Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 6

onitza spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am tot vrut sa va spun ce idee mi-a venit. M-am gandit ca la anul sa le serbam copiilor ziua impreuna. Alegem o zi, poate chiar la inceputul lunii noiembrie, aduce fiecare un cadou, stabilim o valoare aproximativa, si ii lasam pe pici sa traga la sorti ce cadou sa fie al lor. Am vazut ca sunt multe firme care organizeaza petreceri pentru copii, face-painting, clovni si multe alte jocuri de copii. Oricum anul acesta nu au inteles ei mare lucru, dar la anul cred ca sunt mai receptivi!
Sa-mi spuneti ce parere aveti, eu am propus desi nu cred ca voi fi prin tara, dar imi pot trimite fata la serbare.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
DADADA

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

eveline spune:
Otiliav e o idee minunata, m-as prinde si eu chiar daca as avea ceva de venit pana la Bucuresti, nu ma deranjeaza si Biancutei chiar ii place sa mearga cat de mult cu masina. Si chiar daca nu reusim de ziua puilor, poate organizam o alta adunare, chiar fara ocazie....si de ce nu chiar la mare...cu toate ca e cam greu sa ne nimerim concediile in aceeasi periada. Oricum, eu cred ca e o idee ce merita dezbatuta....voi sunteti mai multe din Bucuresti, va vedeti mai des, chiar as vrea sa ne adunam cumva organizat si sa putem veni si noi cele din alte orase!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei (inclusiv petrecere 1 an)

onitza spune:
Sunt foarte suparata: Paul nu mai mananca!!!! nu stiu ce sa ma mai fac! la masa de fructe a mancat 100 ml (el care manca 300 ml fara probleme) si la cea de pranz 50 ml cu urleteee!!!!
nu imi vine sa cred, Paul nu e copilul sa nu manance!!!! unde sa ma duc cu el acum??? daca sun pe doc. imi spune ca trebuie vazut copilul dar nu ies acum cu el , sunt singura azi acasa si nu ma duc pe jos pana la Policlinica cu el, si-asa tuseste rau! a mai fost asa o data cu tuse rau si cu multi muci , dar manca!!!! acum insa...nu mai mananca deloc, sunt terminata!!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Ele spune:
Onitza cel mai bine e sa-l duci sa-l vada un dr ca altfel nu te linistesti, indiferent de ce spunem noi pe aici.Stiu cum e sa-ti fie puiul bolnav si-mi dau seama cat esti de ingrijorata. Eu ca nu a mancat nu mi-as face pb. A mea face figuri la papa cand ii ies dintii de obicei. Dar tu spui ca e pe fondul unei raceli...deci mai bine sa-l vada dr. sanatate si curaj. Va pup.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

onitza spune:
quote:
Originally posted by Ele
Onitza cel mai bine e sa-l duci sa-l vada un dr ca altfel nu te linistesti, indiferent de ce spunem noi pe aici.Stiu cum e sa-ti fie puiul bolnav si-mi dau seama cat esti de ingrijorata. Eu ca nu a mancat nu mi-as face pb. A mea face figuri la papa cand ii ies dintii de obicei. Dar tu spui ca e pe fondul unei raceli...deci mai bine sa-l vada dr. sanatate si curaj. Va pup.
Deny..si altii
ELE,

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Ele spune:
quote:
Originally posted by onitzaquote:
Originally posted by Ele
Deny..si altii
ELE,...si OTI mi-a zis la fel, ca e posibil de la vreun dintisor! dar la ceilalti doi nu a reactionat asa, are 2 jos...nu stiu ce sa mai zic..sa fie altfel la cei de sus??????
mai astept un pic, ma car sa fie del a astia!!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Da, iubita , la aia de sus e scandal mai mare. Cred ca ies mai greu cine stie, cert este ca si Denisa a facut mai urat decat la cei de jos.
Deny..si altii

onitza spune:
quote:
Originally posted by Elequote:
Originally posted by onitzaquote:
Originally posted by Ele
Deny..si altii
ELE,...si OTI mi-a zis la fel, ca e posibil de la vreun dintisor! dar la ceilalti doi nu a reactionat asa, are 2 jos...nu stiu ce sa mai zic..sa fie altfel la cei de sus??????
mai astept un pic, ma car sa fie del a astia!!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Da, iubita , la aia de sus e scandal mai mare. Cred ca ies mai greu cine stie, cert este ca si Denisa a facut mai urat decat la cei de jos.
Deny..si altii
Mama lor de dinti!!!!!

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

daniela_sb spune:
La multi ani! sarabatoritelor de azi
Riana-Ioana si Anna si celor de maine Alexia, Daria, Bianca, Cristiana, Eva. Sa fiti cuminti si sa aveti perte de nororc si sanatate in viata!
for2nity felcitari printesei si bravo ei ca-si cunoaste valoarea. Asteptam pozele.
onitza Danutz are din cand in cand "pauza de masa" cum spun eu, adica nu mananca orice i-as da. Eu nu mi-as face griji prea repede, dar pe de alta parte si un rosu in gat poate sa-i scada pofta de mancare lui Paul, dar la rosu in gat face si temperatura. Acum tu stii cam in ce faza e el cu raceala... Poate sunt totusi dintisorii. pentru scufita rosie.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

onitza spune:
DANIELA i-am dat acum iaurt, 100 ml, nua vrut mai mult, e bine si asa, nu mai zic nici "pas" ...m-am uitat la el in gurita, ii ies 2 dintisori sus, dar urma de la dinti in gingie e de ceva timpo, inca nu au spart! si eu m-am gandit la varianta rosu-n gat, dar nu cred, ca papa biscuitei!
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

onitza spune:
Masa lui Paul: STICKSURI! Aseara Paul a facut buf si acum are CUCUI!
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!