bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mmmm...ce de retete de prajiturici...Eu sunt obo si nu mai am timp sa fac nimic dulce. Avem doar cozonac de la un prieten care are patiserie si e fff bun. O sa-i dau si piticului sa guste.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumesc pentru incurajari; Sotul si socrul sunt Ok, ma rog cu spaima aferenta, insa toata fata masinii e facuta zdrente, asa ca cel putin pana in ianuarie "nexam" masina; Sotul meu are permis de conducere de vreo 10 ani si asta a fost prima abatere, dar a iesit el vinovat caci a intrat in amsina din fata, de pe banda a doua care era oprita, si nu tinea piciorul pe frana (Sotul s-a ales si cu amenda);sa va spun de ce sunt in stare tiganii din Voluntari, caci acolo s-a intamplat iar politistii de acolo ii cunosc pe astia:trimit un copil mic, asta avea cam 3,8 luni care traverseaza soseaua in fuga - aseara a alunecat si a juns pe sensul celalalt de mers, dupa care vine mama si traverseaza in fuga, si apoi urla ca i-a omorat-lovit copilul; pana se dezmeticeste soferul sare satra ca vrea despagubiri - ca se inteleg ei ca sunt oameni nu?Asa s-a intamplat aseara cand soferul din fata lui a pus frana usor caci a vazut copilul si a mai mers, apoi a pus frana cand a trecut maica-sa (la cativa metri distanta de copil - chipurile fugea ca sa il prinda),dar a trecut de tiganca si socat nu a tinut piciorul pe frana si voia sa traga masina pe dreapta cand a intrat Gaby in el, caci pe celalat sens erau deja masinile ciocnite din cauza copilului; Partea buna a lucrurilor este ca soacra-mea a zis ca ne plateste ea reparatia (nu stia ce e Casco), dar mi-a placut initiativa ei;

Va urez si eu Sarbatori Fericite, si un Mos Craciun bogat!
Sa va odihniti mult in aceste zile si sa aveti copii veseli si cuminti;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Pe la colturi unii spun
Ca exista Mos Craciun
Ca i-ati scris si c-o sa vina
Sa v-aduca-n pumni lumina.
Langa brad si langa foc
Sa va umple de noroc.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Merci, Crinuta.
N-am mai avut rabdare si l-am facut p-asta.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bravo Erica, ai muncit mult azi.
Brownies mi-a iesit bun, acum ma duc sa gust Diplomatul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Pot spune ca a iesit mai bun decat la ziua lui Rayan. Singura chestia in plus a fost o budinca de vanilie adaugata in compozitie, in rest am facut la fel.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Craciun fericit dragelor!

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Craciun fericit mamici si copilasi!
sa va aduca mosul tot ce va doriti!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos