Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 9

elisor spune:
Ioana pai si la mine tot barbatul presteaza perdele, e simplu, le dau jos, le azvarl in masina, le scot...el tacticos scoate carnetelul sa vada cum sa le puna...din doi in septe, ca fara notite o pune, o da jos...munca grea dom'le
Pai la 1 cm chelire cred si eu ca te-a tuns in 8 minute
Cornelia pai nu a dat si mosu' o proba inainte? Important e ca si-au primit puiutii cadourile. Bine ca ai mai zis si tu (si CrisDun) despre SF petrecute in casa unu pt. linistea mea ca se intampla si altora si nu am luat-o eu razna si doi sa nu mai rada Androix de mine. Daca nu ne mai auzim pana pleci eu iti spun de pe acum "drum bun" si "sarbatori fericite" si sa ne intalnim la anul mai sanatosi si vioi.
Eli, Bianca & Andreas

Tdi spune:
Elisor - mersi de intrebare!...tocmai mi-am "laudat" progenitura apoi am vazut mesajul tau. eu is naspa, vorbesc ragusit si pe nas si se distreaza barbatu' de nu mai poate cand ma aude...cica "abore bio" in loc de amore mio si asa mai departe. sa nu-ti zic ce se fastacesc aia care ma suna sau ii sun si-i iau la intrebari ca nu stiu cu cine vorbesc .
Super poza cu realizarea mult asteptata ...ce dolofanica e Bianca, e o scumpa, imi vine s-o mananc!
Ai zis bine ca se incuscreste lumea pe aici fara jena ...la asta ma gandeam si eu, profitati bre ca noi suntem departe si nu putem candida?! (sau ca n-am pus io inca nici o poza?) trebuie sa iau masuri!
apropo...am facut ieri album pe yahoo dar nu zisai nimik ptr ca tare prost se vad pozele...oare de ce?
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Tdi spune:
mi-a venit o idee...poate-l petzim pe Stefan al Corneliei daca vine pe aici ...sau pe Alex... ce zici Beatrice, ai fi o soacra buna?
.
apropo Cornelia...a scazut apa la Venezia! daca vrei pot sa-ti dau niste ponturi pentru drum ca noi l-am facut de n-spe ori iar anul asta in doua randuri si cu Alyssa dupa noi. oricum, e foarte obositor cu bebe, mai ales in perioada asta ca-i frig si aglomeratia de sarbatori...daca ati putea sa-i lasati acasa ar fi cel mai bine.

Tdi spune:
tot eu...vad ca monopolizez situatia ...pai da' daca oamenii normali dorm la ora asta ce-s io de vina?
am vrut sa intru azi noapte pe la 3 si sa va scriu sa va plictisiti da' mi-am facut proces de constiinta si am renuntat, in schimb am facut o tentativa de album. adica poze! daca vretzi, bagatzi un oki aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/teddylyon/my_photos

elisor spune:
Tdi pai bagati vitamine, alea, alea ca mai e putin pan' la Craciun si doar n-o-ti (asa se scrie?!) sta in pat...pai unde-i albumul vostru, acum imi dau seama ca pe Alyssa n-am vazut-o pana acum...da, Bianca mea e bulanoasa, celulita o mai alinta ta-su
Acum ma indrept si eu spre patic ca mi-a facut si kupila un kk si sper ca s-a linistit, poate de-asta era agitata ca il astepta...
Somn linistit sa aveti!
Eli, Bianca & Andreas

Tdi spune:
Elisor - mama aia denaturata care n-a fost in stare sa puna poza la kupil...io eram ...da' sa stii ca ma tratez!
hai somn usor! ma duc si eu sa fac niste treaba, curatenii, alea alea.

elisor spune:
Tdi tocmai ce ziceam ca ma duc la nani, ma corupi, dar e pt. o cauza nobila...vad pozele prima, cred ca numai noi mai suntem pe aici...am vazut bolnavioara pe cand era sanatoasa si constat ca numai falcutele sunt de ea, e toata rotunjoara...la fata, sa se faca repede bine
Androix ai terminat carnatii?
Gata, promit solemn ca merg la culcare, mi-a adormit si mandra, mai ramane sa vad cum o transport la ea in patut...
Eli, Bianca & Andreas

Stefania Nicolae spune:
Ce faceti, dormiti? Ei somn usor atunci.
Multumim pt. pupici si compatimire, sper sa nu-i ramana semn ca imi scoate ochii toata viata, imi cere si bani de operatie, si asa cand am vazut-o, mai precis cand am vorbit cu barbate-miu, prima chestie pe care i-am zis-o a fost "trebui sa punem bani de o parte sa-si faca fata operatie estetica la nas, cand mi-a dat-o in brate m-a izbit nasul, la bb de obicei sunt turtite nasucurile cand se nasc, al ei era drept de ma dat pe spate nu ca nu era deja, hai ca bat campii.
Daca va intrebati ce caut la ora asta, pai de, si-a inceput fie-mea programul artistic, noroc ca doborata fiind, dupa ce a binevoit Maria sa Domnita Alesia Claudia Nicolae alias bumbuta, bumbu, mai nou caprix, sa adoarma respectiv pe la 22 si jumate as zice, m-am deparazitat si eu ca tot omul, l-am pus pe barbat sa presteze o frectie cu carmol ca se pare ca o i-au pe urmele fie-mii, imi curgenasul ceva de groaza si mi-se ridica parul pe cap nu stiu daca cunoasteti starea dar e cam naspa si ciudata, ai mei nu pricep cum, mai ca nu mi-au zis ca am luat-o complet razna, asa sa revin de unde am plecat, dupa toate cele de mai sus, am bagat cornul in perna ramanand barbate-miu de paza, ei ce credeti se baga si el in pat pe la 24:40 si in 2 min. se umple admosfera de ragete ca deurlete am trecut, sar ca arsa ma trezesc instant, i-au copilu, il hatan bine ii dau bibul cu laptic nici sa nu-l vada, ii dai apa, hai car merge o gura, dar mai mult strica, in fine inchide ochii si zic na ca scapai usor, o pun in patut ma duc pan' la baie si cand ma intorc ce sa vezi, una bucata caprix dade-a sa se ridice cu patura pe ia, o i-au in brate o hatan iar si zic ia sa vaz eu cate grade mis in patutul fetei, sa dau pe spate nu alta 28 de grade de unde frate ca lu tacsu i se pare frig?, deschid geamul larg si inchid caloriferul, d-au centrala mai incet si om mai vedea.
Tumpiloi - nu din cauza premergaretului, o luase-m din el ca nu ajungea unde vroia muschiul ei ca o tine la distanta, tampa de mine o tinea de o manuta si de umarul badyului.
Corni - am sters-o cu rivanol si i-am pus baneocin unguent, culoarea e de la rivanol, pls da-mi si mie ordonanta e-mail stefania@asclepios.ro, saru' mana.
Loreen - mai ce somnic pe cinste si ce bulanase dulci avem, manca mama de puiuta dulce.
Gabita - cand te vazui in poza, imi aminti de tinereturile mele, ca acu mai am unpicut si nu mai intru pe usa si de ciuda mai desfac o ciocolata.
Bea - mei dar pls da-mi si mie carticica de bucate minunate ca macar sa stiu ca nu ma umflu doar cu de-ale marmotelor, stefania@asclepios.ro, saru" mana.
Tdi - esti departe mama ca ne-am putea lua de mana in de-ale plansului, ca eu mis dusa rau, azi, m-am bocit ca mi-a dat fie-mea peste mana de am plantat pe covor tot borcanelul de abia desfacut din care nu ingurgitase decat o lingurita, nu ca ar fi vrut mai mult.
Elisor - dar cum rezisti sa nu "mananci" continu bulanase si manute, ca eu alta treaba zau ca nu as mai avea, doamne ce dulce e, dar cu craisori pe sus e mortala, si ce vroi-ai, se da greu pe spate fata ce asa una doua jap pe spate?
Na ca a mea are deja 40 min. de cand nu mai zice nimic, dar il aud pe nepota-miu, ce au frate copii astia?
Mai azi am fost sadica, mi-am pedepsit bumbu mic, asta dupa ce mi-a dat borcanul pe jos, am pus-o in patut si initial i-am pus jucariile cantatoare pe masa de infasat, ca sa fiu sigura ca atat cat strang mizeria nu face vre un (habar nu am cu se scrie)salt, m-am intors si m-am plantat la calc si dai si converseazate pe yahoo cu tati, si imi vine caprixul langa mine si se pune pe un bocit cu niste ochi de vitel si intindea o mana sa ma apuce, cu cealalata se tinea, se pare ca a invatat lectia, eu cica ma tin tare si nu o bag in seama ca de e pedepsita, ce credeti ca am rezistat 2 minute? pai cum sa nu mi-se urce in cap?
Ei hai ca aveti material de citit la prima ora. Mai, pai ma-as cam culca si eu daca bumbu doarme, acum are 23 de grade in patut, dar eu par simt ca imi ingheata picioarele.
Hai ca m-am tampit complet de can zic sa va spun si tot uit a mea bumba a adormit saptamana trecuta in leagan, i-am facut si poze dar si pe astea am uitat sa le pun, daca merge net-ul bine o fac acum.
Matei, sa cresti mare sanatos, Lucas sa-ti traiasca puiutul si sa-ti aduca multe multe bucurii. Pe unde umbli?
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Stefania Nicolae spune:
Mai fete, na ca ma apuca uitatul pe poze,cred ca mai pun si altele, daca aveti timp si chef.
poze
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

NewMami spune:
Mama dar mult s-a mai scris de saptamana trecuta. De cand e tati in concediu acasa cu noi ne plimbarim de zor.Mergem in parc cu saniuta si ne place mult de tot. De abia ni se vad ochisorii dar suntem tare cumintei. Am terminat si de aranjat casa pe dinafara si bradutul. Iar cu mergatorul avem libertate de miscare sa ajungem la luminite de care suntem fascinati.
Ieri am fost la cumparaturi toata ziulica si le-am gatat cam gatat. A fost o zi foarte fructoasa si nici nu vreau sa fac socoteala la cat am lasat prin magazine.Sunt bucuroasa ca am gasit si masuta de cafea si inca una mica (set) ptr. sufragerie asa ca am terminat si cu mobila ptr. camera asta.
Maine vreau sa fac curetenie iar tati merge cu Patrick sa cumpere papica si altele ptr. sarbatori. Meniul nu e cine stie ce (sarmale, salata vinete, cartabos, jumeri, carnat, salata de peste, oua umplute, friptura, ciorbica acra sa ne revenim dimineata) dar am dat comanda de prajiturele bune (piersici) si un tort tiramisu. De Craciun vin la noi prietenii nostri cei mai buni si totodata nasii lui Patrick iar de revelion mergem noi la ei ca se lasa cu chef mare de tot.
Margott, Androix,tzumpiloimultumesc ptr. firmele de taxiuri si indicatiile pretioase. I-am dat mamei toate datele, sper sa nu aiba probleme.
Corni,de ce ai tinut ascunsa scumpetea mica si nu ne-ai aratat-o pana acum? E o dulce si inca odata m-ai convins sa vin la Constanta daca vreau fetita.
BabyGirlam vazut si pozele Emei. Sa mananci nu alta dulceata de fetita cu bulanase. Parca e o adevarata artista in unele poze.
In legatura cu semnele Patrick are unul pe gatut in forma de inimioara si se vede clar de tot si pe zi ce trece e tot mai rosie si clara. Iar in spate pe ceafa o pata rosie care se vede tot mai putin. Cea de pe ceafa nu stiu daca ii va trece in totalitate ca eu am una si se se vede si in ziua de azi (ca si o iritatie).
Margott,ce scump e David cum se ascunde el dupa paturica. Asa face si Patrick, nu adoarme pana nu-si pune paturica sau maimutica sau ceva pe ochisori. Nici Patrick nu mananca mai mult de 150 ml la o masa si de fapt mai mananca lapte numai dimineata si seara si poate o strigare noaptea. Asa ca in total daca ajungem la 450 ml/zi.
Androix,iti dau dreptate cu iq-ul. A scazut nivelul considerabil si chiar daca eu inca sper sa creasca la loc, procesul e al naibi de incet.
Mygirl, Alexandra e tot mai frumoasa pe zi ce trece. Si ce bine ii sta cu cornite rosii in parul ei negru. Cred ca ati avut o seara minunata.
StefaniaNicolae, pup nasuc de fetita scumpica. Of saracuta ce s-a lovit.
Loreen, ce scumpa e Delia cum doarme ea pe burtica si cracanata. De zici tu ca e slabuta? Ca uite ce bulanase scoate la interval. Ai gatat cumparaturile de Craciun? Pana la urma i-ai luat Biancai mobil? Mi-ai facut o pofta cu carnatii de acum imi ploua in gura. Vreau si eu o portie fierti in moare de varza. Moarte de om.
Elisor,mananc eu bucata de fetita bucalata in rochita.Sa-i treaca cat mai repede raceala. Of, of, of dintusi ce o mai chinuie. Stiu cum e ca de abia am scapat de prima etapa. O sa-si mai revina odata ce-i sparge gingia.
Asa deci sa inteleg ca ai gatat curatenia? Deci acum vi sa ma ajuti si pe mine? Mai dar ce te-ai mai muncit, ai grija cu spatele tau sa nu cumva sa-ti petreci sarbatorile din pat. Gata cu cumparaturile? Ce ii aduce Mosul lui Andreas?
Imi pare rau ca nu ne-am auzit azi dar am fost plecata.Si ca tot am ajuns la ziua de azi hai sa va zic cum era sa-mi stric sarbatorile. Azi m-am dus sa iau masa cu colegele de la serviciu. Toate bune si frumoase, mancare buna, schimb de cadouri si dupa ce gat zic hai sa dau o fuga sa cumpar pampersi si altele de la magazinarie. Zis si facut - graba mare, aglomeratie merg exact unde aveam nevoie nu mai casc ochii aiurea. De obicei am cu mine un rucsacel si il pun de multe ori in cosul de cumparaturi. Iau eu una alta si cand ma indrept spre casa ia rucsacel de unde nu-i. Zic - a mi l-am uitat in masina. Las cosul aproape de caserie, fuga la misa - rucsacel ial de unde nu-i. A zic l-am lasat la restaurant - fuga acolo - dar fara vre-o sansa - nu-l uitasem acolo. No atunci mi-am dat seama ca nu-i a gluma. Dau fuga acasa ca mobil nu mai aveam (fiind in rucsacel) si ii spun sotului sa sune la banci sa-mi blocheze toate linile de credit pana eu ma duc inapoi la magazin sa declar ca mi s-a furat rucsacelul si sa vad daca ma pot ajuta cu ceva. Ma duc inapoi la magazin, vorbesc cu ei si mare scofala n-aveau ce sa faca ptr. mine. Dau sa plec la masina dar imi zic hai totusi sa dau o tura prin locurile in care m-am oprit in magazin. ZIs si facut. Si cand ajung la papuci (ca ma orpisem sa-i iau sotului o pereche de papuci de casa) ce sa vad pe scaunul pe care sezi sa incerci papucii - rucsacel maro. Sa mor nu alta. Habauca de mine l-am pus acolo cat timp m-am uitat dupa papuci si acolo l-am lasat . Si l-am gasit intact in acelasi loc dupa cel putin 1/2 h si intr-un magazin super aglomerat. Pot spune ca am avut noroc. Aveam in el carti de credit, carnet de sofer, card-uri de insurance sanatate, masina, registration de la masina, certificat nastere Patrick, etc. Cred ca-mi petreceam sarbatorile la telefon pana ajungeam sa le anunt pe toate.Asta sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai las rucsacelul in cos aiurea si nesupravegheat pana casc eu ochii la una alta.
Olga, imi pare tare rau ca Tony continua sa te necajeasca. Poate odata ce va incepe sa umble si isi va consuma energia sa ai si tu parte de putina liniste. Pupici lui Tony baietel frumusel si dezmierdat.
Lucas, Anky pe unde sunteti ca mi-e dor de voi.
Va las acum ca e trecut de miezul noptii si ma duc ca sotul canta la chitara si da concert de colinde.
NewMami & Patrick Ryan