Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
andiaroro spune:
URAAAAAAAAA!avem vesti de la IRINA - reproduc integral mesajul:
"scuze ca nu am sunat, dar e ca la balamuc aici-unul intra, altul iese. Pe scurt: dop cazut tot la 2 dimineata, contractii imediat, ajuns la spital la 3 dimineata cu dilatatie 3,contractii dure rau pana la 8-9 dupa care au pus peridurala, apoi parfum(nu am stiut nici cand a iesit). Am o episi. Care e ok, burta nu mai e, pot sa joc si un fotbal. Am renuntat la alaptat ca nu reuseam, iar acum bebe papa si doarme bine.In generalo nastere super. Mai sunt amanunte, dar o sa scriu joi. Pupici"
ana 30+
Denisam spune:
Neatza burtici,
Vad ca e slabutza activitatea si suntetzi cu dureri sau obosite.
Andiaro[/b
]- multumim de vestile d ela Irina ( ma bucur ca a scapat repede si unt bien amindoi)si pt retetza de constipatzie, nu stiu dc o sa gasesc si ceaiul de susan, dar am deja la chetsii naturale, de nu stiu cum sa le mai sucesc sa fie mereu ok.
Aina-bravo pt bebe de 3kg, e ok, si trebuie sa incerci sa urci scari, are dreptate medicul, ajuat mult eu stiu cazuri care au nascut in 6 ore primul bb, ca a urcat scari si eu inca pot sa urc 5 etaje, trebuie sa incepi sa urci cate putin, si poi sa adaugi.
[
Maraki-- am facut poze la brad si dupa amzia fac pe starda is el pun disera, promit solemn, cum te simtzi?
Moni-bafta azi la tot ce vrei sa faci si vei recupera tu somnul, si eu sunt in urma cu el, iti dai seama, aseara am termnat piftia si bucataria de curatat al 11 pm, si am fost si la job si stii ca acasa nu am stat deloc ieri si nici in weekend, e antrenamnetul pt cand vien bebelina
Florinini-
-ai griaj cu contractziiel si spor l apregatiri, am facut aseara piftia, cred ca a ieist buna( 1/3 curcan si 2/3 porc) si in afara d efriptura de porc, in rest avem de toate de porc, mai e sa afuem Dragos unele chestii..Eu o sa fac cozonac la amsina si o baclava si niste salate si simbata un curcan,sarmale d cnu apuc acuma fac pt Anul Nou ca petrecem cu nasii la unii dintre noi.
Daniela-- o zi buna, bafta cu analizele si pofta buna!
Pisoi-- ne bucuram ca mai scrii si ca totul merge bine!
Mirela-- stai calam cu scurgerile, eu nu cred sa te chinuei asa rau si incearac azi sa te odihnesti mult si maninca mai usor dc potzi, stii si tu cred mai bine!
Ursulina-cum et mai simti, et ma doare burtika?
Ank- unge-te cu ulei de masline, sgur nu te va mai minca burtica.
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Noi intr-o ora vom fi la medic lacontrolul periodic si sper sa aflu si eu niste raspunsuri la unele chestii, si sa vorbesc de analiza de streptococ B, dar cum ziceati si voi se pune perfuzie cu antibiotic la nastere si e cel mai safe asa pt bebe, nu se face tratament inainte ca nu are sens,pt ca dc e sa il ai si sa apara, strep B poate aparea si cu 3h inainte sa iasa bebe, deci nu exista garantzii ca dc ieie antibioticul tu ca mama si ansti peste 2 ziel va fi totul ok, eu nu as baga antibiotice in mine cand se poaet face asta cand nasc. Iar la cezariana, nu e NICI UN pericol, as ca Utocatalina, nu vad de ce vei sa iei antibiotic dc nasti prin cezariana, bebe nu se poate infecta, nu trece prin canalul de nastere.
O zi buna va doresc si Moni- lasa bioritmul ala in pace, nu mai crede in astea
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
ANDIARORO mersi ca ne-ai dat vesti despre IRINA
DENISA sa vi iute cu vesti de la dr.!
Cu bioritmul ala, doar cand ma simt mai aiurea ma uit sa vad cum stau...si sa stii ca se potriveste al naibii de bine 
Fetele va scriu mai tarziu ca-s rupta, merg sa ma intind o ora pana incepe serialul!
Am spalat doua ture plus le-am intins.
"Vizitatorii" au venit trei deodata
Unii plecau,altii veneau si unii munceau (aia ce mi-au pus usile la dulap).
Numai magarul ala cu programul de salarii n-a venit nici azi!
Netul cand merge,cand nu merge,iar telefonul aferent lui nu merge deloc
Dupa ce-am scapat de musafiri am aranjat si hainutele in dulap pe categorii.
Problema e ca mor de somn
E innorat aici, asa o atmosfera ca nu-ti vine sa faci nimic.
Cu plimbarile am reusit sa-l deleg pe frate-meu cu una, iar cu restul poate-l corup tot pe el,maine!
Apropo a fost si o prietena cu aparatul digital si mi-a tras niste poze,am iesit ca naiba, ca am o freza bleaga (parul meu ondulat a disparut cu totul!) si era si nespalat de trei zile! Si cum nici nu-s fotogenica...Dar a uitat caseta acasa, acum astept sa mi le trimita prin mail,daca reuseste ca a zis ca merge foarte greu...reteaua asta tampita! Daca le primesc vi le trimit sa vedeti ce burtoi urias am din profil!!! Tot ma mir cum de zic o multime ca n-am burta 
Macar sa nu mai fiu "omul invizibil"
MONI 37+
si
DIANA

alina.mattei spune:
Cata eu am inteles ca T este plecat din tara din 16 decembrie. Daca dai de el zi-mi si mie.
Mersi
Alina
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
LunaNoua spune:
Neatza burtici si mamici
Teolinda si Ioana, ce mult ma bucur pt voi. Ce va mai pasa acum ? Bebelici frumosi, papusele de jucat si de pupat, raiul pe pamant la voi acum.
Eu n-am mai prestat aseara schimbul II. M-am dus de dorul sotului sa adorm cu el in brate, si in loc sa dorm...am dat apa la soricei vre-o cateva ore. Asa ca dimineatza m-am trezit cu niste ochi cat bostanii, am stat in pat sa recuperez (cica) si acum iar o stare din aia de imi vine sa va iau la bataie pe toate ![]()
Mi-am masurat si tensiunea, ca iar imi aud inima in urechi. Nu e maaare... doar 16 cu 9 
Nico, bebita ta e o luptatoare, si va lupta pana la capat si veti castiga amandoua. Asa, in echipa
. Ai incredere in ea. 
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Monica, ce bioritm ai? Vreau si eu, sa vad si eu cand imi pleaca soriceii astia.. ca m-am saturat sa le tot dau apa.
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
Buna ziua fetelor!
Am aparut si eu pe aici.
Tre sa ma apuc de calcat. Dar mai intai de jumari.
NU AM CHEF DE NIMIC!
Si pe deasupra deabea merg.
Charly completez imediat si listuta.
Denisa ma doare dar sub burtica. Ma doare atat de rau ... ca 2m care ii am pana la buda ii fac in 10min. Si nu inteleg de ce ma doare...
Moni ....arunca la mine PC-ul ala poate rezolv ceva cu el...
Pisoi de cand au renovat maternitatea nu se mai permite. Si sincera sa fiu nici nu stiu ce sa fac, pt ca nu stiu cum va reactiona. Mi-e frica sa nu reactioneze cum a facut-o ultima data cand am avut o criza de anxietate si nu mai puteam respira....el m-a luat in brate si plangea, ce plangea urla ca "sa nu mor". Iar acum este disperat ca avem niste prieteni care cand a nascut gagica a fost lasata pe masa cu o super hemoragie si era sa moara...deci iti dai seama ca o sa aiba morcovul cu tot cu iepure. Oricum o sa faca transee la usa.
poze
Ursoaica
37+

maraki spune:
Buna ziua la fete
Astazi am intrat tarziu pt. ca m-am trezit la 5 dimineata si nu am mai dormit deloc
. M-a pus naiba sa il cred pe tipul de la magazinul romanesc, a spus sa ma duc la deschidere dimineata la 6 pt . ca este foarte multa lume.Am fost acolo pe la 9.30 si surpriza: nu era decat o pereche inaintea mea
Plus ca noi romanii santem foarte scumpi,si la restaurante si la produsele din magazin.Pai sant magazine turcesti, grecesti, dar nici unul nu este asa de scump, noi santem mai smecheri romanii
In fine, am luat doua feluri de carnati proaspeti, branza de burduf ( dar e cu totul altceva pt. ca mie nu imi miroase deloc a burduf )sunculita de porc ( din aia fiarta si data cu boia )zacusca care este la borcan nu e de casa, crenvursti ( m-am pacalit rau de tot pt. ca am dat cat nu face si nici ca cei din Ro nu sant )Pt. atata am platit cat dadeam la super market daca umpleam carutul
macar imi fac pofta cu carnatii ca de astia sant sigura ca sant de casa
Fetelor abea astept sa vina Irina sa povesteasca nasterea, oare asa de marfa e cu epidurala??? Sa stiu ce ma asteapta
Nicole ai grija de tine si de bebelina, nu te stresa si o sa fie totul bine
Scoateti din cap gandurile negre, gan deste pozitiv!!!
Mirela e foarte ciudat, eu cred ca este lichidul amniotic si nu trebuie sa stai asa,duceti-va din nou la spital si o sa fie alt dr.care te consulta
Asta e parerea mea, cred ca este lichidul amniotic!
Alina ma bucur pt. vestile bune
bebe Ayan sta bine acolo unde este
pana te apuca nascarea o sa mai i-a si el in greutate![]()
Bee tu esti urmatoarea care naste si tu vei sparge gheata cu fetitele![]()

Catalina super pregatire o sa ai de ziua ta
Mi-am salvat reteta pt. degete de pui, aseara nu stiam ce sa cred, ma gandeam ca faci gheare de pui si mi-a fost jena sa te intreb ca mi se parea aiurea de tot

Maine dupa masa sant programata la dr. deci aflam diseara care, ce a facut
Ursulina si tu ai super vesti cu bebelina
Denisa putin mai tarziu pun si eu la fiert ce trebuie pt. piftie, Nu cred ca Emma va fi asa grabita, cred ca o nasti la termen
Astept diseara sa vad pozele![]()
Fetelor dar Dana nu mai intra deloc la noi? ma gandeam azi noapte ca trebuie sa ma treaca pe lista cu greutatile bebeilor pt. sapt.34+
Monica toata noaptea am visat numai tort Dobosh
si pe voi fetele de prin partile ale![]()
Azi cand eram la magazine toata lumea se uita la mine, tipa de la casa mi-a spus ca daca ma simt rau sa i-au loc pe scaun undeva langa ea.Eu chiar nu cred ca apuc revelionul nenascuta!!!Aseara am pregatit si hainutele pt. Angelo, azi am mai cumparat 4 scutece din finet, 6 prosopele albe si un plovaras.Daca tot a zis teolinda ca avem nevoie de multe a trebuit sa mai cumpar
va pup pe toate fetele din
revin mai tarziu
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Teolinda a cumparat sotul trusa + anestezicul de la spital.
Mirela si eu zic sa te duci la spital sa te controleze alt medic. Medicii mai gresesc dar moasele sunt mereu cu gravidutele si parca au mai multa experienta.
poze
Ursoaica
37+