Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Poienitaaaaaa scandinava, m-am melancolizat iremediabil. M-am uitat la poooze si parca ma uit la albumul de familie...ce idee minunata si ce album superb a iesit!

Adelutzdragutz, m-am indragostit la nemurire. Itsme, mama ta seamana foarte tare cu o actrita americana, dar uite ca imi scapa numele, zau. Ce frumoasa e...am fost uimita sa vad ce par lung aveai si ce cozi groase. Pe mine m-au tuns tot timpul cind eram mica si pofteam la par impletit si luuung... si uite asa am ajuns la batrinete sa imi las parul lung. Iaca poza draga mie...

Katarina, am ris cu lacrimi...cum ai incaput in gaurica aia de stinca? Dementiala poza! Lil, cheala era o papusica? Asta-i poza care ma duce cu gindul la ce mi-am dorit toata copilaria: frate sau sora, dar n-am avut...Iar Ilie mic e o delicios!

Extrema, esti duuulce foc. Rayu, de ce nu te-ai facut actrita? Eu zic ca nu e timpul pierdut...Veve e frumusheata, Vik nu mai vorbesc, m-a dat pe spate poza asta.

Iar aici cita expresie si libertate in degetele...Deliciu!

Mai completati la puii scandinavi...

Mai vin, deocamdata imi tratez melancolia!

PS: Am pus si io o poza doua (mie nu-mi prea place sa ma pozez), iar de cind eram mica n-am decit una...

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Am revenit...ca sa zic LA MULTI ANI! pentru Dacu' si Lena...Sa fiti iubiti, fericiti si noroc cit caru'!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Iren, am s-o fur dac-o mai fi pe-acolo, pi la scandinavii de la IKEA... multumesc de pont!!!
Lena, la multi ani si sa faci poze cind dansezi pe masa, sa te vedem si noi :)))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

irimell, incantata de cunostinta! in sfarsit ti-am vazut ochisorii .

vik, mersic de compliment. ia incearca sa vezi cum e cu 2...mai ales cand sunt bolnavi in duet, cred ca dai instantaneu cateva kg jos! Deci sa bem pentrru albumul nostru superb!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Aloha !
Veve, ce-mi facusi ...

Eeeeee,te-obisnuiesti!Asa-mi intra si mie-n sange prelinsu' pe langa pereti cand apari la orizonturi!Ia pune tu niste poze blande sa ma mai relaxez si io;aproape reusisi cu aia cu balena,da' nu'st convinsa...mai vreau!
Lena,hepi barzdei tu iuuuuuu! Sa fii tare fericita si foarte iubita!
Leanooooo,cum fu?Se prinsera mataniile mele,au ba?
Ma'c sa-mi iau runda 2 de cafea si-o portie de "scandinavi" si va mai calc...

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele...si baiatii, pe mine m-a apucat nebunia cu prelucratul pozelor...puteti sa-mi spuneti cum vi se par Moscraciunii mei alterati? Bitte, bitte:) sincer.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, ii faina, da' un pic prea tulbure in partea dreapta...nu da cu ca o nu stiu ce ai vrut sa esprimi...(zambet tamp!)

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am vrut sa arate ca o pictura impresionista, hihihi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

am vrut sa arate ca o pictura impresionista, hihihi

in cazul asta, m-ai impresionat

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput