Scandinavii stiu DC... (95)
Raspunsuri - Pagina 11
lilanda spune:
quote:
Originally posted by adusca
voi loati forumu' pana termin io de jucat poker, ca abia il descoperii si nu poci sa ma desprind....hahahaha, macar de-as dibui cum se joaca.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
ie pi dizbracate??? vezi sa nu ramii goala pin-oi dibui cum se joaca!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
da' ce va starni? ia dati un link!
adusca, am pus si io o poza la puiutzi cu ditamai puiu' meu
si io ma intrebam ca si arboria cat ne mai suporta photobucketu asta, da' cred ca ne facu doruletz cadou un cont mai acatarii care suporta multe
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
da' ce va starni? ia dati un link!
adusca, am pus si io o poza la puiutzi cu ditamai puiu' meu
si io ma intrebam ca si arboria cat ne mai suporta photobucketu asta, da' cred ca ne facu doruletz cadou un cont mai acatarii care suporta multe
Se lua una, Konsuella, de Danemarca...si mi-o sarit mustarul!!! Sobiectul e motat direct la ZZ
La Photobucket, vaz ca maximum la liber e de 50MB...noi mai avem vreo 18 MB liberi :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Lilanda, tu asa ca experta in vizual:D, zi si mie ce zici de craciuneii mei(aia ultimii)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adusca spune:
Adelo, da' ai un baiet frumos foc, am chicat pi spati.
adevaru' e ca m-am delectat cel mai mult cu puii vostri.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Sabina spune:
adeloooooo, doar 15 are?
hmmmm....
mai, da e frumos de pica stelele.ptiu, ptiu ptiu
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
si pe Andreea (AC) s-o vedem. si pe Maria
julia, nu e pe nr de poze ci pe cantitate (50Mb). daca o poza e mai mare de 256Kb o micsoreaza automat.
Mai avem cam 20 Mb de 'cheltuiala', daca aveti poze in dublu exemplar (de ex. la albumu' personal dar si la cupii sau animale mai stergeti din ele)
Adelo, nu io facui acilea albumu ci Lilutz
Andrada bine venisi! vezi bre Adusco ca preferatii mei vin si singuri nu trebe adusi cu arcanu' . Ar mai fi unu' sau doi
sabina, io cu bagaju' pentru mine o rezolvai repede ca nu mai intru decat intr-o singura pereche de blugi asa ca nu statui sa aleg prea mult.
xeno ne parasi sau e ocupat sa ne numere pacatele?
unde se da batalia pentru forum??
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Lilanda, tu asa ca experta in vizual:D, zi si mie ce zici de craciuneii mei(aia ultimii)
Pai io zic ca meri pe drumul cel bun...se vede, insa, ca esti in faza de experiment, adica nu tu stapinesti tools, ci ele pe tine :-)) iar exercitiu' e mama invataturii, in cazul asta!!!
Adela99 spune:
am apucat si io la pc ca puiu si a lui puicutza au trecut de pe mess pe mobil ...ma duc sa citesc un pic despre Danemarca ca ma facu' konsuella curioasa :-))