bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, dar care sunt pozele noi ca eu pe astea le-am mai vazut, sau m-am ramolit eu?

Tomasa si Amaya, si eu ma gandesc ca din punct de vedere al formarii piciorului, de fapt al talpii ar trebui sa mearga desculti, dar singurul motiv pentru care as fi vrut sa aibe papucei este sa nu il traga cumva sa ii fie rece, asta e tot.

Ce faceti bun de papa?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tomasa, sosetele le-am luat de Mos Nicolae si costa 125.000 lei.
Ati terminat pregatirile pt. Craciun? Eu sunt gata, mai avem sa impodobim bradutul mai pe seara si sa-l asteptam pe mosu'.
Spor la treaba!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, eu am facut sarmalute, friptura cu carnaciori de casa, ciorba de rasol de porc cu zeama de varza si caltabos.
Pt. Vladut am facut o ciorbita de perisoare de vacuta.
Mmmm...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, am dat din greseala "Privat" pe albumul "Mos Craciun".Enjoy it now! POZE noi

Fetelor, SARBATORI FERICITE !!!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Erica, asa da. Frumosi copii ai, sa iti traiasca, dar tu unde esti ca nu te vad in poze

Oana, noi am facut piftie, sarmale, supa de pui ( aia imi place mie), salata de boef, Diplomat si Brownies again, dar la Diplomat am mari emotii ca am schimbat ceva in reteta si mi-e fff frica.
Mai am vreo 3 torturi in plan pt zilele viitoare, dar, as vrea totusi sa ma si odinesc, deoarece sunt foarte obosita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, acum am inteles...eu nu il las pe Andrei pe gresie, iar atata timp cat este pe covor nu-mi fac probleme daca il las numai in sosete sau chiar in picioarele goale. Mai tarziu cand n-o sa-l mai pot opri sa meaga pe grezie atunci ii voi da si eu ceva botosei de casa.

....eu am terminat salatele, am facut si eu supa ieri, sarmalele mi l-ea facut tata, carnati am cumparat, am facut sangria, aseara am facut un tort de biscuiti (in colaborare cu a mea cumnatica) acum am piftia pe foc (la asta m-am hotarat abia astazi asa ca nu aveam totul pregatit), friptura ma gandeam sa o fac diseara tarziu sau chiar maiine fiindca mie mi se pare ca nu este la fel reincalzita...sotul inca face curatenie...iar diseara facem bradul....si cam atat

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya, daca poti pune si tu poze cu tortul.

Fetelor, mie imi place sa fac dulciuri, dar detest sa fac curatenite dupa aceea in bucatarie. De ce oare nu se face singura

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Craciun fericit, multa sanatate, pace in suflete si tot ce va doriti sa gasiti sub brad, acolo sa se afle.
Bestutza felicitari, o sarcina usoara si un copil sanatos iti doresc. Wow, mai da` voi sunteti pusi pe fapte mari. Bravo voua!

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, multam`. O sa apar si eu, stai tranquilla ...
Tu aveai o reteta de tort/praji cu pere, ca desteapta de mine am facut Brownies si Crancin_Mancin, ambele cu cioco , si bietilor copilasi ce le dau?

Fetelor, multumesc pt. suport. Mama e mai bine azi, i-am interzis sa ia alte medicamente decat cele de tensiune. Ii dadusera aia la spital niste antidepresive puternice, doze mari, si ea, biata n-are decat o depresie cauzata de moartea bunicii, un proces. In fine, bine ca ...e mai bine.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Erica, e de pe culinar.
Stai ca ti-o spun din amintiri: in primul rand caramelizezi zahar pe marginea unei oale/cratiti.
Dupa asta pui 5-6 jumatati de mere cu fata in jos( depinde de marimea cratitei)
Apoi faci un pandispan din 6 oua: bati albusurile spuma, freci galbenusurile cu 6 linguri de zahar ( poti pune si zahar vanilat pentru aroma), adaugi 6 linguri de faina, le amesteci pe toate si toate si torni peste mere.
Totul merge la cuptor, nu mai stiu cat, te uiti si tu si verifici cu scobitoarea sa fie gata.

Daca gasesc reteta iti dau link-ul. Din pacate nu am salvat-o la my Favorites, m-am uitat deja, dar l-am facut de cateva ori si asa imi amintesc.
Dupa ce scoti totul de la cuptor il rastorni si daca vrei il decorezi cu frisca, daca nu il lasi asa.
Aaaaaa, in scobitura aia de la mar eu puneam gem de fructe de padure. Arata si bine si ii dai si un gust bun.
Vezi tu, te orientezi.

Poze cu Brownies ai? Vezi sa tii mult parjitura la frigider. E mai buna dupa 1-2 zile, dar cine are atata rabdare?
Si a mea e la frigider acum. Ce-a iesit nu stiu, sper ca la fel de buna ca data trecuta.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput