Scandinavii stiu DC... (95)
Raspunsuri - Pagina 13
itsme spune:
dragi doamne si stimati domni,
va marturisesc ca mi-e din ce in ce mai greu de urmarit ce se petrece aici din motive ca sunteti pe de o parte mult prea prolifici pentru putinul meu timp liber, iar pe de alta parte am impresia ca se repeta anumite lucruri. Ca urmare a confuziei mele instaurate se pare permanent, eu va cer scuze la gramada si va anunt ca din acest moment am hotarat sa nu va mai raspund individual, pentru ca mi-e imposibil: pana termin de citit nu mai stiu cine ce a zis. Am hotarat ca atare sa fac (poate zilnic) un rezumat pe puncte al chestiilor care imi trec mie prin cap la momentul respectiv si care pot sau nu sa aiba relevanta la problemele dezbatute in momentul de referinta, si sa public aici. Ca si cand as fi din alt film.
Acestea fiind stabilite, sa incepem:
- drum bun si la multi ani cui calatoreste si aniverseaza. De asemenea Craciun fericit si pasnic (cui calatoreste si aniverseaza)
- mama mea a fost foarte frumoasa (eu a trebuit in schimb sa seman cu tata, Nadia Comaneci si Colea Rautu!) - - se poate ca ea sa fi semanat intr-adevar si cu o actrita americana, in ziua de azi totul e posibil si nu ma mai mira nimic!
- pozele mele nu sunt secsi (ziceti care e si o scot - poza) Aici e site de copii mici, si desi am vazut ca e un pacat numerotat sa te mandresti cu copiii, totusi asta e scopul aici deci daca e ceva secsi, eu zic ca trebuie eradicat si nu ma dau in laturi sa fiu prima care la o adica sa ia masuri.
- profesoara mea de pian nu era din Bucuresti, dar cu toate astea putem afirma despre ea ca era basarabeanca
- tatal meu a avut un lipom de grasime care s-a infectat la un moment dat (era mare cat un ou, dureros, si in cap - e vb de lipom, nu de tata) care s-a rezolvat cu bine in urma unei mici operatii (locale, bineinteles)
- azi am comis cateva pacate, dar nu mai stiu ce numere - daca-mi amintesc, ma voi spovedi aici
- cand eram mica (nu stiu cum de mi-a venit asta in cap, cred ca de la pozele astea de epoca) am avut o carte care se numea "In tara lectiilor neinvatate" Cartea era tradusa din lb. rusa si in ea era vorba despre un copil care a facut temele la matematica in mod dezordonat, si ca urmare la o problema in care trebuia sa calculeze care era numarul necesar de muncitori care trebuiau sa sape un sant de o anumita lungime intr-un interval de timp, lui, copilului, din cauza neatentiei de care am pomenit i-a dat cu virgula. Drept pedeapsa, a fost trimis sa calatoreasca in tara lectiilor neinvatate unde s-a intalnit cu aceasta jumate de muncitor, rezultata din calculul lui gresit. Copilul, pus fata in fata cu acest monstru in forma de jumatate de om, care sapa santuri, s-a simtit extrem de prost si a decis sa fie mai atent la lectii pe viitor. (asta era morala)
Cu aceasta am incheiat pentru azi, va doresc vizionare placuta.
am editat ca uitasem sa va pup! daca nu e una, e alta
itsme spune:
cred ca avem nevoie de 2 pozitii, una de facator de rezumate si a doua de deschizator de noi cai si capitole zilnic! (arboriko, esti bizi asta seara?
Rayou, mi amor, am editat sa spui ca I love you! Vezi daca ti-am tinut eu pumnii azi? Ai facut bine la interviu! haha Tu esti ilustrarea zicalei "ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca"
Pupici si o bere din partea mea (pentru cand iti trece capu')
arboria spune:
itsyou, evident ca-s pe pozitii, numa' ca nu se-ntampla nimic la ora asta, continentu' alalalt fiind inca adormit.
aici e aproape miezul noptii, asa ca io predau stafeta oricui doreste sa deschida capitol nou.
nu ma asteptati, vin io cand pot
am uitat sa va zic: noi in clipa asta facem un fel de repetitie pentru masa de craciun. avem carnati afumati, soric, caltabos si alte "porcarii", care trebuie neparat incercate inainte de craciun, daca nu or fi bune???
avem si un syrah de cativa ani, care face sa alunece dumicatul mai bine pe gat
voi treziti-va si scrieti aici, daaaa?
Sabina spune:
Buna dimineata!!!
Itsme.....super cartea aia
Cu poza sexi cred ca i fi fost doar o metofara, mie de exemplu mi s-au parut toatae superdecente. Chiar si ale Rayuelei
si totusi...cum o chema pe profa???
Rayu...ce-ai facut mama? i-ai pacalit si pe astia? ia si tu ca una de la Itsme fu de incalzire!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AC spune:
Sabinelu pozele or fi decente.. da unele fete is indecent de frumoase... Pizma asta..
No si sting lumin pe continentu de peste garla atlantica... ca am combatut destul si variat la cruciada lui Xeno!
Andreea si galusca si brotacelul
mihaela_s spune:
'neaza!
io-s acasa... copii bolnavi, io asemenea... tzuica nu poci bea, trebe sa-mi supravghez copilasii
in schimb a venit iarna, e o nebunie de zapada!
am sters din pozele de la pui, si asa io m-am intin cel mai mult...
si daaaa, eram dupa ce am nascut-o pe Diana!
dorulets, maria si lena calatorii placute!
mai viu
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
chatonel spune:
'neata!
itsme, am citit si io cartea, era tare simpatica, ce bine ca mi-ai amintit-o :)
Mi-ar place s-o recitesc!!!
mai viu si io, dupa ce ma-ntorc de la masaj si de la o plimbare mica pe la magazine, mai ies un pic din casa, m-am saturat de stat in pat!
Pupici celor care pleaca repede, asa, pina ma-ntorc
Toulouse, la ville rose
valentinag spune:
Haolicaaa,nu mai tine omu pasu cu voi,nici sa va citesc la timp nu mai pot,dar'mite sa va intreb daca mai primiti adeziuni
asaaa cevaaa
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Sabina spune:
miha, am uitat, snanate la copilasi..si tie...toti Doamne..sio toti 3:)
nu va ingrijeste consortu?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
consortu' ii ingrijeste pe altii, ii de garda azi .
ce ti-e si cu meseria asta!
merg sa citesc "ceva" junioarei.
mai viu!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!