Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 15

szivarvany spune:
Adema - nu sunt io suparata, dar scrii asa de rar
Carmenutaa - uau, mai ai putin , felicitari inca o data si iti dorim sa-ti petreci sarbatorile acasa, asa cum iti doresti. Am vazut pozele , nazdravanul e un frumos, cu ochii aia , iar tu o viitoare dubla mamica super sexoasa !
Cu anul de kkt ... am avut ani si mai buni si mai tristi ... dar ca anul asta niciodata nu am fost, sunt rupta, epuizata, obosita, nervoasa, irascibila, plangareata, tun si fulger tot timpul ... vreau sa-mi revin si nu stiu cum ...
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

alice2004 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Cu anul de kkt ... am avut ani si mai buni si mai tristi ... dar ca anul asta niciodata nu am fost, sunt rupta, epuizata, obosita, nervoasa, irascibila, plangareata, tun si fulger tot timpul ... vreau sa-mi revin si nu stiu cum ...
Uite c-a spus-o Daria in locul meu !

Alice si

Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

carmenp spune:
si la noi tot an de kkt, intr-o luna am ingropat un unchi si doua bunici, pe celelalte nu le mai pomenesc...
olivia, ce-ai facut de ziua ta?
carmenutaa, nastere usoara si bb sanatos, cumincior si papacios!
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

roller025 spune:
Roxane, poate ca e mai studios, io stiu? Da' distrugator e siiiguuur! Orice prinde trebuie desfacut. Cartea a rezistat vreo 4 luni, dupa care i-a dezlipit coperta lucioasa de restul cartonului. Cum? Habar n-am...
Carmen, nastere usoara! Si sanatate multa!
Daria, cred ca toate suntem, mai mult sau mai putin obosite, irascibile, nervoase etc. etc. Dar o sa treacaaaa. Siiiguuuur! cand or face plozii douj'de ani Pana atunci: sa nu primim atat cat putem duce
Ema, sanatate lui Codrut!
Papa, trimitem zapada la pachet! Zi adresa!
Mey, anu' asta nush daca a fost bun pentru cineva... Agresiv, cu schimbari bruste etc... Parca asa il previzionau de la inceput. Nu cumva (daca nu m-a lasat neuronu') a fost anul maimutei? Nu a fost anu asta o maimutza? Hai ca trece....
Bey, stie cineva, cumva, daca se inzapezeste drumul pe la Buzau - Focsani pana sambata? Ca vreau la maaamaaaa
si daca se blocheaza io cum ajuung?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Adema spune:
Nu a fost anul maimutei, ci al cocosului.Si daca e dupa zodiacul chinezesc, tine pana in februarie! Asa ca...mi-e groaza sa ma mai gandesc ca mai aduce rele!
Va pup pe toate si promit ca dupa Anul Nou sa apar mai des si cu poze cu Codrut!
Adema&Codrut

alice2004 spune:
Adema, incurajator gind ! Si io care ziceam ca se termina in zece zile ... anul cocosului ? Apoi conform chinezilor eu mi-s cocos (sau cocoasa ? ... sau gaina ?...), dar nu am beneficiat de nik apropos de asta ! Eh, vorba Danei, sa nu primim cit putem duce !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

szivarvany spune:
Roller - cartile cucoperta lucioasa prima data se inmoaie cu balele, de jur imprejur, se ling bine-bine tacticos peste tot, apoi se desfac incet-incet si gata. Asta este procedeul Giuliei
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

roxanaz spune:
Carmenutaa ce mama eroina esti si tu! spor la trebi si sa vina vv2 la anu'..sa te mai odihnesti si tu!
aici nu mai ninge, nu stiu cum e in rest dar aici nu-s semne de inzapezire.
Daria esti o comoara, ti-am raspuns! maine fac! ca tot ma gandeam care sa fie praji no. 3. azi fac prima tura de cozonaci...tineti-mi pumniii!!!!!
dea Domnul ca anul viitor sa fie muult mai bun ca asta....ca intr-adevar a fost oriiibil!
pupe tuturor!

roller025 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Roller - cartile cucoperta lucioasa prima data se inmoaie cu balele, de jur imprejur, se ling bine-bine tacticos peste tot, apoi se desfac incet-incet si gata. Asta este procedeul Giuliei
Daria,

Editez: Va pupu

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

altele, daca nu v-ati saturat

alice2004 spune:
Daca as putea sa transform aristocratele astea intr-un fel de mincare, ar fi nemaipomenit ! Eu una deja am invatat filmul pe dinafara, adevarul este ca e unul din favoritele mele si nu (prea) ma plictisesc de el ! Am incercat si cu alte filme, dar nu a mers !
Asa ca ii dam inainte cu everybody wants to be a cat !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64954" target="_blank">..144