Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Yupiiiii !!! Si la noi ninge !

Tocmai ce ne-am intors de la o tura de sanius (prin curte deocamdata )...De-abia am lamurit-o pe Alessia sa intram in casa ca daca era dupa ea faceam ture cu saniuta pana la noapte...
Dana - si Alessia era nedumerita la inceput de ninsoare si chiar deranjata de fulgi ca tot spunea "opit asuc", iar eu cu greu am inteles ce vroia sa spuna: stropit nasuc

Roxi si Dana - merci de complimente...Spectacolul a avut loc intr-o biserica (catolica) ce apartine de manastirea care patroneaza gradinita....si intreadevar, este o biserica foarte frumoasa...

Roxana - am si eu o intrebare...am fost azi cu pitica la medic pentru ca are niste pete aspre pe dosul picioarelor...diagnosticul a fost: ecsema ( sau exema...ca nici nu stiu cum se scrie corect )...mi-a spus sa ii dau de doua ori pe zi cu ELOCOM Unguent 0,1 % ca sa vedem cum evolueaza....tu ce zici, e OK ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Am citit cate ceva din urma. Am vazut poze cu Moatza si Alex...ce fain, par asa cuminti si ca se inteleg f bine...
Am vazut si printesa lui Caro frumoasaaaaa...cred ca a fost super serbarea.
La noi ninge de cateva zile, cred ca de Craciun o sa arate super. Radu a fost f incantat de zapada, s-a tavalit prin ea si bineinteles si-a scos manusile s-o pipaie mai bine. Am facut bradul de marti si este inca intact. A fost f impresionat de beculete si dimineata punem olita langa brad, sa-l inspire...
Oana-ti-am trimis PM, nu stiu daca l-ai primit (asta a fost mai demult).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Revin si eu, cu speranta ca nu ne-ati uitat de tot!
Vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cadouri frumoase de la Mos si petrecere frumoasa de Craciun!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza (si eu tot la doishpe !)...
Hai ca s-a pus pe ninsoare, ca tot ma plingeam eu ca vine primavara ! Cel mai nashpa este ca Andrei e mucios si el si nu prea vreau sa il scot afara, mai si tuseste oleaca, asa ca mai aminam un picutz intilnirea cu zapezile !
Roxi, sanatate, mama, da cine a luat de la cine, tu de la Pat sau vitzeversa ??
Iren, imi faci concurentza la greutatea de miss ??? Am vazut pozele, pupici la amindoi copiii !!
Si mai vroiam sa zic ceva, dar batrinetea nu ma lasa, ca am uitat pe moment ... hehehehe ! Imi aduc io aminte ... sper !
Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro, super biserica, eu intrebam ca nu stiam care e! da, e ok elocom-ul, asa l-am tratat si eu pe Pat de eczema cand avea vreo 6-7 luni. trece dar cu rabdare, in vreo 7-8 zile.
Alice, io de la iepure ca-s mama devotata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua!

suntem si noi pe aproape.....am vazut muuulte pozici cu piticutzi frumosi...pup pe toti

noi de 2 zile afem putin temperatura ridicata...credem ca de la dintzisori ca altceva nu gasesc.Ieri nu a papat decat 200ml lapte, o jumatate de cutiutza iaurt si 2 biscuiti....a dormit in 3 serii si a vrut f. mult in brate.Azi noapte tot cu temperatura dar nu asa mare ci 37.4.Azi vad ca e bine merci....O tratez cu nurofen.

Mergi la inceput

Roxana ....Biserica este la marginea de sud a Bucurestiului, in Popesti Leordeni si apartine de Institutul Sfanta Maria, fosta Sf. Agnes...

PS. Mi se pare mie sau esti cunoscatoare in ale bisericilor catolice ?

ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Felicia, Adema si Ina - bine ati revenit...ne era dor de voi

ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea! Uite ca la mine se aglomereaza treaba la servici tocmai acum, la sfirsit de an.
In rest ce sa va spun - ziua a inceput prost - cu ninsoare - prin urmare circulatia in oras a fost un cosmar (am facut aproape 2 ore pona la birou, drum care in conditii normale nu imi ia mai mult de 20 min...), acasa mi-a venit intretinerea 6 milioane daca va puteti inchipui (si asta in urma montarii convertoarelor pe calorifer...) si tot asa...
Stefan in ultimele zile imi face figuri mari la mincare - scutura din cap, se miriie, stringe gura - ce mai, tot circul de rigoare...Dar macar a inceput sa mearga singurel din ce in ce mai bine, uneori chiar isi da singur drumul si vine catre noi sau catre ce il intereseaza - nu prea stie el sa ia curbele si uneori imi da impresia ca e nu e hotarit pe unde sa o ia asa ca se dezechilibreaza, dar e tare haios...sper ca in curind sa capete si mai mult curaj si siguranta ca sa-l inscriu definitiv in clubul mergaretilor (sau sa-i spun ca in engleza, toddlers???).
Pupici si ma duc sa vad ce ati mai scris...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Scris spercial ca am vazt-o pe Adema si m-am suparat ca nu ne scrie mai mult si nu ne pune pozici cu nazdravanul de Codrut !
Apoi ... sanatate multa la mucosi si febrosi, puii de Pako, Alice.
Am vazut serbarea . Kro - inca o data, crap de invidie ca ai doo fete cucuiete !
Ina - faina treaba cu inspiratu` :-)
Leeloo - ti-am mai zis ca Stefan e un scump ? Mi-l si inchipui cu fietele lui la masa, asa face si Giulia strange din dinti si maraie si mie imi vine sa-i pun mancarea in cap, o las in scaunelul ei si dupa o juma de ceas revin si atunci papa
Roxanaz - am pus reteta aia de baigli in imagini pe site, nu zic nume ca nu-i voie

Mai vroiam sa zic multe ... a, da ...ieri am intepenit de frig afara, am facut om de zapada, ne-am tavalit prin zapada cu Giulia, ce sa va zic, am fost in 4 ture pe afara, a fost un friiig, cum ajungeam acasa incepea sa planga cu lacrimi si se popotona langa usa asteptand, cu manusile si cizmulitele in brate ...

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput