Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 14

ina32 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
ieri am intepenit de frig afara, am facut om de zapada, ne-am tavalit prin zapada cu Giulia, ce sa va zic, am fost in 4 ture pe afara, a fost un friiig, cum ajungeam acasa incepea sa planga cu lacrimi si se popotona langa usa asteptand, cu manusile si cizmulitele in brate ...
Ce draguta tre sa fie Giulia cu cizmele in brate

Mama de Giulia, toata admiratia pentru energia ta...si bucatareala si plimbareala la greu...nu stiu cum rezisti...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

szivarvany spune:
Ina - ieri am sarit calu` ca era asa de fain afara, ningeaaa , apoi am facut bucatarelile in timp ce papa Giulia, apoi cand dormea, iar seara pe ulita again. Si rezist ca noaptea le dorm
sper dezamagirea unora
Kro - si noi am uns cu Elocom o buba care nu stiam ce e si a trecut, cred ca a fost o faimoasa muscatura de tantar pe care a frecat-o Giulia. mi-am amintit un cuvant pe care-l tot repeta Giu;lia si nu stim ce e "paptzi", in timp ce va scriu ma apuca rasul ca o spune cu o seriozitate si io mor de ras
In rest ... io la munca pana diseara, maine sper sa scap mai repede, ma simt graoznic, vreau acasa mai am treaba de facut si nu am nici un ajutor
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

leeloo2004 spune:
Da, Daria, e un scump da si mie asa imi vine sa-i torn castronul in cap cind vad atitea fitze...Si e numa' vina bunicelor ca ele l-au rasfatat de i s-au intors cornitzele ca la berbecutzi...Da' las ca-l dezvatz eu...
Pe aici pe la mine e liniste acum... Pupacim mucoshii (mari si mici) sa treaca repede!
Kro, tare imi pare rau ca de aici de la servici nu am acces sa vad pozele - din ce spun fetele sunt tare frumoase!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Adema spune:
mamagiuliei, crede-ma ca am avut un an taaaare nenorocit si ultima perioada...nu mai spun...Asa ca nici macar nu i-am mai facut copilului poze! Nici timp si chef de net nu am mai avut!
Sper insa in vremuri mai bune si sper sa nu te tina supararea pe mine!
Adema&Codrut

carmenutaa spune:
salutare mamici !
n-am mai scris de o vesnicie. am avut si probleme cu calc si apoi n-am timp nici de mine. astept sa treaca zilele ca sa-l vad pe bebe2. sper sa petrec sarbatorile acasa, nu in spital.dpn e intre 4 si 13 ian dar uneori am impresia ca nasc a doua zi. mi-e greu si cu asta mic, ca sotul e tot pe drumuri. ma mai ajuta mama saraca cum poate, dar greul tot pe mine e.
n-am apucat sa mai citesc ce ati scris, sper acum de sarv sa am mai mult timp liber. o sa stam acasa ca bosorogii si de craciun si de revelion ca n-aveam incotro.
cred ca toti aveti niste mici tarzanei, eu una nu mai fac fata, am inceput sa-mi pierd cumpatul. uneori imi vine sa-l calc in picioare dar ma uit ca e asa mic si mi-e drag de ,or, asa ca ma inmoi pana la urma.ii mai scap uneori o palma doua peste pampers, dar oricum nu-i pasa.
vroiam sa va intreb daca i-ati invata la olita, ca eu nu stiu cum sa ma apuc de training, mereu aman. se joaca cu olita, dar nu sta pe ea dezbracat.
in fine, promit ca mai scriu si o sa va anunt si cand o sa vina bebe. pana una alta , am mai pus vreo doua poze in albumul "diverse" ca sa ne mai vedeti. pupici voua si puiutilor !

papadie spune:
Adema Si noi am avut un an de tot kktu si financiar si pe alte planuri De-abia astept sa se duca! In rest sa va zic despre iarna aci ploua in draci! Si e cetos si kkanaresc! Zapada plakuta voo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

alice2004 spune:
Se pare ca 2005 nu a fost un an prea bun pentru multe dintre noi, noroc ca se termina ! Sa speram ca urmatorul va fi cu muuult mai bun !
Gabriela, si eu care plingeam ca la noi intretinerea e 3 mil juma, cu tot cu repartitoare montate si ras-folosite ! Acum vad ca se poa si mai rau !
Daria, da stiu ca v-ati plimbat, nu gluma ! Si eu abia asteptam sa iesim afara la zapada, dar pe sotul meu l-a lovit o raceala zdravana si mai ieri minca impreuna cu fii-miu pufu cu lapte cu aceeasi lingura si din aceeasi farfurie, de mi-a venit sa mor cind am vazut ! Drept urmare, Andrei e mucios si el, dupa cit l-am ferit in ultima vreme ! Deh, si tot eu sint aia reaua, care tipa si nu are rabdare si e nervoasa ... da cine l-a pazit azinoapte pe cel mic, ca nu putea sa respire de muci ? Reaua de mine, nah !
Asa-mi trebuie !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

alice2004 spune:
Carmenutaaa, oau ! Bebe doi ! Sa fie sanatos si voios ! Eu una te admir, ca nu cred ca as putea sa mai fac fata inca unui terorist mic ! Si fara de prea mult ajutor, tot respectul meu !
Iti doresc numai bine si multa sanatate ! Si Sarbatori fericite !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

leeloo2004 spune:
Alice, nici macar nu stiu ce s-a intimplat cu intretinerea asta - e prima in care platim caldura citita dupa repartitoare, iar eu si inca o vecina care are tot copil mic platim 1/3 din toata factura blocului...Nu pot sa inteleg ce au facut restul de vecini - chiar sa-si inchida caloriferele de tot? Parca nu imi vine a crede... E drept ca eu le-am tinut pe toate aproape la max, dar chiar si asa nu mi s-a parut ca era foarte cald in casa si nici sa stau cu pantaloni grosi pe mine in casa nu mi se pare normal... In fine, acum am platit-o, sa vedem cum vine luna urmatoare...
Carmen, chiar ne intrebam ce mai e cu tine si cind vine bb2... Ma bucur sa aflu ca sunteti ok, asteptam vestile de la tine!
In rest vad ca e putina activitate pe forum - cred ca mai toate fetele bucataresc...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.