Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI ai azi intelectual aproape maximum ,fizic + 51 si emotional 0,zi critica! Urmatoarea zi dublu critica intel.+ emot. pica peste 14 zile...3 ian. cred!
Am mai facut la mine, pica in 10 ianuarie,poimaine e doar aproape-aproape dubla (-94/-90 in loc de 0/0) ,poate totusi scap Si in 10 ian. ar fi super!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Acum ca sa nu va agitati degeaba,teoria zice ca zilele cu adevarat critice (care sunt mai rare mai ales cele duble sau triple) sunt cele in care se schimba linia, deci cele cu fix 50 %.
Eu le pun totusi la "critice" si pe cele la care curba e la minimum ( la 0 ),mai ales daca sunt doua deodata...
Si la fete asa s-a nimerit!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am ajuns si eu in final de la medic.De data asta am vesti bune 100%, desi era saracu intre spital si cabinet ca ava 2 nasteri pe rol si plus de dimineatza avusese gemeni de"livrat".
Tensiune ok, greutate la fel, adica nu am pus, Emma duap masuratori, deci nu eco, ar avea aproximativ 2,5kg, (parca Moni- Diana avea 2,6 la 36 sapt, asa-i?)si mi-a facut analiza de strep.B, si en vedem sapt viitoare pe 28 si apoi pe 3 ianuarie.Am si nr de la spital dc am nevoie de ceva, Doamne Fereste!
Moni- dc tot esti in mina cu bioritmul, il poti face in avans? Uite cand potzi fa-mi-l si mei te rog, data ansterii 17 martie 1976., multumesc
Maraki- sa-ti fie de bine cumparaturile si o sa pun pozele!Cum stii tu ca o sa nasc la termen mai, eu zic ca dc eu dupa 7 Ian spal geamuri si mut mobila, Emma vine imediat
ursulina- fa altceva si uita de dureri, nu et mai gandi.
Mirela- cum et mai simtzi?
Daniela- si tu ocupa-ti mintea cu ceva si lasa dc s-a jucat bebelina, mai au si ele zile asa..
EU trebuei sa lucrez acuam ca nu am facut nimik pt job pe ziua de azi si am destul, darmaninc 2 felii de graham cu unt, c ami-e foame si am mai aflat ceva de la doctor si faramcist cu privire la constipatie, plsu c ami-au dat niste pastilutze- faza e ca si laptele cu cereale sau iaurtul pot constipa- fibre dimi, adica cereale cu apa, apoi paine graham si castravete, si sucul d eprune, astea ajuta mult si sa bem apa multa, 3l, eu pot asta..
Revin!

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, merci , dar mie chiar mi se pare ca m-am umflat si la fata! Despre picioare nu mai zic, deja port doar sosetele lui Gabi, cele care lui ii sunt largi.
MONICA, tu chiar mai ai rabdare pana pe 10 Ianuarie? Eu as vrea sa nasc pana de Revelion, chiar daca o sa nasc cu alta dr.
CATA, DENISA, haideti odata cu pozele alea!
TEOLINDA, IOANA, spuneti-mi si mie va rog cu cat timp inainte sa nasteti v-a coborat burtica?
BEE, tu pe unde esti? Nu de alta, dar daca nu scrii eu te banuiesc ca nasti!
Gabi m-a anuntat ca mai sta o ora peste program la servici . Si eu abia astept sa vina.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

DENISA azi ai: emotional 97+ / intelectual 61+ / fizic 62-
Zi din aia dubla E + I la zero e peste 13-14 zile

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

ALINA
Pai la tine E + I la zero sunt abia peste 22 zile,deci pe 10 ianuarie 2006

Gata! promit ca nu mai fac nici un calcul! Este pe net,puteti alege orice zi din trecut sau din viitor sa vedeti cum era sau cum va fi...
Ca eu asa nu mai fac conta deloc!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

DENISA deci EMMA e cam ca si DIANA! Si DIANA la ora asta a cam crescut, ca am o buuurta! Si da din picioare ca mai putin si-mi ajung in gura Si oricum a zis medicul ca va avea peste 3 kg.
Si maica-mea care m-a vazut azi a zis ca da, acum am burta mare, pe cum era de mica inainte! Si mie asa mi se pare,desi vad ca masuratorile sunt aceleasi,dar cum ziceam s-a umflat si ...deasupra buricului pana sub piept.

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MONICA, merci de calcul , dar iti dai seama ca sper sa nu ai dreptate ! Eu daca nu nasc pana pe 31 Decembrie pe bune ca ma apuc de o curatenie generala, cu geamuri spalate si faianta spalata si pe 1 Ianuarie tot nasc!
Fetelor, stiti ceva de BEE?
Fug sa mai fac putina ordine. Stati linistite, nu ma apuc inca de curatenie!
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- mersi de inf si de bioritm, e ok cu 13-14 zile, asta inseamna in 2006, deci e bine, poate sa vina si atunci chiar dc nu mai apuc sa merg la serivici in anul 2006, e okSi eu cred ca Diana si Emma vor avea peste 3kg..Si de ciuda ca sunt bag o ciocolata alba cu apa, paoet merge reteta ta
Hai spor la conta, ca si eu treb sa merg peste 1h la vecina sa stau cu fata ei 1h cat merge ea la doctor, ca fetitza ei a avut o operatie in gura- i-au scos toate cele 4 masele de minte!
Alina, eu poze pun cam peste 4h ca treb sa astept sa se intunece un pic sa pot sa fac poze faine afara, ok?Aici e acuma 12.25 ziua..Merg sa lucrez pt job..

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca m-am strofocat cu bradul dar i-am dat de cap....URA! Am pus poze in album la "craciun 2005"....Ce ziceti fetelor de stufosul meu?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput