Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Numai Liris si Lena nu au pozele la album nu? ok pe lena o asteptam pina ce vine din Ro dar Lirisul pe unde umbla?Xeno de cind te-am vazut copilas dragalas asa mic ca fiu-miu la pantalonei scurtzi ai devenit asa de uman:)) Inainte ma cam infiorau glumele tale, erai dom'le baiat rau de tot ce sa mai, eeei acum de cind cu panatalonii scurtzi esti inger in ochii mei, nah ca ma risc cu unasa prietnesc si cu o invitatie la cafea pt soatza scandinava. Oricum si tu copil ai fost blondin asa ca fetelor o fi falsa varianta cu sotzia blonda scandinava:)Irimel multzam de complimente, eeei aia e poze de colectie asa, adik e mai frumoasa ca realitatea, mai pun una tot de colectie acum ca si asa se incadreaza la poze vechi. Mi-au placut pozele tale!Noapte buna scandinavi si chef nebun rayouuuuu! las' ca te prindem noi la cafea miine!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

adusca , sper sa-si faca efectul antibioticul :-)) Cit despre Rayu, nu cred sa aiba ea timp de noi acum....(si nici nu stiu daca are vreun rezultat de la interviu...doar ceva feelinguri sa ne impartaseasca).
Hah...irimell, mi-a trebuit ceva vreme sa ma prind ca tu esti sub "Floricelu" . Cheala a fost papusa mea preferata pina pe la vreo 3-4 ani; era din aia ruseasca ccc cu parul lipit cu clei si, evident, ca dupa ceva vremea, a ramas cu scalpul gol golut...da' io tot o iubeam :-))
mihaela, nu credeam sa te vaz grasa, da' te-am vazut (dupa ce-ai nascut-o pe Diana, de ai carei ochi is indragostita!!)
Veve, mamicule, pai tu ai poze de black mail; cupiii cu luleaua si beutura la gura!!! (Croco ii picatura din tine...).
Ma duc sa-l mut si io pe Ilie la album ...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Merci doruletz!
doar o intrebare: e musai dom'le sa ai phisique ca sa emigrezi la scandinavi?? Se ia daca viu si eu??
A

PS altfel doua lucruri mi-au atras atentia, stema romaniei de pe camasa de pioner a lilei si ciorapii lui xeno Le mai aveti?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ah, nici eu nu sufar sa fac bagaj pt sofia...de obiceoi iau mai mult decat trebuie, si pt mine2 bluze, cele mai urate,nu stiu cum se nimereste

deci anu asta dupa ce ca fi tampit(pt mine in particular)...mai e si lung.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am mai pus si eu poze, la animalutze cu al meu Cooper care e in ro, cu rikcy boschetarul spaniol care e aici cu noi si cu Momo, o maltesa frumoasa pe care a avut-o alberto. Si 2 poze de ris la alea haioase. Si inca 2 poze de colectzie la mine asa de pe vremuri:)Veve unde-s dobermanii acum , ii ai la tine sau sunt in ro? Super frumosi!Adusca chiar ca printre piticei cu biberonul hop si mindretzea ta de barbatzel e haios rau! Mai ce baiat mare ai!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Doruletz si Lena drum bun si vacante superbe! sa veniti cu poze si povestiri!Gata acum chiar ca plec la un dvd si nani. Pup iu al!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si io am mai pus o poza! Da acuma tot cautind am constatat ca eu fac gramada de poze, da daca apar in citeva si de fiecare data imi sta parul in toate directiile (sau am un cos pe fata cit roata carului ). Mai caut in celalat calculator poze de la petrecerile de demult, ah vremuri trecute! (din pacate ).
------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hop si io cu bestia mea
Imi place de ricky...:-))
Chiar asa, doruletz si lena drum bun si sa ne scrieti!!!
Andrada, mijto e ca si io tot pe stema aia mi-au picat ochii, acum cind am pus pozele pe net :-)) De avut, n-o mai am...insa io sint curioasa daca mai ai tunsoarea lui Amelie....(si vreau sa vaz :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hai ca nu ma linistii si mai pusei doua poze de colectie .

Drum bun fetelor!!! Sa va intoarceti sanataoase!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lilutzaaaaa, aia cu Ilie caine de paza e de top!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput