Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATZA!!!!
Mai nu fiti razboinice si cu siguranta nimeni nu vrea sa superre pe altcineva pe aici. Suntem super stresate(CEL PUITN EU PARCA-S DUSA RAU) su=i ne aprindem u pic mai repede. Hai sa fim unite ca si pana acum
Eu fusei la dr, imi zise ca sunt ok si ma asteptam sa ma cheme mai la 6 saptamani...dar nimik . Cica sa ma duc la 4 luni de la nastere sa vedem ce metoda contraceptiva folosim....Si sa am grija ca pot ramane chiar daca alaptez. Cu lohiile cica este de bine, de ex ieri aproape toata ziua nu a mai curs, cand m-am dus la el mi-a cerut sa vada tamponul care era curat, (na pus de 1 ora) si m-a intrebat daca peste zi a mai fosr ceva . Si i-am zis ca aproape deloc si a zis ca poate fac un dus mai cald si de aia incepe sa mai curga nitel....
Da stiti ce dor mi-a fost de Vlad ieri pana m-am intors de la dr? E prima zi cand am stat mai mult de 2h jumate departe de el. Asa-i ca sunt cam dusa?????

ANDA, asteptam povestea....
Ma duc sa mai prind 1 ora de nani

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

neata'

Ma bucuram eu noaptea trecuta ca am dormit 5 ore legate, dar azi-noapte nu mi-a mai mers. Ce sa-i crestem si noi in ritmul nostru.

Ori mananca bb mai bine, ca parca nu mi se mai intampla prea des sa-mi curga sanii de plini. O vad pe asta mica ca doarme linistita, mai multe sau mai putine ore, sper sa fie laptic suficient.

Lavi02, sper ca nu de mine era vorba. Vorba Inei, de multe ori nu ma confrunt cu problemele care se discuta, le citesc, dar pana ajung sa dau si eu cu capul s-au mai uitat din sfaturi. Si-apoi, pe o mamica dezorientata cum sa n-o ajuti, daca poti/stii cu ce sfaturi .

Hopa, mi-a adormit puiu, fug sa mai dorm si eu putin, ca-s cam chiauna.

O zi faina la toate si pupici multi!!!!!!!!!!

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIA, eu stau in berceni dar daca ma hotaresc sa iau galactogilte anunt ca e pacat sa ramai cu el si sa nu-l folosesti si sa iau eu altul de la farmacie . Te anunt.

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am dormit 6 ore legate!!! doamne, ce bine ma simt!! nu-mi vine sa cred!!
acum nici nu stiu cat e de bine... iris a mancat la 11... la 12 ne-a facut scandal, incep sa cred ca asta e programul ei, de stresat parintii pana la 1 noaptea. cum era exclus s-o las sa adoarma la san, am facut ceiut... babydrink, 75 ml. (juma de plic, super diluat). si pe la 1 a adormit mandra, lipita de mine, normal, ca in patut nu voia sub nici o forma, mai incercasem de 3 ori. si cred ca mai dormea, daca nu se trezea cristi si nu ne foiam prin casa. sa mai zic cum erau sanii mei?? pocneau, nu alta. abia asteptam sa manance...

dar, sa ne luam si dupa dr... hai sa vedem cat mananca copilul intr-o zi... aveam deja 70 ml ceai pe lista... si cica trb sa ajungem la 720ml/zi tot ce baga matza in gura.
"proba suptului"....idioata chestie... cum sa cantaresti una bucata copil nemancat care da din toate membrele si se zbantuie ca naiba?! ma rog, am incercat... a terminat fata masa, dormea dusa. fix 10 min la fiecare san, si pe primul l-a golit, ca atarna moale in bataia vantului, comparativ cu "vecinul".
care credeti ca a fost diferenta pe cantar!? 230g!!!! eee...uite de-aia zic eu ca-i idioata proba asta!! n-o sa cred in veci ca poate incape atat intr-un copil mic, sau ca in timpul ala de 15 min supt continuu a tras atat!!
o s-o fac totusi peste zi, o sa ajung probabil la concluzia ca fi-mea bea 2l lichid pe zi, ca un adult . si chair ca trimit cantarul la fiare vechi!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!

Lavi02, desi ii dau Flaviei Vigantol, doctorita care o inlocuieste pe a mea a considerat ca trebuie sa-i faca si D2-iul. Asta e!Cred ca nu-i va face rau.

Am luat in greutate in 8 zile 250g si am crescut cu un centimetru.

In legatura cu reprosurile de mai sus eu cred ca ma incadrez perfect si mi le insusesc, desi n-as fi vrut sa deranjeze atat de tare.
Recunosc ca nu postez des, dar va citesc inca din luna in care am ramas insarcinata.Si asta zilnic. De multe ori am vrut sa scriu, dar cea ce aveam de spus mi se parea atat de pueril incat renuntam . Si asa am ajuns sa fiu necunoscuta. Nu ca m-ar deranja.
Cand am inceput sa scriu mai des nu prea mi s-a raspuns, am avut senzatia ca "eu vorbesc , eu aud". Si atunci m-am limitat strict la intrebarile care ma interesau, fara sa mai plictisesc si pe altcineva.
Stiu ca unele lucruri s-au discutat inainte, dar "pe o ureche intrau si pe alta ieseau", tocmai ca nu eram in situatia rspectiva. Si nu stiam unde sa le caut, ca la cate pagini sunt....Am incercat la mamicile de sept-oct, ele fiind mai avansate, dar trebuia sa citesc tomuri intregi si iar am renuntat.Cel mai simplu : adresezi inrebarea inca o data si astepti sa primesti un raspuns prompt , reducand astfel timpul pierdut.
Toate cele bune!
mara+flavia nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

In alta ordine de idei: ce avem voie sa mancam de Sarbatori concret, ca ce n-avem voie deja stiu(cu aproximatie)? Astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la toata lumea!

Haideti mai fetelor, tocmai acum cand au ramas 4 gravidutze care au nevoie de sprijin sunteti suparacioase!!
eu fiind una dintre ele!

LAVI eu am salvat cu sfintenie ce ai sfaturi ai scris tu sau alte mamicutze tocmai pentru ca mi s-au parut pertinente si intradevar nu este f. practic sa citesti zeci de pagini pentru o lamurire!
Eu m-am conformat si mi-am cumparat si cartile recomandate de tine!

Iti trimit in dar :

Cred ca ai dreptate in sensul ca cineva care intra mai rar vrea raspunsuri la intrebari fara sa ia in considerare ca forumul este la urma urmei ceva subiectiv si personal, nu exista in spatele celor care scriu birou de informatii si raspunsuri.Toate cele ce se scriu aici sunt "in personam"!

Eu sper sa aveti rabdare sa ma lamuriti si pe mine daca o mai fi cazul cu ceva!plizzzz!

Ilenutza

Cine vrea, pot sa ii trimit salvarile discutiilor care s-au purtat dealungul timpului ref. la supt, alimentatie sau mai stiu eu ce!Si mai spusese o gravidutza ca le-a salvat, dar nu imi amintesc cine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Of of of...deschid forumul si ce-mi vad ochii? Mai bine, mai fetelor, voi aveti chef de certuri in saptamina asta sfinta? INUTA draga, nu face prostia sa ne parasesti. Io cred ca toate ne-am simitit un pic atinse de ceea ce a zis Lavi02, io una mi-am facut autocritica, Dar au dreptate fetele - suntem tare obosite, oboseala acumulata deja la unele chiar de la insomniile din ultima perioada a sarcinii. Asa se explica "revoltele". Nimeni nu are dusmanii pe aicea, cel putin asa cred eu. Deci nu are rost sa ne certam - trebuie luata decizia ca fiecare sa intrebe ce vrea si de cite ori vrea, iar daca fetele vor sa raspunda, sa o faca. Cine nu vrea/nu are chef/s-a plictisit sa tot raspunda la o anumita tema, sa nu o faca.
Uite, si io am pus ieri intrebari - cu tetinele de latex si sicicon si cu hernia ombilicala si am primit un singur raspuns la aia cu hernia. Ce sa fac? Sa ma supar? Nu. Asta poate primesc azi! Deci, Inuta, pentru tine:

Cristina -felicitari pentru somnul cel bun! In sfirsit, o mamica odihnita! Si io cred ca e cam mult 230 grame. Totusi, dolofana mea, a mincat in prima zi de regim, din biberon, 180 de grame de mucilagiu. Ar mai fi halit ea, dar mi-a fost frica sa-i mai dau. E drept ca e mai mare ca Iris...

Ripley - sper ca azi ai o zi mai buna, mai linistita. O sa vezi ca o sa fie bine. Cintarul e cretin si copilul nu are nimik. Fac si io ca Lavi02, insist sa te mai gindesti cu suplimentul de Nan.

Poze cu mami si Sarah
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Of, of, mai, iar am starnit furtuni pe aici. Cum apare cate un conflict eu sunt in mijlocul lui. Ba, am ratat unul, az' vara cand eram in concediu , intre Bic si Dienuta.

Si eu am fost stresata ieri cu vaccinul+serbarea+facut de mancare ca a venit taica-meu... colac peste pupaza mi-a facut asta mica febra de la vaccin si nu ma asteptam (de obicei la asta de 2 luni reactivitatea e cea mai mica, ce-o sa patim la celelalte?!), a facut si azi noapte un pic... si e groaznic, e prea mic fundicul, de-abia i-am bagat jumate de supozitor si o durea rau, unul intreg no way, o durea si termometrul, stres sa nu faca kk dupa supozitor, nu-i dadeam sa manance imediat, plans.... aventuri din cripta vorba lui Noki.

Nu va mai recunoasteti toate in ce-am zis eu

Un singur lucru vreau sa pastrez din ce am zis: cand e cineva care intra mai rar si vine cu niste intrebari la care primeste raspunsuri (ev lungi) sa dea un semn ca a citit, altfel ai senzatia ca ai raspuns la pereti.

E clar ca suntem obosite si stresate si aveti dreptate ca e normal sa tot rumegam aceleasi si aceleasi subiecte pe masura ce ajung diversi copilasi in diverse faze . E libertatea fiecareia sa participe sau nu la discutii.

Ina imi pare rau ca te-am suparat, si mi-ar parea rau sa pleci din cauza mea!

mara mie imi place sa citesc ce mai povesteste lumea ca mai face, din pacate nu apuc intotdeauna sa si scriu, sa arat ca am citit ce mai face lumea ca incerc sa raspund la intrebari. Stii cum e cu intrebarile, fiecare pune 1-2-3 si chiar daca ai stii sa raspunzi, nu apuci sa raspunzi la toate, pt ca raspunsul e de regula mult mai lung decat intrebarea.

cristina ce parere ai, n-ar fi bine sa punem link-ul la ABC-ul vaccinarii pe prima pagina? Mie imi place cum e structurata informatia acolo, e concisa si la obiect.

http://www.ispt.ro/abcvaccinare

Ripley inainte de a-i da lapte praf de ce nu incerci stimularea lactatiei cu ceaiuri, Nutrinatal sau Galactogil. Asta daca pusul mai des nu are sens. Dar eu in continuare zic ca daca fata e multumita si grasuta e OK cat lapte ai. De ce nu intrebi si pediatra inainte de a baga laptele praf?

anamari nu mai stiu daca ti-am raspuns , da, aici se face vaccin antipolio oral, cu virusi vii atenuati.

Mai fetele, mai potoliti-va cu diareea doar n-or avea toti. Si Nati a facut la un moment dat cu mucus, dar culoarea, consistenta in rest si frecventa erau ca de obicei asa ca nu m-am stresat.

Eu va pup si-mi cer iertare,
Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

In alta ordine de idei: asta noapte am dormit ca valiza in gara, ioc contractii sau dureri asa ca maine la 8 am suntem la spital!Va cam dati seama in ce stare sunt!

Ceva sfaturi pe ultima suta de metri?

Sper sa fie totul bine si bebica sa fie bine sanatos!

Pe Xandra si Noki le vizez cu SMS-ul si promit sa va tinem la curent cu evenimentele!

Daca nu mai am cand sa intru va urez Craciun fericit si fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze casa si sufletul!
Fie ca Mosu' sa va aduca tot ce va doriti!

PS LAVI te inteleg ca e naspa sa tot dai sfaturi si prea putine fete sa iti multumeasca pentru asta!Ai impresia ca vb. cu peretii!Dar presimt eu ca asta o sa schimbe aici pe forum!
Eu sunt super incantata de carti,mai ales ca nu aveam decat capraru acasa, asa ca multumesc pentru ele!

Ilenutza

Mergi la inceput