Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

aoleooo vik , chiar maninca pietre Cooper??? Despre amstaff se spune ca au cea mai mare forta in mandibula, nu???
aschiutza esti tare delicata...si ai fel de-a privi sfios care-nmoaie ....

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

cine stie cate poze "suporta" un singur cont in photobucket?
eu mi-am deschis unul in photosyahoo.com si mi-a micsorat automat toate pozele. acum, avantajul e ca la yahoo poti afisa cate poze doresti.

deci, cate poze merg in photobucket?

andrada, io's tot musafir in Scandinavia, dar iti urez bun venit!
creca nu se primeste pe baza de fizic, ci de numarul de vicii si de gravitatea lor

liris, nu fi zgarcita, ada-ncoa poze cu matale la gradinitza

lena, la multi ani fericiti iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nici liris, nici lena si nici mara nu au pus poze.
as vrea sa le mai vad pe iileana, buli, si kehleyr.

aschiuta e asa de fina...

arborico, pai o sa mai scoatem din alea funny, craciunu trece repede etc etc:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

azi am aflat ca orasul unde locuiesc are acelasi nume cu al unui cunoscut spital de "glumetzi" din NY

anamaria, ai venit de la london?

m-am mai uitat prin albume.
ce frumosi sunteti cu totii, in pozele alea! sa va fac declaratii in parte sau la gramada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Vik,cutulachii mei erau la parinti;catelusa neagra a murit acu' 2 ani(avea vreo 15) si puiutu' maro (are si ala vreo 6 ani)fu saracu' terorizat rau toata vara...de copiii mei
Lila,fiara ta are cei mai blanzi ochisori din lume!Din cauza cateilor ca el nu tin io animale;mi-e o mila,dom'le,cand se uita cu ochii aia la mine de mooooor!Am senzatia ca nu-s in stare sa fac un animal fericit!Si dadada,croko e picatura din mine:beutura,tutun si....femei

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
as vrea sa le mai vad pe iileana, buli, si kehleyr.

si pe cristina de la deutschland si pe idora si pe louisea cu tot cu miaunelele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deorece sunt singura care a facut declaratii la betie, te rog sa fii alaturi de mine si sa ne zice la fiecare in parte considerentele in urma vizionarii cu extreme seriozitate a imaginilor cu subsemnatii.

(am baut cacao cu lapte)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Breh...votez si io pentru luatu' forumului inapoi!!! Nu se mai poate Domne, asa....

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

lil',aprob pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

voi loati forumu' pana termin io de jucat poker, ca abia il descoperii si nu poci sa ma desprind....hahahaha, macar de-as dibui cum se joaca.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput