Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

La multi ani! sarbatoritelor de azi:Alexia,Daria,Bianca,Cristiana,Eva

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

M-am panicat pentru ca Paul a refuzat lingurita cu mancarea de pranz de la inceput, ceea ce nu facea, oricat de rau ii era inainte! a avur febra 39, a vomitat, facea diaree, dar el mancare primea, acum a fost diferit si nu stiam cum sa interpretez refuzul lui...probabil ca e de la dinti, dar e si foarte racit! in fine, important e sa pape si cei 100 ml daca poate, am prins ideea! FELIS, de ce spui ca nu te-a bagat nimeni in seama? eu imi amintesc postarile tale cu faptul ca nu mai papa MIhai ca inainte, si chiar voiam sa intru pe mess sa te intreb, dar statsul tau "Spunea" papa bebe si nu voiam sa deranjez...si dac aiti amintesti, acum cateva zile, cand tot asa scria "papa bebe", am intrat sa ii urez lui Mihai pofta buna si sa pape ca inainte - semn ca citisem ce ai scris pe forum!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Bianca scumpa, sa fii, in aceasta ordine: sanatoasa, norocoasa, fericita, iubita, frumoasa si desteapta (ultimele doua esti oricum, pt ca semeni cu mami) si sa o bucuri in fiecare zi, lumina ochilor ei frumosi din capul ei destept care esti!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello fetelor, multumesc mult pentru urarai, am sa le transmit Biancai, care va fi foarte incantata !
Raluca, sufletul meu geaman, postul tau este ........ TU, asa bestiala cum esti, care este !
Anul trecut pe vremea asta bantuiam etajul 2 al spitalului Sf. Pantelimon, apa mi se rupsese inca de pe la 6 dimineata, si eu ...asteptam sa apara maria sa CONTRACTIA. Care, ca o doamna sofisticata cu ego exacerbat, se lasa asteptata la greu . Viitoarele mamici de prin alte paturi mormaiau marunt in barba, eu .... floricica ...... n-aveam nici o treaba ...... Noroc cu dl doctor care se plictisise sa stea dupa mine in ziua lui libera, asa ca mi-a provocat nasterea printr-o perfuzie careia ii sint profund recunoscatoare! Traiesc din plin ziua de azi, Craciunul, totul ......

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Maine vine Mosul la tati la servici...va fi prima intalnire a Biencutei cu el...deja am emotii...sper sa fie si colindatori

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei (inclusiv petrecere 1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,

Va multumim din toata inima pentru urari si credeti-ma ca cele de sanatate sper sa se implineasca. Acum un an pe vremea asta o exasperam pe asistenta cu intrebari: E sanatoasa? E intreaga? Cate kg are? Eram dupa operatie si abia incepeam sa ma dezmeticesc.
Astazi, cam la ora la care a venit Daria pe lume eu am plans muuuult ca a inceput si Ana sa planga si imi tot zicea "nu mai plange mami te log". Daria dupa ce ca tuseste mai e si mucoasa tare acum. Imi vine sa arunc caruta de medicamente pe care trebuie sa i le dau zilnic. Sunt aproapte disperata. De la inceputul lunii noiembrie nu stiu daca am avut o saptamana adunata in care sa fie perfect sanatoasa. Ma gandesc ca gresesc eu undeva, nu stiu sa am grija de ea. Nici nu mai stiu ce sa cred, cert e ca sunt la capatul puterilor.
Tortulet ii voi face samabata ca sa o sarbatorim in Ajun ca acum toata lumea e ocupata. Sper, sper din tot sufletul ca pana de Craciun sa fiu si eu mai vesela si ea sanatoasa tun.
Multumesc ca ma ascultati, dupa ce mi-am varsat offul parca ma simt un pic mai bine.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

FETELOOOOR, MARE GRIJA la alunecari!!! Am sunat acum acasa sa vad ce mai face mama cu coloana si imi raspunde tata care ma anunta ca e acasa (in mod normal trebuia sa fie la sv), a cazut in fata uzinii pe partea dreapta si si-a zdrobit muchiul!!!! il doare raude tot, a fost la doc si i-a pus ca nu are ce sa ii faca, decat sa ia calmante, asa o sa il doara 10 zile!!! Atentie mare la gheta!!! ma gandesc ca la noapte o sa inghete zapada, se transforma in ghetus si noi maine dimineata plecam la Moreni! sper sa fie ok drumul! o luam de dimineata din loc ca s anu prindem trafic aglomerat!
EVELINE, faceti poze???? as vrea sa vad si eu expresia Biencutei in momentul aparitiei Moshului!
Reactia d-nului Paul, cand i-am aratat cum ninge: niste ochi maaaari, a zambit si se uita luuuung!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

CARMEN, daca te consoleaza cu ceva...si eu cu Paul la fel am tras! de pe 6 noiembrie a tot fost racit, cu viroze!!! clar nu esti de vina, ei sunt mici, sensibili, e si iarna, eu nici nu l-am mai scos de frica, vedeam ca e vant afara si il scoteam decat la geam!!!
Acum nu mai ma stresez...adica nu am ce sa fac decat sa astept sa treaca raceala, ii curge mucii rau si ii dau cu PIVALONE, recomandat de ROSERB ...este foarte eficient, sa vezi cam la 5 minute de la pulverizare, incep secretiile sa cuuuuuurgaaaaaa!!!! ...il sterg mereu la nas, sa il vezi ce stie cand scot servetele nazale, intoarce repede capul! ii mai dau AMBROXOL, 10 pic/ 3 zi, asta e pentru tuse si....cam atat ce tine de raceala..in rest, sirop IMUNOBABY, vigantolul, si POLYVITAL, ca vitamine. EU pentru tuse am mai incercat o chestie babeasca care functioneaza...sfat de la o mamica de pe forum ..si anume, suc de ceapa coapta...pe care paul il bea cu placere!! ..ii dau cam 2-3 lingurite / zi, suc din 2 cepe coapte! SPer sa ii treaca puiutei tale!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

CRACIUN FERICIT, CALD SI LINISTIT

Riana-Ioana, Anna, Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra, Cristiana Bianca, Eva
sa fiti santoase, fericite si sa aveti numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai fetelor... tare rau e cu copilas bolnaviori....

CARMEN, ONITZA, PAXELA, JASMINE, SABINA (si cine mai zicea ca au puiuti bolnaviori ca sunt )... sanatate multa puiutilor vostri... (nu stiu cum se mai simt Raducu si Sofia... dar sper ca bine...)

BITS, TRY, FULGULETZ, MOSS, GANDACELU, IONELA-ROXANA,MIKI, AIME...mai dati si pe aici cate un semn.. se simte lipsa

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput