** PETRO. ***
_
danangie spune:
PETRO frumoase poze. Imi imaginez ce atmosfera frumoasa tre' sa fi fost acolo... Eu cam devin copil cand e vorba de sarbatorile de iarna. Sincer nu stiam ca iarna e deschis parcul, ca poate imi faceam planuri sa ma duc si eu. La anul vom vedea.
POZELE MELE
alinutza00 spune:
f frumos la gardaland, abia astept sa mergem si noi cu piticul la vara
f frumoase si fotografiile tale dana....tare imi surad si mie excursiile astea de o zi, doua...dar hoo, creste david al meu si va fi mai usor sa mergem in plimbari
noi am facut un tur de 2 zile in noiembrie prin firenze, siena si san gimignano(nu mai tin minte cum se scrie)..si ne a fost destul de greu cu dav
pana creste am zis ca nu mai facem excursii sub 5 zile...ca asa mai mult ne chinuim
o sa pun si eu foto noi...dar dupa ce ne intoarcem de la munte
david e neastamparat rau..imi varsa vreo 5 pahare cu apa, suc pe jos..zilnic
ca sa nu mai zic ce face la wc ul ala de spalat funduletzul, ca am un lapsus nu mai stiu cum ii spune
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
crista-s spune:
'Neata!!
Petro am vazut si eu pozele de la Gardaland, ce frumooooss ... si ai prins si focurile de artificii mie imi plac mult .. as sta ore sa ma uit la artificii. Sper sa dea si primaria asta niste artificii de Revelion. Ca petarde si nebunii vor fii cu siguranta de la vecini.
Irinush nu as vrea sa fiu nici in locul tau azi dar nici al lui Ale. Si mie imi e frica de injectie si in general nu imi place la doctor ( culmea ... ma jucam cind eram mica pe hol la dispensarul unde lucra tata ... ) insa ajung numai in caz de extrema urgenta si mereu in ultimul moment. Poate e o amintire neplacuta de cind ma tot "gaureau" in mina in fiecare an in speranta ca nu o sa mai am timpul de coagulare asa mare si ma pot opera de amigdale - pt ca aveam probleme . Oricum singura injectie pe care o fac fara probleme e cea de la dentist - pt ca stiu ca si cu ea ma doare dar fara as fugi de pe scaun. Pe mine tata m-a invatat cind eram la scoala si ne faceau vaccin sa ma duc eu prima, in felul asta nu riscam sa vad vreun fricos mai mare ca mine care plinge si deci sa ma sperii degeaba . Dar lui Ale dragutzu' nu-i place la dr nicicum, e barbat ... se vede .. Fabio al meu s-a "frecat " nu stiu cit pina sa se duca la oculist - si Slava Domnului ca acolo nu-ti face nimic - doar ideea ca merge la dr si il facea sa se crizeze.
aoleeeo Angi cite pastile ai luat, se vede ca ai racit rau. Cum se zice mai pe la tara : ai racit la cap, maica... si nu e de gluma . D-aia trebuie sa ai caciulita sau macar ceva pe urechi.
Alinutza suna distractiv ce face David Nazdravanu', cred ca toti copii sunt asa prieteni cu apa . Si noi ne bagam picioarele si miinile in toate baltile, ne jucam cu vaporase de hirtie in chiuveta cu apa, sau cind eram mici de tot imi amintesc ca era iarna dar ne era dor de mare si mama ca sa stea linistita ne punea apa in casa, ne dadea colacul si alte prostii de barcute care se umflau si ne lasa sa ne balacim ca prostovanii acolo ( iti inchipui ca eram 2 si abia aveam loc sa ne invirtim... ).
Gabitza am vazut la tv ce jale a fost la voi, pina si aeroportul inchis... chiar ca i-a prins nepregatiti zapada asta, nu se asteptau. La mine nu a reusit zapada sa treaca dealurile / muntii si dei e asa un pic de praf alb mai mult pe iarba si pe amsini decit pe strazi. Insa e un ger aici cum in mod normal e numai la sf de ian si inceput de februarie. Aseara am spalat si dupa juma' de ora erau congelate asternuturile mele pe sirma. Daca e virus ce are Elena ai grija sa nu ia si Mircea ca el tb sa se duca la scoala ... Eu zic sa il "indopi" de suc de portocale proaspat, si eu m-am apucat de cura de suc de porto ... ca precis imi va aduce Fabio virusul acasa ( el capata virusi in tren in fiecare an).
Vio ... te asteptam pe aici... poate daca ai timp ne povestesti cum se distreaza lumea pe acolo pe la Germania de revelion . Aici lumea se intilneste, se indoapa, la 12 se ciocnesc paharele, se vizioneaza artificii si bubuieli, se maninca dulciurile si gata ... fiecare la casa lui ... poate tineretul sa fie mai zglobiu si sa dantuie ... dar in rest nu se agita prea mult ( cel putin din cite stiu eu). A doua zi o iau de la cap (la prinz, la 12) cu mincarea si cica .. s-au distrat ... . Si noi cam tot asa ne vom distra, in plus vom face poze si vom telefona in Romania ca sa surprindem neamu' cu sarmaua si cirnatu' in gura .
Cristina
Noi doi... si nu numai