Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La multi ani Alexia, Daria, Bianca, Cristiana, Eva.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cine ma ajuta si pe mine. Nu pot sa pun pozele portret in albumul de pe yahoo, pe verticala. Pot sa mai modific acum?
Eu pe calculatorul meu le-am rotit, dar cand le-am incarcat le-a luat cum erau initial . Sau doar rotite cu un program anume merge?Ma scoate cineva din incurcatura?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Felis multi si baga niste sarmalute la baiat ca s-o fi plictisit de laptic.
For2nity super faza.

Vio La multi ani printesei, tortul a fost spectaculos, fetita o minune.

Sanatate puiutilor bolnaviori, si noi suntem raciti, muci, tuse, m-am plictisit de ei, vreau o noapte linistita fara nas infundat., mai ales ca plecam la munte sambata dimineata.

Roxanica frumos brad, fumosi copii.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

La noi la mot petrecerea a fost maxima(zic eu..) , lume multa, copii si mai multi dar din pacate pozari putini.Asa ca am ales cateva pozici, nu foarte interesante, nu foarte inspirate, dar le punem sa fim si noi fruntasi la galerie.
Alexander a ales cheile, pixul si o foarfeca.La insistentele asistentei si mai ales a lui taica-sau a luat si banii.Primele doua...s-au interpretat cum s-au interpretat dar cica a treia insemnna ca va toca banii parintilor pana ii va avea pe ai lui.
Va pupam si multimim participantilor, si regretam ca nu am avut toti prietenii alaturi.

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Multumim de urari fetelor, sunteti minunate si deosebite asa ca va pupam pe toate si va uram sa aveti cele mai frumoase sarbatori alaturi de puiutii vostri si fie ca Mos Craciun sa va aduca numai bucurii in suflete.
Noi am sarbatorit azi cu nasii Alexiei si finii nostri si sambata avem petrecere mare, asa ca pozele urmeaza saptamana viitoare.

Pana atunci sanatate la puiutii vostri si pofta buna la cei care vor manca sarmale si sa va fie inima plina numai de bucurii si voie buna.

Craciun Fericit!!!

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Sarbatori fericite pline de sanatate, bucurii si caldura sufleteasca!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna si eu...pana acum nu am avut net,asa ca de citit nu prea...doar "la multi ani" spun si eu cu intarziere domnisoarelor sarbatorite ieri:Alexia,Daria,cele doua Biencute,Eva!sa cresteti mari,sanatoase si frumoase.
Noi suntem bine,cu exceptia zilei de miercuri cand,ptr.prima data,bona a gresit..da' rau si i-a dat Mariucai sa manance la pranz mancarea care trebuia sa o manance in 2 zile!Si seara a vomitat rau de tot,de stropise perete,usa..ce mai,m-am speriat!Va dati seama?O pulpa de curcan la 1 masa!M-am suparat pe ea...Bine ca a trecut si nu facut ceva la stomac.....
Acum ne pregatim de plecare spre Pitesti,facem sarbatorile acolo
Asa ca pana marti nu ne mai auzim.Va doresc la toate sarbatori fericite,sanatate prosperitate si tot ce va doriti!
Poate ne mai auzim azi....
Pupici

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

"Craciunul - ce cuvant magic!
Cata bucurie si cat de multa implinire sufleteasca imi aduce aceasta sarbatoare!
Cu ochii deschisi parca ma vad pe mine, copil fiind, cum ma furisam in seara de ajun in camara plina de bunatati a mamei mele unde ma imbiau platourile pline de prajituri... si acum parca o vad pe mama cu sortul ei alb invartind delicioasele ei sarmalute si-mi amintesc ca nu ieseam la colindat inainte de a gusta chisca cu orez proaspat fiarta pe care mama o facea, cum numai in frumoasa mea Bucovina mai poti manca asa ceva... Si acum simt mirosul bucatelor ei alese si acum parca mai aud glasul suav al colindatorilor... In anii copilariei, o auzeam pe mama spunand ca daca primul colindator care-ti suna la usa va fi baiat, atunci vei avea un an imbelsugat... Acum nu mai sunt copil, dar aceste cuvinte nu le-am uitat si ma surprind in fata usii dorindu-mi cu adevarat sa vad chipul unui baietel, a unui colindator ce poate va schimba soarta anului ce va veni...
Craciunul este unica sarbatoare care ma transforma in omul care-mi doresc sa fiu cu adevarat. Craciunul ma face sa plang stiind ca exista atatia copii care nu se vor bucura de cadourile Mosului; ma face sa tip de fericire cand vad bucuria in ochii oamenilor, ma face sa daruiesc din suflet stiind ca darul meu este magic...
Craciunul ma face un om mai bun, mai darnic, mai iubitor si asta pentru ca traiesc cu adevarat spiritul lui!
Chiar de-ar dura o secunda,Craciunul va ramane sarbatoarea sufletului meu si-mi doresc ca si fetita mea sa poata trai magia acestei minunate sarbatori!
Bucurati-va din plin de zilele voastre, de minutele si secundele vietii voastre si nu lasati furia, ura, frica si nepasarea sa-si gaseasca loc in sufletele voastre!
Bucurati-va de magia Craciunului!"

Cuvintele de mai sus nu le-am scris eu, recunosc, dar ma definesc atat de bine incat nu ma pot abtine sa nu le impartasesc si voua, eu nu prea am darul scrisului.
Sarbatori fericite!
Voi reveni cu poze de la intalnirea cu Mosul de azi!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei (inclusiv petrecere 1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline,

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mai fetelor,eu chiar am de gand sa-i dau lui Radu sa guste din sarmale.

O fi bine,o fi rau?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput