Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANK ,pai m-am gandit ca de foame ai mancat.dar n-ai gasit ceva mai normal pt micul dejun,sau tu la ora aia mancai cina?
CATALINA
RALI,CRED CA TOATE SUNTEM CAM CU FUNDU in sus acum pe ultima suta de metrii.dar asta e ,tre sa ne suporte lumea

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am cazut din lac in put...iar mi-a iesit prezent STREPTOCOCUL B...mor de ciuda...maine merg la T si de maine seara iar incep cu antibioticele!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

CATALINA,unde ti-a iesit streptococul in secretie sau in urina?

Mergi la inceput

In secretia vaginala...

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna ..burticute!!
Irina sa-ti traiasca bebelu ,sa fie sanatos si..mancacios!!!
Fetelor,aveti o "energie"(nu stiu cum sa-i zic altfel) ,de invidiat...v-ati propus vre-un record (la capitole)?
Parca se spunea(din batrani)ca fetitele ies mai repede...dar vad ca numai baietei avem,fetele ce fac?lenevesc ?
AnksiBB ,esti prima pe lista...si cu fetita..dai startul?
Noi maine mergem la doctor sa vedem cum sta bebelina,si care e termenul limita...ce mi-e groaza acum,mi-a iesit iar o bubita ..am mai avut acum vreo 3-4 saptam (2)si le-am ars la dermato,mi-a zis ca e posibil din cauza hormonilor si a sarcini si ca e posibil sa imi mai iasa,insa atunci erau undeva spre picior,iar acum e pe "interior",...daca se ia?pot sa-i dau si bebelinei la nastere..iar il "stresez "pe doctor..nu cred ca am fost vreodata la control si sa-i zic ca totul e in regula...de ceva m-am plans...daca mai are 3 ca mine...
Pupici la toate si..spor la cumparaturi!!

37+ Bianca

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charly spune:

buna burtici si mamici...as fi preferat in loc de flori...stelute..he he
scuze ca imi bag nasucul mai rar, dar o sa am timp mai mult de saptamana viitoare, ca o sa intru in concediu....uraaa!, ca de abia astept sa lenevesc si eu un pic...Sa va mai spun cum e viata mea...scularea la 7...de ceva timp..la 8...fuga servici, pana la orele 18...apoi piata si fuga acasic, asta dac nu mai intervine altceva...Sa va mai spun ce am facut in weekend,..am varuit in toata casa, ca ne-am pus termopane si era cah...ca ne-au stropit peretii cu tencuieli..apoi sambata seara am fugit la soacra mea..ca era ziua ei...si duminica ne-am intors in bucuresti..unde fuga, fuga..a trebuit sa ma aranjez pt. o intalnire ...de afaceri. Apoi am fost la Moll la film,..ca noi suntem tare filmangii...si am vazut Harry Potter and the Goblet of Fire,..bunut, merita apreciata macar munca depusa la efecte. Recunosc ca am bagat si niste cartofi si frigarui de pui..dar si salata. Mai fetelor, eu una as manca ca sparta orice fel de salata,..mai ales verde..
Si in final am picat lata acasica de oboseala,...bebelina, probabil nu stie ce sa mai creada...crazy ma.
Saptamana asta mergem la control...speram sa fie bine, nu avem inca motive de ingrijorare..Totul pare a fi in regula. Miscarile de box in orice la mami in burta cred ca le simtiti si voi...Am inteles ca in ultimele doua luni se mai amelioreaza situatia, deoarece mai creste poponeata si nu mai e loc.
Asa ca nu aruncati in mine si nu ma ..ca efectiv, am multe de facut...Sa va zic ca nu am cumparat absolut nimic nici pt. bebe nici pt. mami...A, ieri am cumparat un set de chiloti - 3 perechi bumbac XL (la 60.000 mii)..cred ca va trebui sa mai iau inca unul XXL, ca nu stiu ce si cum... Poate ma credeti nebuna, dar eu inca imi port chiloteii tanga.., in schimb la capitolul haine...traiasca salopeta!
Va urez o zi buna la toate, fara probleme...si va tin pumnii celor ce se apropie de termen. Curaj fetelor...Si cand te gandesti ca bunica a nascut in fan...

Charly32 sapt. + 1 zi cu Bebe Rona

Mergi la inceput

ANCUTZA,de ce sa-l stresezi pe dr?nu-i mai bine sa stii toate riscurile pt puiul tau?
CHARLY,waw dar ce ritm de viata ai!!!mai poti,ca eu de abea mai reusesc sa fac curat in casa.cat despre miscarile de boxcare se vor atenua,sincer eu le preferam in locul popoului care vrea sa-mi faca piftie stomacul,ficatul si ce mai exista pe acolo.eu am niste dureri in partea dreapta sub coaste de-mi vine sa .
CATALINA,PAI DACA ti-a iesit in secretie eu stiam ca se pune o perfuzie cu antibiotic in momentul nasterii.dar poate ma insel.

Mergi la inceput

Mirela, verisoara mea mi-a zis ca 2 prietene de ale ei stabilite in State au avut streptococul asta si le-a pus perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii si au fost ok bbii...acum sa vad ce zice maine si T...Charly chiar ca esti super activa...si eu as face multe, dar mi-e teama sa nu nasc...cit priveste filmul, ador sa merg la Mall, dar din luna a3-a nu am mai mers ca este sunetul prea tare...voi reveni dupa ce nasc! Merg in pat la citit si nani...ne auzim mai tirziu!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Ce mai faceti?
Am mai aparut si eu un pic pe la munca.
Maine nu vin, dar o sa mai vin joi dupa-amiaza ca avem petrecerea de Craciun.
Vad ca intre timp a mai aparut un baietel; se pare sa baieteii le-au luat-o inainte fetitelor; sunt mai grabiti...
Sper ca sunteti bine cu toate....

Toanca si Matei Alexandru 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, imi pare rau ca ti-au iesit asa analizele! Dar stai linistita, ca mai iei antibiotic, poate mai puternic de data asta, si sigur o sa-ti treaca pana nasti, ca asta e important! Sigur o sa stie dr. tau ce sa-ti dea sa iei ca sa fie ok, nu fi suparata !
ANDA, bafta multa maine la dr., sa vii cu vesti bune !
BEE, cum stai cu emotiile ? Mai e putin si o sa-ti tii bebelina in brate! O sa ma gandesc la voi si o sa va tin pumnii !
Fetelor, mai stiti ceva de IRINA?
URSOAICA, cat costa trusa epidurala? Ca si eu trebuie sa-mi cumpar.
MIRELA, cum mai esti cu scurgerea? Ma tot gandesc ce ar putea fi in cantitate asa de mare daca nu e lichid amniotic? Sper ca esti ok si ca mai sta acolo cumintel bebelinul tau !
TOANCA, tot mai mergi la servici?
MARAKI, pe unde esti? Sper ca te simti bine si ti-a priit ce ai papat ieri de la restaurant !
Fug sa pap ceva si sa intind rufele.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput