Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

serios, mie imi place, da' io nu stiu sa aprecez ca un artist, ca-s prea tehnica...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am mai pus una(am innebunit de tot)
miha, eu ma joc acuma, e prima data cand incerc, deci nu ma poate supara croitica, ci doar impulsiona!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hahhaa,cu narancea fu alarma falsa...pararea mea e ca pana [pe 24 tre sa-l punem sub brad,ca sa ma exprim in ton cu evenimentele

planuri, idei?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina

hahhaa,cu narancea fu alarma falsa...pararea mea e ca pana [pe 24 tre sa-l punem sub brad,ca sa ma exprim in ton cu evenimentele

planuri, idei?

Io ti-am oferit una (cu vrajile), mai acu vreo citeva capitole...daca insisti, chiar iese, serios :-((

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Io ti-am oferit una (cu vrajile), mai acu vreo citeva capitole...daca insisti, chiar iese, serios :-((

40. Am fost la vrăjitoare, ghicitoare, spiritism. Am făcut farmece cuiva.

Ntz Ntz!

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

intai intreb ce-i cu Rayu? nici o veste?

io fusei la chirurg si i-a dat copilului din dotare intai un antibiotic, daca nu cedeaza o sa-l opereze ca sa vada la laborator de ce natura e...mai merg vineri pe-acolo.

acu dau o fuga sa vad ce poze ati mai pus.

Leno, multi ani frumosi sa ai.

p.s. imi placu tare mult puii vostri, mi-am pus si io uriasul acolo, ce discrepanta e intre ei

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

cred ca rayu le petreceeeee

bravo adusca, lasa ca-i trece baietului.

Lilutza...sunt cam ametitza la cap acuma, da ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

ups.Citii, luluci, is ametita rau,pe bune:) am prelucrat poze toata ziua,:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele, va rog mai puneti odata linkul cu pozele ca l-am pierdut si acu sinteti asa productive ca nici nu mai stiu in ce capitol e,
danke schon,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

breee, ce liniste azi p'acilea, unde disparurati ? oti fi toti la cheful dacului?

si io sunt pe fuga ca trebe sa fac bagajele si ma invart p'acilea ca o curca, habar n-am ce sa iau cu mine ca nu mai calatorii niciodata cu un bb mic!

mai uitai iar la poze, ce frumosi copilasi si animalute... scrieti si voi apartinatorii in comentariu sa stim si noi al cui e puiu sau al cui e animalu'! ca mai recunoscui io p'acolo da' nu pe toata lumea!

irimell !!

stirea zilei: anu' asta dureaza cu o secunda mai mult, sa va vad cum va potriviti GPS-urile!

Noi fuseram la kineziterapeut, e impresionant ce fac astia cu bebelusii asa de mici, cum ii apasa, ii storc, ii strang de gat, zici ca-s pe masa de tortura! Io ma uitam incremenita, voiam sa-i zic sa se opreasca, crezui ca omoara cupilu' (care dealtfel urla ca din gura de sarpe!). Da' fu eficient, ca o facu sa scuipe o gramada si acu nu mai are nici muci si nici nu mai fornaie, e ca noua!! are sase sedinte de facut, da' io nu ma mai duc cu ea ca nu rezist sa ma uit, o sa-l trimit pe Alain ca asta moare de ras de cate ori o vede ca plange .

mai viu io mai pe noapte

edit: andrada, linku' e in primul mesaj de la capitolu' asta!

Mergi la inceput