Scandinavii stiu DC... (95)
Raspunsuri - Pagina 12
adusca spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Andrada bine venisi! vezi bre Adusco ca preferatii mei vin si singuri nu trebe adusi cu arcanu' . Ar mai fi unu' sau doi
xeno ne parasi sau e ocupat sa ne numere pacatele?
vad c-avem preferinte comune, si te-ai dat lovita la siecsu' in trei
lu' xeno ii da cu virgula, si cre'ca se lupta sa remedieze situatiunea
terminasi bagaju'? vezi sa nu uiti gepetica singura acasa IV
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Sabina spune:
da, da , parca sunt un copil care a gasit o cutie cu bomboane si vrea sa guste fiecare forma!!!!
multam fain
Photoshop n-am..da fac rost.totul e cu picasa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AC spune:
Servus,
hi,hi mey , mey zic si eu ca iau pauza de la Dc si top ma cert cu galusca si mai puneti si voi pozne... angelice... hmmm ce parfum de pionieri si soimii patriei
Si-n plus va tineti de revolutii forumiste... Nu poci sa va las singurele-singurei... mot si io
Ale mele pozne asa dulci is in .ro. Le-a acaparat mama.... si daca vreu sa le vad sa vin mai des.. da sigur acus dupa ce a stat dupa fundutul si pampersii brotacelului o sa se bucure sa mai ia o pauza
Numai pe Sabinel si Sofia, pe Adusca si pe baietul ei ii stiam inainte... si pe Andrada (sac!)
Trec sa ma mai delectez putin cu adevaratele scandinave extrema si iren si sa privesc sudicele brunete si melancolice care trec aici drept scandinave... Si io nu poci pune pozne... nu acus.. cand ajung acasa abia... da am pozne aici http://community.webshots.com/user/andmicha ... da numa grasuta si insarcinata Asta asa ca sa fiu surpriza placuta vazuta in realitate
Andreea si galusca si brotacelul
AC spune:
Wow si puii scandinavi.. mey da stati ca n-am identificat decat la trei al cui ii puiul... aveti mila si scrieti pi album in ograda cu-i aparu minunea
Adusca pupa baietu si cadou de Mos.. sa i se resoarba nazbatia.
doruletz spune:
Io bantui p'acilea desi cupilu doarme de fro 2 ore si maine ne trezim cu noaptea in cap!
terminai bagajele, nu stiui ce sa iau pentru pitica asa ca luai tot, facui 3 valize!
da'gata acu' sting continentu'!
mai scriu io si din Corsica, nu scaparati de mine!
la toti
Maria I spune:
na searaaa, ma rog, dimineata
n-am disparut, v-am urmarit din umbra, de fapt, ce mai tura-vura, prea sunteti rapizi! sa zicem ca-s aproape la curent cu ultimele evenimente din poiana, problema e ca de cand stau in sud am imprumutat ceva din lentoarea astora, ca doar n-o sa recunosc acum ca-s lenesa la scris da' am o scuza: plecam la Paris, asa ca fusei ocupata cu bagajele, jumate din ele inseamna: una bucata cosulet cu pernitele de rigoare, litiera, nisip, castronele, zestrea pisicii Gata, m-am scuzat c-am absentat, trec mai departe.
- LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor carora n-am apucat sa le urez pana acum, da' promit ca beau pentru
- vazut poze: ca n-am cuvinte. gata, m-am hotarat, in ianuarie va pun si mutra mea, pana acum am evitat, da' si-asa-s compromisa
- Doruletz, ramasei datoare cu-n titlu: "Cum simte domnisoara Smilla zapada" ii zice cartii aleia, Peter Hoeg e autorul, danez de felul lui; traducerea in franceza e faurita de-asa maniera ca-ti vine s-o ascunzi
- as mai avea de spus una-alta, iau o pauza pana la cafea
Sting?
Editez ca s-o anunt pe doruletz ca-mi stinse lumina si era sa ma-mpiedec
Rayuela spune:
Cucu!
De interviu va zic maine ca acu....(a fost foarte bine,cre'ca o incurc,primesc job,dar inca nu stiu bine)
si totusi,am citit zizi-ul,maine ma duc sa fac pe avocatu diavolului(narancea bah,nu ala de-l bantuie pe Xeno
Tot maine:
cetesc ca ati scris o telenovela si incurc personajele
pun poze de la chefu de azi
pun poze cu Bubu la puii scandinavi
la ala cu animalutzele scandinavilor,pot sa-l pun pe dacu meu?
Si tot maine:sper sa-mi treaca durerea asta de cap,phuuuuuuu,ma las de beut!Am zis!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
AC spune:
Somnic usor! Si vacanta placutaaa doruletz!
Vaz ca la Paris ramanem pe pozitii... Pleaca ai nostri, vin ai nostri... si se goli Sudul... deh influente scandinave...
No si America pe unde oi fi... ma duc sa-mi iau masa de seara ca-s obosita.. eu spalat doua galuste mici si ele mi-or hidratat hainele, pielea si baia...
arboria spune:
hai ca va zic io bunadimineata (cu conditia ca voi sa-mi urati noaptebuna)
doruletz, zbor placut spre corsica!
lena, idem spre romania!
maria, idem spre paris!
si idem pentru alelalte pasari calatoare, pe unde-or mai zbura
deci asa care va sa zica e vorba cu photobucket? e la metru, nu la bucata? pai atunci arza-l-ar nero pe sidiu, ca asa o sa pastrez pozele! am zis!
rayu, te-ai aranjat! bona ai?
cat despre pozele cu animale, d'acu poti sa-l pui si pe dacu, mai ales daca e netuns si neras, ca noi n-o sa facem diferenta
AC spune:
Noapte bunicica Arboria..
Rayu super iei job... asa pune osu la munca... Doar nu te credeai in vacanta!