Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Bai da v-ati destrabalat la greu aseara...pai bine ma eu da duc la culcare ca nu prea mai era nimeni si cand colo v-ati dat la barfe la greu...trageti-ma si pe mine de maneca ca eram treaza,chiar vroiam sa va arat poze ghemuite...

LA MULTI ANI Matei... sa cresti mare puisor...

Ioana nu-ti face probleme ca eu sunt aici si de Craciun ca nu plec nicaieri...cu doi plozi pe cap slabe sanse sa ma pot duce intr-o casa de oameni normali...

Elisor sa mai zici tu ceva de bulanoasa mica ca vin pana la brasov pentru o mama de bataie moca...Adica sta in fund bine mersi,linge picioare ca pe acadele si tu nu-i bine ca nu se-ntoarce...cand s-o intoarce nu-i bine ca nu sta in pozitia lotus... M-ai cocosat cu poza aia...m-am uitat la fii-mea si mi-am dat seama ca tot pui de aprozar a ramas...Mai pune-mi poze cu bulane si ochi albastri sa-mi treaca de dor...

Androix cum au iesit carnati cu fular?!

Gabitza acuma esti o femeie implinita si nu-ti sta rau deloc...

Tdi da aveti la par too much...a mea-i si cheala nu are nici bulanele Biancai sau ale lui Alex...da' nu ma mai joc asa...cred ca astia la spital au facut vreo cioaca cu mine...
CAnd sunt bolnaviori sa stii ca varsa la cel maimic incovenient...adica daca stranuta scuipa si mancarea,daca tusesc la fel si dau afara mesele de la inceputul saptamanii...nu mai plange ca pe ei ii doare nici acolo...Si eu ma perpelesc si ma supar ca nu are nimic in stomac da pe ea o doare fix in pampers...

Cornelia stai asa ca nu ne dam lovite cu una cu doua...testam terenul sa vedem cine ne vrea...asteptam ciriculum vite,referinte si apoi sortam......

Elisor vorbesti de cutremure conjugale...pai au fost da' daca nu se simt ca dupa aproape doi ani nici nu mai stiu cum e...dupa doua nasteri e mult de munca...

Ma duc sa bibilesc mobilul lu' fii-mea cat e la scoala...ca se bungheste in ultimul timp de toate alea...Aseara ne-a spus ca nu vine mosu' si ca noi suntem ajutoarele lui...dupa un raspuns in doi peri nu a mai insistat pe subiect...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, fetele, dar stiu ca ati avut chef de vorba azinoapte

Teddy, dar ce frumusele sinteti amandoua meeyy! Si ati stat ascunse pina acum.

Ia, cu incuscreala, aveti grija ce faceti! Ce-i aici, bar de negri? Comanda la mine! Faceti ma rog mumos tabel cine cu cine se incuscreste ca sa stim si noi niste socoteli. Si sa ziceti de acum ce fel de soacre sinteti sa nu incurcam copii degeaba. N-am facut numaratoarea, dar am impresia ca sint mai multe fetite decit baieti, asa ca soacrele mari pot sa dea concurs pentru nurori.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ieri am facut si noi bradul. a adus sotul meu un brat tare frumos. bogat. miroase in toata casa a brad. ema a fost in delir cand am aprins luminitele.

eu ma tot ingras...ceva nu e in regula.zilnic 200g. am luat deja 3 kg si nu mananc mai mult. incep sa ma ingrijorez. :(

am vazut pozele noi din albumele lui eli si newmami. minunati copilasii vostri. veseli, pur si simplu adorabili si frumosi!

androix, ruxel, andreea.a, mergeti pana la urma la mos in 23 dimineata? mihai zicea sa o lasam anul asta ca e prea mititica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am facut si noi ieri vaccinul de 6 luni . A plans putin la cel de al doilea, a fost laudata ca nu a plans mult

Masuratorile noastre la 6 luni jumate -70 cm si 8.200 gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si eu in graba ca nu am timp nici sa ma duc la buda. Am pus niste poze cu fetele aici http://community.webshots.com/album/524625616DSMwMP si aici http://community.webshots.com/album/526428399lhAXbS . Cind o sa mai am un pic de timp mai scriu..

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineata,
Da, eu merg. Chiar abea astept. Vineri la 9.30 acolo sunt cu ambele fete, ca pe Alex nu am unde sa o las.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata,
Revin cu o inundatie de detalii cu privire la premergaretul Graco.
Acest obiect a ajuns ieri la ora 13 la noi si am inceput sa-l construiesc, si pana am ajuns la jucarii Thomas nu a scos nici un sunet. Dar cand sa montez jucariile a inceput cu niste ragete horror de m-am speriat. Ca voia pestisorul, albinuta si cu surubelele miscatoare. In concert total, am reusit sa termin montarea si l-am insurubat acolo. Pana m-am prins ca trebe pus la nivelul 1 de inaltime, baleta copilu' pe nivelul 2 pe varfuri. Abia azi a inceput sa se miste cu premergatorul, un pas inainte 2 inapoi, vorba cantecului.

Ieri am fost pe afara, cand senzorul exterior de la centrala a zis ca e frig , dar numai -4. Asa ca l-am facut balot si ne-am carat. A fost interesant... Cand am intrat in casa ma dureau toti muschii -fostii mei muschi, care acum sunt numai suport pentru grasime- de frig.

Totusi, intr-o zdrobire finala, am fost aseara la cumparaturile finale pentru craciun, doar berea si racoritoarele mai sunt de luat, restul tot e cumparat-mancare, cadouri, funde pentru cadouri. Cred ca anul asta ma salt de la cadouri ca imi trebe un ministepper care nu costa chiar maruntis si inca nu am fost platita pe ultimele 2 lucrari...

Azi merg la plimbarica prin oras cu Thomas si cu sora-mea, si la coafor. Am rezolvat cadoul pentru maica-mea, o duc la coafor si al manichiura la salonul unde merg eu...

Am pus poze cu Thomas in premergator, dati click pe linkul obisnuit.

LA MULTI ANI PENTRU MATEI !

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata! Mai ce grea a fost trezirea, am crezut ca tocmai ce-am inchis si eu ochii si cand colo trecuse de 8.30, iar Bianca isi cerea drepturile.
Loreen pai de ce nu ai bagat nasul pe-aici ca tot asteptam sa ma conversez cu cineva daca tot imi facuse program Bianca, am gasit-o pe Tdi si na, sic am vazut io prima pozele...Stefania a aparut to late for me. Ma topesc cand o vad pe Delia cu curutu-n sus, imi vine sa ma bag la ea in patut si s-o pupacesc...dulci sunt doamne
Chiar vroiam sa te intreb daca Bianca mai crede in Mos Craciun ca tare mi-ar place sa creada si Andreas cat mai mult, deocamdata crede...
Iti dai seama ca eram in extaz vazand-o cum isi ridica una bucata bulan, apoi celalalt si incepe sa-si numere 'destele', ca ma luau iar gandurile deoparte ca fata mea chiar la nimic nu intrebuinteaza bulanasele, asa ca o parte din stol a plecat...sa nu se mai intoarca...dar o sa vina altele ca asa e MAMA din noi. Hai c-o las balta ca...sunt pe camp
Stefania ce elastica si aerobistica este Bumbu al tau, privind-o eu i-as da mult mai multe luni la cate stie sa faca...e atat de scumpa pe cantar...cu cat va laudati cu 6.1 sau 6.7? E slabuta dar mie imi place asa, ce bulanele domle, manechin...de mica stie ce vrea
NewMami nu-i bai ca nu ne-am intalnit ca nici eu n-am fost pe-aici dupa-masa, iar seara am fost, dar...pe proxima ocazie. Imi place foarte mult de Patrick aici , iar casuta voastra impodobita...parca era finalul unui film de familie american in care protagonistii fac cu mana...frumoasa casa si cu luminite si fara.
Ce ma bucur ca ti-ai gasit rucsacul, mai sunt si oameni buni pe lumea asta, care nu se dedau la insusiri de foloase necuvenite, banca apucase sa-ti blocheze contul?
Ruxel pai distractie placuta la intalneala cu mosu'!
Babygirl sa nu fie vreo disfunctionalitate (mama ce cuvant lung) cu glanda teroida. Multumim pt. compliment.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani, MATEI! Sa cresti mare si sanatos!

Pupa mama fetite frumoase si baietei scumpi, caci, uitandu-ma la poze, mi-am facut lista cu copilasii minunati, si ar trebui sa scriu mult, mult... Aveti, avem copilasi minunati sa ne traiasca!
Azi, ghizuroiu lu' mama, (caci ne-a capiat de cate ori s-a sculat in noaptea asta, asa incat la 2 noaptea l-am pus in pat cu noi si cand scancea, faceam cu randul la astupat gurita cu suzeta)...lunga paranteza... cum ziceam azi a mancat mar cu brinzica si cu un praf de scortisoara. Si i-a placut. Mai schimbam aromele ca devin monotone.
Intrebasem mai demult ce condimente le puneti in mancarica de legume cu carne? Nu stiu sa fi raspuns cineva, asa ca mai pun o data intrebarea.
Mai incerc sa fac o leg la pozele de la botez, caci
Androix mi-a spus ca nu se vad. Aici

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI MATEI! sa fii sanatos si o asteptam pe mami sa mai povesteasca despre tine, ca tare-i scumpa la vedere

Iuliana ti-am admirat printesele, doamne ce rochite frumoase au si ele sunt niste papusele, Emma seamana cu tine si Diana cu tati, asa-i? Poza de familie e superba si craciunitele, sa-ti traiasca fetele si sa fiti sanatosi ca sa le puteti rasfata toata viata. Sunt superbe! A, si casa e...ca la americani

Andreeaatan ce smecheros e Thomas in smecherosul lui plimbaret, no acum la plimabare si cercetare, casa e pe maini bune...ale lui Thomas, stati linistiti...nu va panicati.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput