Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
anasebe spune:
Vestile de la Irina sunt incurajatoare. Mie mi-e frica de travaliu ca de
, asa ca sper sa pot naste cu epidurala.
Mai fetelor, dupa simptomele pe care le aveti cred ca o sa avem un craciun si un revelion plin de evenimente. Lasati-o si voi mai incet cu gatitul, spalatul si frecatul... ma complexati.
ana sebe 34++
ellarad spune:
buna fetelor!
mirela, si eu zic sa te duci la inca un control. se poate sa fie "apa" scurgerea ta daca zici ca iti curge asa de mult.
nu mai gasesc unde ne-ai povestit tu ce ti-a zis doctorul. el ce a zis mai exact ca este daca nu e "apa"? tu acum cum te simti? contractii ai? te doare ceva?
Ella si
Daniel Alexandru 37+
LunaNoua spune:
Mirela, cineva povestea ca se poate sa se fisureze sacul sus si atunci nu curge mult deodata. Acu doctorul daca a zis ca punga e intacta, poate o fi intacta jos si sus sa fie fisurata. Zic si eu asa, ce ma duce mintea mea de om prost. Dar eu daca as fi in locul tau nu m-as risca sa tin bb fara apa in piscina. Poate poti sa mai ceri o opinie la alt doctor.
Tin pumnii sa fie totul bine
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
alina80 spune:
MARAKI, sa stapaneasca sanatos bebelinul tau tot ce i-ai cumparat! Si tie sa-ti priasca carnatii si toate celelalte produse din porc pe care le-ai cumparat! Chiar daca au costat mai mult, trebuie sa simti si tu ca e Craciunul in stil romanesc
! Bafta multa maine la echo, abia astept sa vad cat de grasunel s-a facut si bebelinul tau!
CATA, bafta si tie maine la echo, nu mai fi suparata, sigur o sa fie totul ok! Iti tin pumnii sa vii numai cu vesti bune
!
DENISA, asteptam pozele!
Apropo de poze, ati vazut in pozele pe care le-am pus ca m-am cam umflat la fata? Doar in poze mi-am dat seama ca sunt schimbata.
Fug la televizor.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Moni, m-am molipsit si eu de la bioritmul ala al tau, am avut o zi tare urata, am stat mai mult in pat si acum cand am venit la calculator a apucat-o gimnastica pe Ioana de m-a rupt in doua, ma doare exact ca la CM jos in partea stanga asa ca am bagat repede un no-spa combinat cu scopantil ca nu suport deloc durerea(intru in panica si imi da senzatii de lesin)..si eu vreau sa nasc natural, cred ca lesin de durere si ma baga aia de urgenta la cezariana!
Maraki, pofta buna la carnatii, imi pare rau ca ai cumparat niste "prostioare" scumpe care nici macar nu sunt romanesti.
Andi, multumim pentru vesti! Ne bucuram ca Irina este bine dar imi pare rau ca n-a reusit sa-i de tzitzi lui Mario! Abia astept sa vina acasa sa ne povesteasca mai multe!
Denisa sa ai o zi buna la birou si abia astept pozele!
Pupici la restul fetelor...mai m-a lasat putin durerea...
Maine implinim si noi 33 de saptamani! Imi urez mie inca 6 bune inainte!
daniela 32++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
LunaNoua spune:
Alina, tu vad ca nu te-ai umflat decat la burta. Arati de invidiat. Bravo tie 
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
marchplayer spune:
Bafta la eco Maraki maine!
Cata, ai vazut ce spun si fetele, nu te mai stresa atat din cauza streptococului mai ales ca nasti prin cezariana!
Alina cred ca esti singura care te vezi umflata..eu cred ca esti printre putinele care arati foarte bine inca si care o sa dea toate kg acumulate in prima luna dupa nastere!
Deea..pupici si nu mai da apa la soricei! Si eu am plans ca prostuta si acum ma doare capul...mai bine nu plangeam!
Ma duc iarasi in pat, poate mai intru mai tarziu!
daniela 32++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
Fetele daca dati google gasiti toate bioritmurile si le puteti calcula.
Eu am un programel gata instalat si aici imi calculez.
Am calculat la DANIELA care e aproape la pamant fizic,de la mijloc in jos emotional si sus cu intelectul ![]()
La RALU care a zis ca-i deprimata azi,are ieri-azi zi dublu critica fizic si emotional,iar intelectual e sub linie cu ceva
DEEA tu nu ti-ai pus data nasterii pe lista...asa ca,
da-i ...google ![]()
FETELE FAC CU NERVIIIIII!
MI-A VENIT IDEEA SA LE FAC BIORITMUL FETELOR CARE AU NASCUT IN ZIUA RESPECTIVA:REZULTATE:
IRINA dubla zi critica intelectual + emotional, fizic spre minim
TEOLINDA tripla zi critica intelectual + emotional + fizic
IOANA dubla zi critica intelectual + emotional ,fizic spre maxim
Singura care face exceptie e Tatiana,cu gemenii!
Ca sa va distrati, urmatoarea zi dublu critica intelectual + emotional la mine e ...poimaine

MONI 37+
si
DIANA

monica70 spune:
FETELOR eu chiar ca fac cu nervii!
Eu m-am mai convins de niste chestii cu bioritmul asta pe propria piele ,dar nu credeam ca-i chiar asa!
La MIRELA ieri/azi are TRIPLA ZI CRITICA!!!!! (fizic si intelectual la 0,iar emotional la 100)
O fi o prostie,dar sa nu cumva sa fie chiar lichid amniotic ala!
Mai bine mai mergi odata la alt medic,cum au mai zis si celelate fete!
MONI 37+
si
DIANA

maraki spune:
Fetelor va multumesc pt. urari
Stie cineva nr. de mobil al Mirelei? Nu m-am uitat pe lista daca este trecuta, poate nu intra pe net sa vada mesajele noastre si ma gandeam sa-i trimitem un sms sa insistam sa se duca la spital pt. control!
Monica imi calculezi si mie plsssssss
Alina tu arati super bine, nu iti face probleme deloc, burta o dai repede jos si o sa fii si mai dama bine dupa ce devii mamica
March daca tu spuneai ca implinesti maine sapt. iti urez sarcina usoara in continuare si sa nasti cat mai aproape de termen
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36