Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, MISS YOU!!! Ce mai face prietenul nostru DARIUS????
FELIS, multam de gandurile bune!! si Mihaita sa fie sanatos, mancacios si voios!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Urez si eu de azi
UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIE!!!

UN AN PLIN DE REALIZARI, IMPLINIRI , SATISFACTII!!!

BOBITA, multam de urare!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Onitza te rog sa-mi scrii si mie cum faci ceaiul de ceapa coapta. eu astazi i-am dat dariei 2-3 lingurite de ceai+1 lingurita de suc de lamaie+miere de albine; toate frecate si ii dau cate 1/2 de lingura din cand in cand. i-am mai pus si sare incalzita pe piept numai ca nu ii place deloc si protesteaza.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE DOMNISOARELE SARBATORITE ASTAZI-cele doua Biencute (Ioana si Vio), Alexia si Daria , SA CRESTETI MARI SI SANATOASE, SI SA AVETI NOROC IN VIATA, CA FRUMOASE SUNTETI TOATE DEJA.

Carmen, in mod special multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa va puneti cat mai repede pe picioare, sa puteti sarbatori asa cum se cuvine.Cat despre faptul ca gresesti ceva, stai linistita, nu vezi ca marea majoritate a copiilor sunt cu sistemul imunitar la pamant, eu nu am racit pana la 10 ani de atatea ori cat Mihnea intr-un an. Si apoi, ai nostri iau contact si cu o gramada de alti virusi de la fratii mai mari, si tot asa...

Onitza, cum sa mergi la doctor numai pentru ca Paul a mancat prost intr-o zi, fii serioasa, au si ei diverse perioade, eu cu Bianca ar fi trebuit sa stau numai pe la usa cabinetului, la stilul in care manca pana la 1 an...Oricum,daca e un pic rosu in gat, chiar daca nu are febra, s-ar putea sa-l deranjeze cand mananca, asa ca incearca sa te uiti sa vezi cum e, si nu te mai impacienta asa de tare! ma bucur ca a functionat si la voi Pivalone.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Carmen si eu mi-am pus aceleasi intrebari cand a tinut-o lant Denisa cu racelile. Are dreptate Onitza e o perioada plina de viroze si eu nici nu mai zic ca a mea racise in casa de cele 3 ori la rand. Si deci pneumonia a fost o complicatie dar tot in casa a facut-o.Nu te ingrijora o sa se faca bine si o sa uiti de toate. Eu am inceput sa-i dau preventic si oscilococcinum in speranta sa nu mai prinda toate racelile astea care circula.
Si nu in ultimul rand sa-ti traiasca puiutza, sa se faca mare si sa va aduca numai bucurii.
Si ma repet..La multi ani!! Biencutza iubita, Alexia si Eva.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

"Ia sa te vad...cum esti .......hai, ca nu te mai doare asa tare, se vede pe tine, nu te mai doare de la peridurala .......ce simti? ..... simti ca vrei sa faci caca? (n.a. asta cu caca a fost EXACT asa, e autentica) urca pe masa !!! ia impige ! hai, hai ca e bine ! impinge iar! nu, nu asa, impinge ca lumea ! ca atunci cand esti constipata, ca am inteles ca stii cum e (n.a si asta a fost EXACT asa, amuzant medic, nu?) ....da-mi halatul ...CHEMATI NEONATO !!!!!! hai, impinge! impinge acum, e bine, vine copilul, e bine, hai !!!!" ........
Asta a fost EXACT acum un an, EXACT la ora asta (ma rog, poate plus minus 2-3 minute) .......

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

ROSERB nu m-am dus pana la urma la doc...era vorba ca maine dimineata plecam la Moreni si as fi vrut sa il vada un doc, eventual cel de la policlinica...inainte sa mergem in vacanta la bunici!!! iar in cazul in care are rosu-n gat sa imi dea ceva pt asta!
Dar nu m-am dus, am asteptat cumintica si acum va dau vestea ca azi a papat la masa de fructe 300 ml iar la cea de pranz 200 ml!!Uraa! si ca sa fie completa surpriza, mi- a adormit foarte repede azi la pranz, neasteptat de repede si sa va spun ce amuzant a fost: nu l-am mai plimbat in pbrate ca pana acum, l-am pus direct in patut si i-am cantat cam 5 minute, dupa care am plecat..m-am dus val-vartej in sufra sa bag aspiratorul, fiind ferm convinsa ca nu doarme! suprizaaaaaaa: il luase somnicul!!!!
Auzi, chiar voiam sa te intreb, dar am uitat: Mihnea mai face figuri la masa de pranz??? parca a sa ziceai, ca si Paul cam tot la pranz mai face figuri!
CARMEN, e SUC DE CEAPA COPATA! : coc 2 cepe intr-un vas termoizolant in cuptor, apoi le storc pur si simplu, si sucul sau zeama i-o dau inainte de masa!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana_du

"Ia sa te vad...cum esti .......hai, ca nu te mai doare asa tare, se vede pe tine, nu te mai doare de la peridurala .......ce simti? ..... simti ca vrei sa faci caca? (n.a. asta cu caca a fost EXACT asa, e autentica) urca pe masa !!! ia impige ! hai, hai ca e bine ! impinge iar! nu, nu asa, impinge ca lumea ! ca atunci cand esti constipata, ca am inteles ca stii cum e (n.a si asta a fost EXACT asa, amuzant medic, nu?) ....da-mi halatul ...CHEMATI NEONATO !!!!!! hai, impinge! impinge acum, e bine, vine copilul, e bine, hai !!!!" ........
Asta a fost EXACT acum un an, EXACT la ora asta (ma rog, poate plus minus 2-3 minute) .......

Admirati-ne

Ce frumoooooooooooooooooos! sa retraiesti momentul EXACT in acelasi moment, doar peste un an!!!!!! si uite acum ce caprita zambareata ai!!!!!! care striga TA-TA-TA intr-una ca Paul!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Am aparut si noi putin sa va multumim din suflet pentru urarile de ieri!!!
Dorim multa sanatate multa puiutilor bolnaviori!!!! si pofta de mancare celor care nu papa la fel de bine ca inainte!!!
Si pupici multi si dulci!!!!

Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Admirati-ne

hai k asa poetica cum ai fost, mi-ai dat lacrimile printre metaforele atea ale tale...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput