Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 11

Margott spune:
Iuliana, Juliana(Boboricu), Julia (Crissu), Iulia (Speranta nu moare) si celorlalte Iulii si Iuliane, printre care ma numar si eu, va urez LA MULTI ANI!
Azi este Sf Iuliana!
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro

elisor spune:
Am o mie si unu de draci... suna la usa...asistenta, ca sa mergem azi la 12 la vaccin ca era sa ramanem pe dinafara, ca m-a cautat si ieri, ca nu merge interfonul. Destept interfonul asta ca-mi citeste gandurile, culmea e ca la postatita, la fiu-meu, la altii si la altii a sunat, dar tocmai la ea nu a sunat. Asta-mi doream dom'le sa ma caute acasa, nu le-am dat nici nr. de telefon, adik ei pot sa ma caute cand e interesul lor cu vaccinarea, iar cand e vorba de bilant din 2 in 2 luni nu existam pt. ei
Am zis ca tre' s-o schimb ca numai nemultumiri am in ultimul timp. Data trecuta la vaccin era sa mi-o vaccineze fara control, noroc ca am tras-o de maneca. Ma mir ca nu le face vaccinul vineri dimineata sa am fata aranjata de craciun. Cred ca suntem ultimii pe tara care fac azi vaccinul.
Am culcat copila si om vedea la cat ajungem, dar cert e ca la 12 nu o sa fiu acolo, mai spre 13 ca doar nu o fi foc daca m-o astepta, eu de cate ori n-am stat cu orele la usa ei.
Am o mie si una de draci...
N-o nu va suparati pe mine pls, am sperat ca daca scriu ma descarc, dar tot molotov scrie pe mine. Ma duc sa-mi fac dusul si va spun mai incolo cum a fost.
Sa aveti o zi buna, ca a mea e compromisa...
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Pai daca-i chef chef sa fie LA MULTI ANI si de la noi pt. Sf. Iulian, habar n-aveam
Margott pai am vazut ieri cavteva poze de la botez, acum mi-am dat seama cand am intrat sa vad si aceleasi poze, adika am intrat pe poza care ai dat-o la link si apoi m-am bagat la next si tot asa. Cu intarziere atunci: sa va traiasca crestinul!
Eli, Bianca & Andreas

corni spune:
Loreen, uita-te daca te incadrezi si tu?
Art. 29. - (1) Prevederile prezentei ordonanțe de urgență sunt aplicabile și tuturor categoriilor de personal care își desfășoară
activitatea în ministerele și instituțiile din sectorul de apărare, ordine publică și siguranță națională.
(2) În situația persoanelor prevăzute la alin. (1), fondurile necesare plății drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență și cheltuielile administrative se asigură din bugetul de stat, prin bugetele ministerelor și instituțiilor din sectorul de apărare, ordine publică și siguranță națională.
Androix,de cele 8 mil. vorbeam si eu.

Androix spune:
Mey da ce logoree nocturna v-a palit
Elisor, nu rad mey de tine cu lampa ta Cat despre tricotat zau ca e ca mersul pe bicla. Eu n-am mai exersat de 15 ani si deja mi-am tras juma de metru de fular. Bai si nu ma mai satur. Deci azinoapte ce carnati bai nene, ca nu ma mai dadeam dusa la culcare tot cu andrelele misunam pe canapea
Pana la urma m-a lovit si pe mine somnul si m-am carat la culcare in timp ce Mihai presta de zor la carnati. Sa-i fie de bine, ca el trage in fiecare an sa faca nu cumva sa il pocneasca foamea in ziua de craciun. Si poate ca nu v-am zis dar asta e deja a doua tura de carnati ca a facut si un fel de ghiudem din carne de oaie si de vita si care acum s-a uscat si il mancam asa crud. E super bun dar daca ma intreba pe mine n-as fi facut atatia carnati
Tdi, mai ce fetita frumoasa Alyssa!
Bradutul meu nu l-ati vazut pentru ca nu l-am impodobit inca. Ce, vreti sa ies pe ultimul loc daca vi-l arat impaketat pe balcon?
Gabitza, aha! deci suntem in top! Ia sa curga cv-urile acilea la baba! Acu sa va vaz: mancati tot? va sugeti degetele de la picioare? dormiti toata noaptea? cati dinti prezentati?
Adina, eu cred ca merg pana la urma. Ma mai gandesc pana vineri Nu de alta dar la ora aia la mine e blocata intersectia si la fel este blocat tot orasul pana la universitate. Ar insemna sa plec pe la 8 jumate de-acasa. Ori aia e abia ora la care facem oki amandoi...
Stefania, e super tare poza in care o cantaresti pe Bumbu!
Margott, am reusit sa vaz pozele de la botez. Vezi ca stiam eu ce vorbesc. Ai mai slabit mult de la botez. Cel putin la fata te-ai lungit. Frumusel David la botez, cine l-a imbracat asa fancy?
Io nu prea ii pun condimente. Adik deloc.
Elisor, bafta la vaccin! Dar oricat de necajita ai fi nu intarzia pentru ca vaccinul vine in doza pentru 8 copii si expira repede. Tre sa va ia pe toti repede sa nu va dea vaccinul expirat si sa intepi bulanoasa fara nici un folos. Noi vad ca am trecut cu bine peste vaccin, ieri au fost 5 zile de cand l-am facut si toate-s bune. Am scapat.
Corni, deci ne-am lamurit. Dati-mi un sut in dos ca sa pun mana pe telefonul ala si sa le sun pe proaste...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Androix spune:
Deci am sunat
Mah, da proaste mai suuuuuunt!!! Evident ele inca mai aprofundeaza problema si in concluzie nu stiu sa-mi zica ce se va intampla in continuare.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

loreen spune:
Hai ca vin tura a doua la draci ca m-a enervat hahalera asta de barbat al meu...mintea lui creata vroia sa manance soric si nu putea decat atunci cand adormise Delia ...si ia punga si fosneste si mai tranteste si curu' de lemn pe masa...in next secunda se trezeste copilu' in urlete binenteles dupa ce ma urlase toata dimineata... plus ca nu a servit nici pana la ora asta micul dejun...la 10,30 trebuia sa ma duc la manichiura si uite asa eu cu dracii si astia doi au plecat in Oraselul Copiilor sa se dea in masinute...si pana deseara la culcare mai sunt atatea ore...
Elisor Bianca crede,avem noi grija de asta...o aburim la greu,ba sa-i scrie scrisoare lu'mosu,culmea ca o mai punem si la cutia postala...Apoi pe 24 seara facem pe prostii pana si copilul crede ca suntem nevinovati...Sa vedem cat ne mai merge poanta...
Bafta la vaccin,cred ca acum sunteti in vrie...las ca nu se intampla nimic...ca si noi suntem vaccinate si nu avem nimica decat draci in pampers...
Corni fac obiectul si chiar am spus ca eu nu ma agit sa-mi fac hartii ca primesc de la unitate banii
Androix pai sa recapitulam: in gura bagam orice incepand de la picioare,avem doua maini doua picioare,ne-am descoperit azi si pi dansa si o facem elastic de cate ori avem ocazia,avem si niste par pe alocuri,dormim numai noaptea,la mancare suntem ieftine,la toale mai scumpicele,avem si biju,un tzelular si doua pagere la cingatoare ne mai lipsesc...da' avem renta la opspe ani...iar la capitolul soacra stau bine...da' ne reciclicam daca este cazul...
Iuliana scumpe foc fetele si le sta atat de bine in rochite...papusi nu alta...
Margott la mine gama de condimente se extinde pe la busuioace,oregane,cimbru,leustean,patrunjel,marar,telina,tarhon,mult controversata sare,piper,tot ce-mi vine la mana...Eu nu-i mai fac Deliei mancare separat...pentru amandoua fac aceeasi mancare...chiar daca Bianca este mai mare...Daca mananca bine daca nu data viitoare...
Andreeaatan ma duc sa-mi recuperez copilul din premergator ca urla si va studiez acusica si pe voi...
La multi ani Iulianelor si Iulianilor...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Danelutza spune:
Buna dimineatza cam pe la prinz si de la mine.
Ufff, lipseste oama o zi si voi scrietzi de mama-mama. Recunosc nu am avut timp sa citesc tot, dar promit ca voi recupera. Bebelusha mea vad ca a inceput sa doarma iar binishor. Ieri m-am apucat si eu sa darim o camera, adicatelea cu curatzenia, dar... surpriza au aparut rudele sotzului, sa aduca un cadou Isabellei, asha ca m-am sacrificat si am aminat pentru astazi. A ajuns si cadoul bunicutzei din Romania, asha ca cu toate cite erau sub brad, nu mai e loc de nici un cadou pentru bebelusha mea. Dar am tras cu ochiul si am vazut ca azi noapte a adus moshu'ceva si pentru mine , adicatelea am fost cuminte, si cred ca e ceva de aurelll. Stitzi ce faceam aseara, cintam
Mos Craciun, mos Craciun
Eu stiu ca esti bun
Si ai pus sub bradutz
Pentru mine-un cadoutz
asha ca m-a auzit si s-a conformat.
Abia astept Craciunul, ca eu sint curioasa sa desfac pachetele, ca in afara de ce am pus eu sub brad, nu stiu ce contzin cadourile. Frumos nu, asta imi place in tzara asta, ca faci bradul la sf.Neculai, incep sa apara cadourile sub el, dar nu vedem nimic pina la Craciun. A, spun minciuni, am vazut ce a trimis mama, ca la vama a trebuit sa declare tot si nu le-a impachetat.
Stitzi ce mi-a mai adus moshu', , mi-a cazut aseara o lucrare, in timp ce rontzaiam ceva dulce si tare, asha ca fiind shtirba de Craciun nu voi putea zimbi
, va rog mult de tot, zimbitzi si pentru mine
Va doresc o zi buna la toate, si daca cumva nu mai apuc sa scriu,
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CU BUCURII
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario