Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Onitza fix asa face si Daria dupa ce mananca: sta cocotata pe scaun; mai nou se aseaza cu fundul pe masa.
cum mai e paulica?

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Cand vine timpul sa-i dau medicamente Dariei imi vine sa : salbutamol, ambroxol, calpol, lantigen (pentru imunitate), multi sanostol plus vigantol.
oare cand o sa se termine??????????????/

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CARMEN ....e mai bine...a mai papat din fericire acum, inainte de nani, o masa de iaurt (150 ml) cu pireul de pui de la pranz pe care l-a refuzat categoric.......acum e cu tac-su care incearca sa-l adoarma , dar se poare ca nu are sanse! e obosit si agitat! eu ma bucur mult ca a mai papat o masa consistenta!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ca sa va amuzati copios, uitati-va AICI! hihihi!

NOAPTE BUNA!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by onitza

Sunt foarte suparata: Paul nu mai mananca!!!! nu stiu ce sa ma mai fac! la masa de fructe a mancat 100 ml (el care manca 300 ml fara probleme) si la cea de pranz 50 ml cu urleteee!!!! nu imi vine sa cred, Paul nu e copilul sa nu manance!!!! unde sa ma duc cu el acum??? daca sun pe doc. imi spune ca trebuie vazut copilul dar nu ies acum cu el , sunt singura azi acasa si nu ma duc pe jos pana la Policlinica cu el, si-asa tuseste rau! a mai fost asa o data cu tuse rau si cu multi muci , dar manca!!!! acum insa...nu mai mananca deloc, sunt terminata!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

OOOOOFF, Onitzo, tare rau imi pare ca ai ajuns la vorbele noastre cu copii care mananca 150 ml ... Maria mea n-a mancat niciodata cantitati impresionante, dar a mancat in general satisfacator, astfel incat iti spun din experienta ca o masa-doua sau chiar o zi-doua de mutrite nu sunt ingrijoratoare . Nu iti face tie bine sa alergi la medic cu el pt doua mese maimutarite ... Stai linistita si fii multumita ca mananca totusi la fiecare masa. Eu m-as duce la dr doar daca vad ca situatia perista...

Chiar n-am mai postat si asta, ca mi-era aiurea, insa Maria mea de vineri, dupa cele doua vacc., e in figuri la mancare, dar astept sa treaca perioada vaccinului si ma uit in gurita pe la masele care am inteles si eu acum ca pot iesi oricum, oricand .

In plus, Maria la nici un vaccin n-a avut nici o reactie, insa acum a facut super febra, a fost maraita si vad ca si acu tot asa o tine. Deci si la Paul cu dintiorii nu cred ca e o regula: sa iasa toti fara probleme .

Si mai gandeste-te la ceva: copilul creste pe zi ce trece si de la una la alta are mofturi, pofte, placeri si neplaceri ...

Sper ca te-am calmat acum...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Otilia, mi se pare draguta ideea, sa o punem in practica cred ca va fi mai dificil ...

Carmen, pupam si noi mandruta sa se faca mai repede bine .

Eveline, hahaha, ce cunoscute mi se par povestile astea cu bucataria versus sufrageria cu tv .... La noi nu e cu clipuri si cu reclame dar a inceput sa se sictireasca si de ele . In general tot in sufra mancam inca, dar cu carti cartonate, in fund . Nici nu am cum sa o duc in bucatarie ca nu mai sta mai mult de 3 minute in scaunul de masa .

Adriana, ma bucur ca sunteti bine, iti duceam dorul .

Am vazut-o si pe Paula Cezara, careia ii uram la multi ani, ca si celorlalti sarbatoriti de saptamana asta!

Roxana, ce tare e Bianca asa serioasa cu mingea aia cat ea de mare !

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Ce sa fac, postez singura ca toata lumea doarme...

E fabulos cum s-a gandit ninsoarea sa ninga tocmai acum, cu doua zile inainte de Craciun... Abia astept dimineata sa vad reactia Mariucai mele ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ninge la Bucuresti?
Vreau si eu!
Pe la noi anul trecut prima zapada a fost in dimineata in care am nascut-o pe Sabina...imi aduc aminte ca nu ma puteam misca din pat, vorbeau fetele in salon "ia uite, ninge!" si eu vedeam zapada cu ochii mintii si eram fericiiiiita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pai Mihai are 2 saptamani de cand au scazut considerabil cantitatile la mese... am zis acum vreo saptamana... dar se pare ca nu m-a bagat nimeni in seama... De la 250-300 ml am ajuns la 120-150ml maxim. Mai nou are o singura masa pe care o papa toata: 220 ml - fructele...... Vi se pare o masa consistenta?... Deci in afara de masa de fructe puiul meu papa cam 120 ml la celelalte mese (inca 3) a si scazut in greutate... dar nu m-am panicat... Stiu ca au perioade cand sunt si asa...
De ex , cand am fost la petrecere la Ana Otiliei, pana la ora 7 seara nu avea in stomacelul lui decat cei 120 ml de lapte cu cereale de porumb de la masa de ora 8 dimineatza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A... pai uitam... ceva si mai important... Cei 120 ml papati inseamna cam 1.30 ore de fugareala dupa el prin pat...... Pt cine nu a inteles: 120 ml papati in o ora si 30 min

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput