Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 11

carmen spune:
Daria a gusta sarmale pana acum si i-au placut.
jasmine, cum se mai simte raducu?
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

raluca.gabriela spune:
Brazi, cozonac, lumina, zapada, familie, vin rosu, cadouri, sarmale, beteala, scortisoara, colinde, bucurie, mos...
... Craciun fericit!
Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre...
Maria, Raluca si Florin Tataru
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

aime spune:
....pe la colturi ... unii spun
ca exista Mos Craciun
ca i-ati scris ... si c-o sa vina
sa v-aduca-n pumni lumina ,
langa brad si langa foc
sa va umple de noroc
URAM TUTUROR NOIEMBRISTELOR-DECEMBRISTELOR DE 2004, CRACIUN FERICIT, CU SANATATE SI IMPLINIRI SUFLETESTI !!!!
aime si Vladimir, 1an+
Sarbatori fericite!

miria_cristina spune:
Fetelor, v-a fost sau nu dor de noi, am aparut de-abia acum! Eu am avut atata treaba si inca mai am. Ieri i-am facut vacc. fetei. Voi ce stiti, cand se repeta Priorixul? Ca asta facuram.
Am citit seara tarziu ce scriati si-mi promiteam ca a doua zi voi intra si eu sa va salut, dar nu m-am putut tine de promisiune. Acuma am ceva mai mult timp pana vine sotul cu lista.
Maine vom face bradul! As incerca sa i-l fac fara sa-l vada si sa-i vad mocutza cand va intra in camera! E asa scumpa cand o surprinzi cu ceva!
Va pup pe toate si pe toti!
Craciun fericit sa aveti cu totii si sa ne bucuram de sarbatori asa cum sunt sigura ca fiecare isi doreste!
Iar Anul Nou sa fie unul sanatos pentru toata lumea si sa ne aduca mai multa bucurie si liniste in suflete!
Sa va vina Mosul la copilasi plin de belsug si vorbe bune!
La multi ani!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

ionela roxana spune:
fetelor aparem si noi dupa o luuuunga disparitie in ceata, dar chiulirea este motivata!!!; n-am apucat sa citesc mai nimic din urma, dar sper c-a pana la sfarsitul anului sa pot face acest lucru!
vre-o trei saptamani am crezut ca inebunesc, amandoua cucuietele fiind racite, care mai de care tusind si grohaind pe tonul ei, una fara muci(Arisa) iar alta saraca arata la nas ca dupa bombardament(Emily), plis ca cea mai maaare lovitura a fost faza ca aceea care boraste mai mult si mai tare(mai cu viteza); se gasite-ra amandoua in aceasi zi, seara(noroc ca venise-ra soata acasa, spun noroc ptr. mine, dar el saracu`.....), cand Arisa brusc a "deschis petrecerea"
, intr-un ritm record de la 20pm, pana a doua zi de dim. 10am, mi-a vomat de 6 ori, in jet, absolut tot, fie ca dormea, fie ca nu, dormea ce dormea si se trezea brusc si pac spoia tot ce prindea in cale si apoi iar somn, asa de vre-o trei ori; iar Emilica a fost mai cumintica numa` o data da` bine de tot; in zua aia eu si soata eram buni de filmat, ptr. ca nustiam la un moment dat pe care sa ridicam mai repede, si sa ducem la baie, dar numai ca pana la baie ramaneau dare, doamne si mirosea groaznic!!!
Emilica era buna prietena cu termometru`, peste noapte facand-umi febra de n-spe ori, de era mai ceva decat teracota, nici plapuma nu-mi trebuia, fiind langa ea, si numai temp. una si una 39.3, 39.8. 39.9!!!; ne-am tot plimbat la acelasi medic de n ori si tot acelasi diagnostic si acelasi tratament l-am primit, dar Emilica semne de vindecare nik!; noaptea era infernal, biata copila tusea de credeai ca-si scoate plamanii si se tragea de hainutele din jurul gatului de credeai ca-i sugrumata; ziua si in special seara voma tot timpul TOT!, de-am ajuns sa-i pasez mancarea pana in stadiul de pasta, ca la bebei, si uite asa umbla buimaca, lihnita de foame, dar nu putea manca, din cauza gatului, caci ea saracuta ava amigdalele umflate si rosii ca doua mere, dar cretinul de medic nici ca le vedea, pana m-am enervat si-am scimbat pediatru`, iar fata a ajuns la antibiotic
, dar ma multumesc macar ca numai dintr-o serie si-a revenit si nu a fost nevoie de altceva!!!; acum caut sa le feresc cat pot de vant, de aglomeratii(Arisa si cu mine purtam mereu masca unde este mai aglomerat) si de tot ce poate numi virus dar cat le-as feri eu parca mie teama mai tare; parca sunt maniaca, cand le-aud ca stranuta sau tusesc un picut, numai la gandul ca tre` sa iau din nou drumul dispensarului devin arici pogonici
; este groaznic sa te duci cu amandoua la medic, efectiv iti pierzi orice vlaga de energie.
Carmen tu nu esti de vina, stai linistita, de vina fiind anotimpul friguros, imunitatea lor inca ne-dezvoltata, virusii si cred eu oamenii de pe langa noi; caci eu cred asa, din moment ce esti gripat si grohai, nu intra in comunitate, sau daca trebui pune-ti o masca(scuze dar sunt taaare nervoasa pe pers. de-aici, care efectiv nu se prea impacienteaza cand isi vad odraslele grohaind, curgandu-le nasul precum robinetul, avand febra, punandu-le la cap ceva de scaderea febrei si lasand-ui afara, mai muuuult dezbracati decat imbracati
, cica ptr. calire
);
schimba medicul si fii otimista ca vor tece si momentele astea!!!
Sanatate muuuuulta Dariei si mamicii multa rabdare!!!
Tuturor mamicilor si copiilor va dorim un Craciun plin de cadouri, Mosul sa coboare pe cosul caselor voastre cu un sac imens, plin de ceeea ce va doriti; un Craciun plin de caldura sufleteasca, alaturi de cei dragi, dar in primul rand muuuulta sanatate!!!
ps. sa nu mancati prea multe sarmalute si carnaciori, sa nu va ingreunatiprea tare stomacelul!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

raluca.gabriela spune:
Carmen, ma tot tin sa iti spun cum a scapat Mariuca mea de boala asta de raceala/viroza: i-am pus pe piept la somnic sare grunjoasa (pt muraturi) incalzita in craticioara si bagata intr-un ciorap flausat. De unde avea ochii injectacti si nasul robinet, i-a trecut chiar peste noapte. I-am spus si lui Mikimi pt Alexander ieri si s-a dres si el. Incearca!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Otiliav spune:
Ionela, ce mamica eroina esti tu, doamne ce greu sa fii singura printre straini!
Jasmine, Ana a poftit rau de tot la chiftelute, nu ne-am inteles cu ea pana nu i-am dat. Stiu ca nu este bine, mai ales ca sunt prajite dar era ziua ei si am cedat. Numai sa nu-i dai prea multe de prima data!
Aime, Eveline si Raluca, , foarte frumos ati scris!
Miki sanatate multa voinicului!David, Sabina Ioana, Jaqueline Stephanie si Amina, sa fiti sanatosi, norocosi, sa fiti inconjurati de multa dragoste!
Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa aveti parte de cadouri minunate
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

mihaela ema spune:
CRACIUN FERICIT ,bucurie si voie buna alaturi de familiile voastre !!!!!!
Darius 20.11.2004

carmen spune:
Buna seara fetelor,
Va multumesc din suflet ca m-ati incurajat, pentru mine a contat enorm intr-un moment cand eram epuizata fizic dar mai ales psihic. Nu am sa va enumar pe toate ca mi-e teama sa nu uit pe cineva dar va multumesc mult.
Raluca inca de cand ai scris tu prima data de sare grunjoasa pe formul am urmat sfatul tau (chiar daca nu imi era adresat mie); o data chiar pot sa zic ca a mers f bine.
Asta noapte pe langa tusea si mucii Dariei a facut si Ana febra si am dormit iepureste ca sa o pot pazi. Nu tuseste decat putin, nasul nu ii mai curge dar si seara asta am vazut ca o lua pe la 37.5.
Am fost din nou la medic: Daria doar mai tuseste iar Ana aparent nu are nimic. De la atatea siropuri si siropele Daria are la fund o iritatie de toata frumusetea.
Ionela Roxana citind ce ai povestit tu imi si imaginam cum se intampla si adevarul e ca daca sunt puiutii nostri bolnavi nimic altceva nu mai are valoare decat sanatatea lor.
Acum dorm mandrutele si ma duc si eu la somn ca sunt franta cu toate ca imi propusesem ca pe maine sa nu imi ramana nimic de facut nu am reusit sa ma tin de cuvant. Sotul a venit acasa dupa ora 18 si pana atunci nimic treaba ca fetele nu mi-au dat voie si nici eu nu sunt pasare de noapte sa stau pana tarziu.
Eveline cum a fost intalnirea cu mosul?
Va doresc sa aveti parte de un Craciun ca in povesti sau ca in amintirile noatre din copilarie cand totul era perfect si magic. Cel mai mult si mai mult va doresc sanatate voua si puiutilor vostri.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

monica-elizabet spune:
buna fetelor cu mii de scuze urez si eu din tot sufletul sarbatoritelor de ieri la multi ani! multa sanatate si sa le dea Dumnezeu tot ce-si doresc in viatza si tot ce-i mai bun pe lume
Alexia, Daria, Bianca Alexandra, Cristiana Bianca,Eva
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos