bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 12

cory35 spune:
Felicitari Bestutza..sa ai parte de sarcina usoara..
Kita sper ca totul sa se rezolve cu bine..
Oana sanatate multa..
V. Erica sanatate multa mamei tale..
Celorlate fete, mamici pe care nu le-am uitat le urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi..

adita spune:
Bestutza, felicitari. o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc, indiferent daca o fi sau nu fetita, cum va doriti
Kita, e totul in ordine?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Shobo spune:
woooooooooow, Bestutza!!! FELICITARI!!! Mare curaj mama sa-i faci la doar 1,5 ani diferenta dar si mare satisfactia va fi mai triziu! o sa vezi! BRAVO!!!
astea da bucurii in prag de sarbatoare!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

bubu05 spune:
Felicitari Bestuta pt. bb 2, sarcina usoara !
Fetelor, apropo de incaltarile pt. casa, eu am luat de la mag. Piciul niste sosete flausate trei-sferturi cu o talpa de cauciuc antiderapanta si sunt super.
Am terminat si eu treaba pe ziua de azi si am intrat sa va urez tuturor Craciun Fericit si sa vina Mosu'!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Amaya spune:
Shobo eu nu fac sosul de iaurt...cumpar unul gata facut care se numeste JOGHURT Salat Creme de la Hamker (eu il iau din Megaimage)...
Bestutza, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos...chiar ca esti tare curajoasa.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

alipiticot spune:
Buna dimineata!
Felicitari Bestuta si o sarcina cat mai usoara!
Fetele cu papuceii,Patricia si Crinuta,eu zic ca e ok sa stea in sosete,in cartea lui Capraru zice ca e cel mai indicat sa stea cu piciorul liber pt a se forma talpa corect,iar cand nu se poate ca e f frig sau pe afara papucei sa fie conform formei talpii(taloneta).
Eu o las numai cu sosete si in general sta in casa numai in bady si pantaloni,am mochete in casa dar in bucatarie si hol nu si sta f mult peste tot,pe unde sunt si eu.Si nu a racit de la asta ci de la altele.
Vroiam sa va mai zic ca fetita mea fiind ca un scai si mai ales ca nu adormea singura deloc,numai la san sau in brate,am hotarat sa o las sa planga pana adoarme.Si a functionat f bine.Prima zi a plans la cele 2 "naps" din zi iar de seara a aormit f usor si singura.De arunci de 3 zile nu mai am probleme cu adormitul.si ce e f important,nici noptea nu se mai trezeste asa des sa suga,maxim de 4 ori in 12 ore care le doarme.Si parca se joaca si ziua singurica mai mult.De fapt s-a schimbat radical purtarea ei.A invatat ca poate si singura multe lucruri nu numai in brate si cu mami.Sunt f fericita.
Daca mai este cineva cu asa problema recomand calduros metoda.
Kita multa putere ca nu e nevoie acum cand sunt probleme sa clachezi si tu ca Andrei si toti au nevoie de tine puternica.
In rest va urez un Craciun Fericit cu multe impliniri si tot ce va doriti.eu poate scriu mai des ca am tati ajutor zilele acestea.
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

tomasa spune:
Kita, sper sa nu fe nimic grav!
Crinuta, eu zic ca e ok in sosete. Eu de ex. pe Tudor nu-l incalt niciodata in casa. Ortopedul mi-a spus ca ideal este sa mearga descultz pt. a-si forma mersul si daca nu se poate descultz, atunci in sosete, exact asa cum spunea si Paula ca a citit. Bine, nu ma mira ca fiecare doctor are alta parere, ca doar nu exista consens in aproape nici o privinta a cresterii copiilor, insa cu mersul noi asa am facut si pana acum vad ca i-a mers bine, adica merge bine, corect. Asta cu ghetele cu talonet si care tin glezna cica ar fi valabil doar pt. afara, unde suprafetele de teren denivelate pot cauza neplaceri. In casa e bine sa fie cat mai liber, sa simta cu talpa pe ce calca. Iar de racit la noi nu a fost cazul pana acum, desi avem balcon deschis si gresie in baie, hol si bucatarie, iar el umbla peste tot. Si, din cate stiu, Rayan e la fel de rezistent.
Bubu, merci de pontul cu sosetele! Sper ca le-ai luat de curand ca vreau si eu, chiar zilele astea o sa ma duc sa-i iau...
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

tomasa spune:
V.Erica, ti-am admirat pozele! Sanatate multa mamei tale!

tomasa spune:
Sarbatori fericite tuturor, ca eu nu stiu cand mai apuc sa intru! Sa aveti un Craciun minunat, iar Mosul sa fie generos cu toti copilasii!!!

Amaya spune:
fetelor nu stiu cum e cu incaltarile cu talonet sau fara, dar Andrei merge cel mai bine cand este incaltat numai cu sosete sau in picioarele goale...am observat ca daca ii pun pantofi sau ghete se cam impleticeste, probabil fiindca nu e obisnuit.
Tomasa, si toate fetele care nu mai intra zilele acestea, va doresc un Craciun Fericit cu multe daruri de la Mosu', multa liniste si bucurie .
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)